Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Highlify rozdajo sample!!!
kot_kreskowy weryfikuj i trzymaj za morde krotko, Ty nasz Chucku Norrisie ...a tak przy okazji... opindolil wszystko w 2 dni, napisał recke zbiorowa i zadowolony cwaniak ;-)😎
06.12.2024, 12:23
kot_kreskowy a powiedz mi z czego mam te recki napisać ? XD czekam na odzew odnośnie czy Nep będzie ten sam inaczej moja recka może równie dobrze być wyjebana do kosza przy zmianie sortu.
Dopiero nie dawno wrzuciłem na wstępne testy 3fcm które zamierzam może w ten weekend sprawdzic, gdybym się nie wymienił jedna substancja za nepa to generalnie jedna recenzja by tylko wpadła, żeby było to wiarygodne i miarodajne trzeba miedzy tymi substancjami co ja dostałem odczekać minimum 3 tygodnie.
Moja Recka nepa jest gotowa do publikacji, czekam na zielone swiatlo
Dopiero nie dawno wrzuciłem na wstępne testy 3fcm które zamierzam może w ten weekend sprawdzic, gdybym się nie wymienił jedna substancja za nepa to generalnie jedna recenzja by tylko wpadła, żeby było to wiarygodne i miarodajne trzeba miedzy tymi substancjami co ja dostałem odczekać minimum 3 tygodnie.
Moja Recka nepa jest gotowa do publikacji, czekam na zielone swiatlo
06.12.2024, 12:32
kot_kreskowy nie. Moja paczka została skrojona i vendor to zrozumial. Ja sobie zamówiłem palonko i tylko to zrecenzuje.
Ps. Nie każdy ma Czas, chęci i nie każdy wrzuć wszystko naraz. Między bmc, a 4mmc powinno być min.miesiac przerwy aby recenzja była miarodajna.
Ps. Nie każdy ma Czas, chęci i nie każdy wrzuć wszystko naraz. Między bmc, a 4mmc powinno być min.miesiac przerwy aby recenzja była miarodajna.
06.12.2024, 12:41
Rygor musi byc
kot_kreskowy na posterunku .
Darmowe sample do czegos zobowiazuja a tak zeby sie za darmo nacpac i tyle to juz jest najgorsza narkomania
kot_kreskowy na posterunku .
Darmowe sample do czegos zobowiazuja a tak zeby sie za darmo nacpac i tyle to juz jest najgorsza narkomania
06.12.2024, 12:44
Naćpać to jedno. Ale wszystko z głową, a nie nawpierdalac się wszystkiego naraz i pisać recenzje.
Swiete slowa kolezko i do tego nawiazalem w innym temacie.
Do samoli powinni byc odpowoeni ludzie, ktorzy umieja zazywac substancje a nie wpierdalac co po padnie nom stop co tydzien a potem pisze, ze go mdma czy 4mmc klepie.
No kurwa mac nie jestemy na niebiskim i go tu nie robmy.
Ludzi gdzie tu tolerancja jak glowa przecpana o niczym innym niw mysli tylko o kodzie i opierdolic paczke z opakowaniem pod paczkomatem najlepiej.
I taki postulat wnosze !!!
Do samoli powinni byc odpowoeni ludzie, ktorzy umieja zazywac substancje a nie wpierdalac co po padnie nom stop co tydzien a potem pisze, ze go mdma czy 4mmc klepie.
No kurwa mac nie jestemy na niebiskim i go tu nie robmy.
Ludzi gdzie tu tolerancja jak glowa przecpana o niczym innym niw mysli tylko o kodzie i opierdolic paczke z opakowaniem pod paczkomatem najlepiej.
I taki postulat wnosze !!!
06.12.2024, 13:26
Dobrze.
Zatem objaśniam co następuje;
dzwudziesty nie będzie brany pod uwagę podczas weryfikacji opinii.
Epsiakos
Nie ma znaczenia jaki będzie przyszły sort, oceniasz ten, który otrzymałeś.
Nikt nie jest w stanie przewidzieć (może poza wróżbitą Maciejem ) że nep skończy się szybciej niż wlecą jego opinie, a opinia danego sortu nie jest obowiązana być opisem porównawczym do nastepnego lecz odczuciami jakich doznałeś dokładnie na tym sorcie jaki otrzymałeś, zatem otrzymujesz zielone światło
Ostateczny termin weryfikacji zostaje w tym momencie ustalony na:
23 grudnia, g.20.00
Każda kolejna prośba o przesunięcie terminu będzie traktowana jako opieszałość.
Przypominam, że zgłaszający się tester jest obowiązany do jak najszybszego przeprowadzenia testów i zamieszczenia z nich opinii.
Zatem objaśniam co następuje;
Epsiakos
Nie ma znaczenia jaki będzie przyszły sort, oceniasz ten, który otrzymałeś.
Nikt nie jest w stanie przewidzieć (może poza wróżbitą Maciejem ) że nep skończy się szybciej niż wlecą jego opinie, a opinia danego sortu nie jest obowiązana być opisem porównawczym do nastepnego lecz odczuciami jakich doznałeś dokładnie na tym sorcie jaki otrzymałeś, zatem otrzymujesz zielone światło
Ostateczny termin weryfikacji zostaje w tym momencie ustalony na:
23 grudnia, g.20.00
Każda kolejna prośba o przesunięcie terminu będzie traktowana jako opieszałość.
Przypominam, że zgłaszający się tester jest obowiązany do jak najszybszego przeprowadzenia testów i zamieszczenia z nich opinii.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?