Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market
06.12.2024, 08:49
Ja czekam na gołębia dzisiaj oby był, może będę miał w gratisie 4mmc (dobrze by było) to zdam relacje, nie waliłem ketonów prócz 0.3g nepa od 4 miesięcy. Więc testy byłyby owocne.
Ale i tak czekam na Palonko jak wściekły
Ale i tak czekam na Palonko jak wściekły
06.12.2024, 12:53
z innych recek to właśnie 3FMC mnie interesi dawać dawać jak wam MUSKI spaliło i czy to co pamiętam o tej substancji nadal jest
a może wyjdzie z tego kosior na miarę 3MMC haha czekam czekam
a może wyjdzie z tego kosior na miarę 3MMC haha czekam czekam
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
06.12.2024, 18:33
Tak milo by bylo usprawnić i doprecyzowac jeszcze komunikacje...cos tak wyczuwam iz wrobel w klatce, ale nikt nie gwiżdże kodem ;-)
07.12.2024, 14:01
Vendor nie odczytuje maili. Wszystko jak w regulaminie. Robię wszystkie screeny moich wypowiedzi. I jeśli nie będą publikowane to będę je zamieszczał na innych forach. To z tym IP też mam screena. To by miało sens bo tylko mi nie odpisuje
Więc inni się dowiedzą co tu się odpierdala. I to nie Ja tym zrobię skazę na sklepie Vendorów ale moderacja a szczególnie pewnie jeden E.
Więc inni się dowiedzą co tu się odpierdala. I to nie Ja tym zrobię skazę na sklepie Vendorów ale moderacja a szczególnie pewnie jeden E.
07.12.2024, 15:56
Tak, tak tylko Tobie pajacu. Ja też mam zerowy kontakt a Ty pierdolisz jak faja. Jesteś zwykła dziwka, która straszy psami jak coś nie wychodzi. Chuj Ci w dupę jebana szmato, elo.
07.12.2024, 16:56
Witam wszystkich serdecznie, chciałbym wszystkich zapewnić, że razem z ekipą pracujemy nad usprawnieniem procesu - są to nasze pierwsze tygodnie, mieliśmy pewny proces komunikacji ustalony, ale jak zwykle życie weryfikuje. Chciałbym was wszystkich zapewnić, że staramy się aby odpowiedzieć na każdą wiadomość, o ile tylko została poprawnie wysłana wg. regulaminu.
Jeżeli nie otrzymaliście odpowiedzi a uważacie, że spełniliście wszystkie wymagania, to proszę o ponowny kontakt.
LOBO dzwudziesty Sprawdźcie wasze skrzynki proszę
Jeżeli nie otrzymaliście odpowiedzi a uważacie, że spełniliście wszystkie wymagania, to proszę o ponowny kontakt.
LOBO dzwudziesty Sprawdźcie wasze skrzynki proszę
Otrzymalem wszystko w nalezytym porzadku...PAnowie mieli opoznienie...przez sekunde przeszla mysl iz to podszywany frogbull/gouscik...lecz oni nie sa na tyle elokwentni i poprawni gramatycznie zamawiac pobierac znak jakosci HQ wystawiam😎
Dewotka to zbyt wrazliwe dane...zapytaj poprzez maila bezposrednio do szacownego V...
Dewotka to zbyt wrazliwe dane...zapytaj poprzez maila bezposrednio do szacownego V...
08.12.2024, 12:54
Wszystko w jak najlepszym porządku jak dla mnie konkretny kontakt, paki szybko latają, bhp eleganckie… No a jeśli chodzi o produkty to jak narazie z moich testów wynika ze ktoś się mega stara z jakością oraz rodzajami produktów.. mam nadziej ze asortyment bedzie się powiększał a vendor cały czas bedzie gonił za nowościami co bardzo lubię