Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
07.12.2024, 15:05
Revolut jest już bankiem więc się do edukuj. Poczytaj też o crypto travel bo wchodzi od 1 stycznia w pl.
07.12.2024, 16:27
Drodzy forumowicze, dopiero niedawno wszedłem w temat zakupów od vendorów z użyciem Btc i powiem że nie łatwą było dla mnie sprawą ogarnąć to wszystko ale z bólami się udało. Założenie portfela cała weryfikacja kupno sprzedaż. A teraz piszecie że przypał w huj. Czyli co , BHP poszło się jebać?
07.12.2024, 17:16
Portfel z którego wysyłasz zawiera wszystkie twoje dane( brakuje tylko rozmiar kutasa). Więc są w huj wrażliwe. Ale kto mi udowodni co za nie kupiłem?
07.12.2024, 19:18
Najbezpieczniejsza opcja jest platnosc w bitomacie, kto wam cos zrobi ? Nawet nie trzeba sie zbytnio zaslaniac zeby nie zwracac na siebie uwagi, bardzo duzo osob korzysta z bitomatow nie tylko w celach platnosci za dopki : ) a z reguly to wychodzi o wiele taniej niz przez kantory itp
Ostatnio przy wiekszej kwocie w btc raptem 35zl wyszlo do zaplacenia, i to byl tylko transfer bez zadnej prowizji itp
Ostatnio przy wiekszej kwocie w btc raptem 35zl wyszlo do zaplacenia, i to byl tylko transfer bez zadnej prowizji itp
Epsiakos a w którym bitomacie tak tanio...? bo z tego co wiem to flying atom ma 5% prowizji plus 30zl oplata transakcyja...co do bezpieczenstwa to tak to najlepsza opcja...do 4tys. bez weryfikacji bodajze
Jeszcze sa shitcoins.club bitomaty polecane przez Jasia Korwina Mikkiego;-)...tam nie orientuje sie ile oplata, ale lud narzeka iz prowizja siegajaca nawet 10%! ale ponoc pojawiają sie promocje 0% prowizji
Jeszcze sa shitcoins.club bitomaty polecane przez Jasia Korwina Mikkiego;-)...tam nie orientuje sie ile oplata, ale lud narzeka iz prowizja siegajaca nawet 10%! ale ponoc pojawiają sie promocje 0% prowizji
07.12.2024, 19:55
(07.12.2024, 19:18)Epsiakos napisał(a): Najbezpieczniejsza opcja jest platnosc w bitomacie, kto wam cos zrobi ? Nawet nie trzeba sie zbytnio zaslaniac zeby nie zwracac na siebie uwagi, bardzo duzo osob korzysta z bitomatow nie tylko w celach platnosci za dopki : ) a z reguly to wychodzi o wiele taniej niz przez kantory itp
Do 4k PLN bitomaty anonimowo , ale od 1 stycznia niestety wszytkie instytucje świadczące krypto w pl muszą rejestrować transakcje wraz z danymi . Radzę się pospieszyć i kupić przez bitomat żeby mieć jeszcze coś na zapas . Chuj wie jak to będzie wyglądać ale lepiej dmuchać na zimne.
09.12.2024, 09:17
(06.12.2024, 11:00)kot_kreskowy napisał(a): Esco nikomu nie podaje nawet przybliżonej daty nadania, więc nie sądzę by podał tą informację i tobie.
Jeśli zamówiłeś 3cmc ICE, to był komunikat w dziale głównym o opóźnieniach w wysyłce tego konkretnie sprzętu.
tak zamuwilem 3cmc, nierozumiem dlaczego mody probuja etac na strone escobaru , piszo o reglaminach i td. o to nawet nie chodzi i tr reglaminy tutaj nie pasuja, z escobarem pracuje duzo czesu i przed kazdym zamuwieniem pisze pryvatnie pytam jak sprawy z towarem, na co odpowiada jest czy niema, v tej sytuacyji dostalem odpowiedze ze wszystko ok i jutro poleci, oplacilem juz miesiac leci. Tylko za tyx slow ze tak powiedzial juz wszystkie reglaminy odpadaja, jezeli tego mody nie rozumiejo to trzeba mieniac tych dzieci, bo dorosly czlowiek inaczej mysli, nie cukierki kupujemy!
09.12.2024, 11:30
compadre228
Weź napisz do esco na maila w tej sprawie.
Weź napisz do esco na maila w tej sprawie.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?