Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
CrystalMafia.co - Temat główny
08.12.2024, 15:24
(08.12.2024, 12:34)Lifeisbrutal napisał(a): No nic, trudno to już wybór vendora i jego sprawa czy biznes będzie mu się kręcił czy też nie. Musicie się z tym pogodzić. Zapewnie znajdą się tacy co wezmą w ciemno. Ale to pewnie będzie jakaś mała cząstka ludzi.
Lifeisbrutal szczerze to kogoś tutaj poniosło i nie rozumie że nie odrazu Rzym zbudowano sample to podstawa tak samo jak recki nie znam takiego odważnego co by w ciemno się tak ustawił prawdopodobieństwo wyjebki ogromne a ceny też nie jakieś kozackie jak za tyle ale może sie udać na parę osób chodź nie wróżę za dobrych lotów zbyt dużo pytań i za mało odpowiedzi jak na takie poważne. Gierki
08.12.2024, 15:29
Dzejdzej123 Vendor już jasno zaznaczył, że sampli nie wyśle, także pozostaje nam to uszanować.
08.12.2024, 15:32
Przestańcie żebrać, nic nie dostaniecie ćpuny
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
08.12.2024, 15:36
Vendor sampli nie rozdaje to po huj walkowac dalej o tym i robic syf ?
Czasami w sklepach sa promocje 2 + 1 gratis
Czasami w sklepach sa promocje 2 + 1 gratis
A ja zaś nie rozumiem wprowadzania sklepu z takim asortymentem i dolnym progiem 25kg na widok "aż tak publiczny".
Może pare maili do vendorów w tym parę próbek i vendor zyskuje dostawcę i nikt nic nie wie, głównie detalowcy - że taki sklep istnieje.
Co nie zmienia faktu że wolałbym "w cieniu" szukać klientów właśnie u vendorów z taką ilością.
Może pare maili do vendorów w tym parę próbek i vendor zyskuje dostawcę i nikt nic nie wie, głównie detalowcy - że taki sklep istnieje.
Co nie zmienia faktu że wolałbym "w cieniu" szukać klientów właśnie u vendorów z taką ilością.
08.12.2024, 16:31
Przecież nie my jesteśmy targetem, czego kurwa nie rozumiecie?
NIE dla OPIO !!!
Racja ale wolałbym 5 stałych "cichych" klientów którzy o mnie wiedzą i robią zakupy tak samo jak 50 osób które raz na kiedyś wezmą - albo wcale. A o interesie wie 1500 osób w tym władze.
Nie wiem kogo racja jest jaśniejsza
Liczy się jakość nie ilość nawet w przypadku ludzi
Nie wiem kogo racja jest jaśniejsza
Liczy się jakość nie ilość nawet w przypadku ludzi