Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA]
06.12.2024, 20:19
Tu właśnie trzeba, oj trzeba. I to nie jednego zresztą.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
07.12.2024, 05:13
Nie było i na ten moment nikt nie przewiduje zmiany limitu czasu na usunięcie posta. Usunąć można do 60min od publikacji. Sprawdziłem Twoje konto i możesz usuwać posty w tym czasie.
Do paru dni zostanie to poprawione
(04.12.2024, 19:03)kot_kreskowy napisał(a): Dopal.org
Nie mogę usunąć subskrybcji wątków, Nie idzie tego zaznaczyć...
Bo na mailu to już szału dostaję z tymi powiadomienismi, nie nadążam usuwać
Weź to wyłącz chociaż ręcznie...
Do paru dni zostanie to poprawione
08.12.2024, 10:26
Dlaczego nie moge wchodzić na telefonie na forum nie ładuje sie wogóle i pozniej blad wywala musze wchodzic na laptopie przez vpn
08.12.2024, 20:00
Dopal.org
Dzięki teraz usterkę naprawiłeś, to się zgadza.
"Nie było i na ten moment nikt nie przewiduje zmiany limitu czasu na usunięcie posta. "
Dobra to mam pytanie wprost, nie chcesz grzebać w uprawnianiach, bo nie chcesz, żeby coś się wykrzaczyło? Czy tak ziomek?
Mów jak jest, bo jeśli to kwestia "cyferek" mamy 60 (min) a zmiana np. na 120 min, to jedyną Twoja praca, to wnioskuję, aby poddać pod osąd forumowy taką zmianę.
To ułatwi osobom dużo piszącym, możliwość pełnej, przemyślanej wypowiedzi.
Dzięki teraz usterkę naprawiłeś, to się zgadza.
"Nie było i na ten moment nikt nie przewiduje zmiany limitu czasu na usunięcie posta. "
Dobra to mam pytanie wprost, nie chcesz grzebać w uprawnianiach, bo nie chcesz, żeby coś się wykrzaczyło? Czy tak ziomek?
Mów jak jest, bo jeśli to kwestia "cyferek" mamy 60 (min) a zmiana np. na 120 min, to jedyną Twoja praca, to wnioskuję, aby poddać pod osąd forumowy taką zmianę.
To ułatwi osobom dużo piszącym, możliwość pełnej, przemyślanej wypowiedzi.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
08.12.2024, 20:19
Czeslawo naprawdę aż tak Ci zależy na tej godzinie więcej do edycji?
Nie wiem, ja jak pisze post to max. Do 30minut mam o nim przemyślenia a później już jest jak dla mnie GIT.
Nigdy przeważnie po dłuższym czasie nie edytuje posta bo nie ślęcze nad jednym godzinę a co dopiero dwie.
Już przechodzi w lekką niepamięć to co napisałem (w sensie ze ew. Oczekuje odpowiedzi a swoje już powiedzialem)
Jeśli robi Ci to aż taka różnice to jestem na TAK
Te 2 godzinki to nie duża różnica, jeśli Tobie pomoże a technik to zmieni to luzik, pozdro
Nie wiem, ja jak pisze post to max. Do 30minut mam o nim przemyślenia a później już jest jak dla mnie GIT.
Nigdy przeważnie po dłuższym czasie nie edytuje posta bo nie ślęcze nad jednym godzinę a co dopiero dwie.
Już przechodzi w lekką niepamięć to co napisałem (w sensie ze ew. Oczekuje odpowiedzi a swoje już powiedzialem)
Jeśli robi Ci to aż taka różnice to jestem na TAK
Te 2 godzinki to nie duża różnica, jeśli Tobie pomoże a technik to zmieni to luzik, pozdro
09.12.2024, 00:45
(08.12.2024, 10:26)Blade12 napisał(a): Dlaczego nie moge wchodzić na telefonie na forum nie ładuje sie wogóle i pozniej blad wywala musze wchodzic na laptopie przez vpn
Mam identyko to samo już od tygodnia chyba...
Kwestia sieci jakiej się uzywa, coś duzi operatorowie odwalają i nie można się połączyć ze stoną
Na telefonie rozłącz się z Wi-Fi i powinno Ci działać, a na kompie przez TOR'a można się połączyć
09.12.2024, 08:44
Ja to zanim wcisne przycisk " dodaj " to czytam dwa razy co napisałem. Czasem zdarzy mi się edytować jak juz czytam trzeci raz po dodaniu i wyjebią mi się jakieś błędy lub coś nielogicznie jest napisane.
Wczoraj, 07:57
U mnie od jakiegos czasu wyskakuje problem z wylogowaniem sie
A dzisiaj w nocy wgl strona nie chodzila a jak zachwile odpalila to pokazala mi ale jak jak bym sie cofnal w stecz patrzac po datach i wydarzeniach i takie cos bylo
Inferno
"Odpowiedź to nie wiem, choć się domyślam,dlaczego Big Grin .: Sznuk to chyba był v:
????
A dzisiaj w nocy wgl strona nie chodzila a jak zachwile odpalila to pokazala mi ale jak jak bym sie cofnal w stecz patrzac po datach i wydarzeniach i takie cos bylo
Inferno
"Odpowiedź to nie wiem, choć się domyślam,dlaczego Big Grin .: Sznuk to chyba był v:
????