Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
TikTok
09.12.2024, 13:21
Takim rakom odebrać dostęp do internetu, natentychmiast.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
09.12.2024, 13:49
Tacy ludzie sa niebezpieczni dla spoleczenstwa i zagrazaja naszej juz i tak zdegenerowanej mlodziezy i tez dzieciom.
09.12.2024, 13:57
1. Lajfik a to nie Ty przypadkiem na czacie pisałeś co i jak było pakowane i w czym co dostałeś? Więc co Ty mi tu o przypale.
2. Serio? Tiktok o mefedronie i nagle afera o komentarz dotyczący mefedronu, bo dzieciaki zobaczą? Pytanie dlaczego ja mogę przeglądać tt 10 godzin i nie widzę filmów o nie wiem... Nowych podkładach Margaret Astor? Bo mnie to nie interesuje i algorytmy tak działają, że dopóki czymś się nie interesujesz to raczej nie ujrzysz na ten temat filmu (chyba, że jest viralowy i promowany, ale nie jak ma 1000 wyświetleń i 8 polubień)
3. Wpisz w google "Escobar sklep mefedron" albo cokolwiek. Wyskakuje w proponowanych nasz partnerski sklep? No kurwa nie! Więc nie napisałem nic poufnego moim zdaniem co mogło by naprowadzić kogoś nie w temacie na ten konkretnie sklep.
4. Zapomniałem, a dobry argument był
5. Jak już się tak czepiać, to dlaczego zachwalacie ćpanie takie czy inne w postach na forum które jest w "whitenecie"? Przecież każdy małolat jak się trochę zagłębi to znajdzie forum i przeczyta wasze słowa o towarze jaki jest dobry czy też nie.
Chillout
2. Serio? Tiktok o mefedronie i nagle afera o komentarz dotyczący mefedronu, bo dzieciaki zobaczą? Pytanie dlaczego ja mogę przeglądać tt 10 godzin i nie widzę filmów o nie wiem... Nowych podkładach Margaret Astor? Bo mnie to nie interesuje i algorytmy tak działają, że dopóki czymś się nie interesujesz to raczej nie ujrzysz na ten temat filmu (chyba, że jest viralowy i promowany, ale nie jak ma 1000 wyświetleń i 8 polubień)
3. Wpisz w google "Escobar sklep mefedron" albo cokolwiek. Wyskakuje w proponowanych nasz partnerski sklep? No kurwa nie! Więc nie napisałem nic poufnego moim zdaniem co mogło by naprowadzić kogoś nie w temacie na ten konkretnie sklep.

5. Jak już się tak czepiać, to dlaczego zachwalacie ćpanie takie czy inne w postach na forum które jest w "whitenecie"? Przecież każdy małolat jak się trochę zagłębi to znajdzie forum i przeczyta wasze słowa o towarze jaki jest dobry czy też nie.
Chillout
09.12.2024, 14:04
@"777" Niby gdzie i kiedy? Jeśli tak pisałem plus dodałem od jakiego sklepu to mi to udowodnij. A to, że dostałem jakiś dodatek do zamówienia to nie oznacza, że tak było zapakowane. Więc nie porównuj mnie do siebie.
09.12.2024, 14:07
Mlodziez w tym dzieci raczej nie szukaj forum gdzie trzeba czytac i pisac tylko przegladaja te filmiki na tiktaku czy yt a cos o tym wiem.
09.12.2024, 15:15
Ja mam to samo i skad to wiedza ?
Wlasnie z tego zjebane tiktoka.
Ja nie mowe, ze to jest jakas zla apka ale powinno to byc kontrolowane a za takie cos powinni scigac !
Wlasnie z tego zjebane tiktoka.
Ja nie mowe, ze to jest jakas zla apka ale powinno to byc kontrolowane a za takie cos powinni scigac !
09.12.2024, 19:31
(08.12.2024, 19:12)777 napisał(a): Podzielę się z Wami pewnym faktem który utwierdził mnie w przekonaniu, że jednak NIE WOLNO zdradzać jak coś jest pakowane, w czym, w jaki sposób itd. nawet jeśli chodzi o produkty ze sklepów innych forów, bo to nie o to chodzi. Tu może wpaść ktoś z naszych kolegów, więc to żadne utarcie nosa - zdradzanie jak kto co pakuje.
Zamówiłem łącznie z 3 paki ze znanego sklepu systematycznie co tydzień. Na ten sam punkt, na ten sam e-mail itd. I pierwsze paki ok, ale ostatnia była wyraźnie naderwana w taki sposób, żeby można było zobaczyć zawartość. Na szczęście temat był ukryty w tym co zawsze, ale nie wzbudzającym podejrzeń myślę, choć to coś "niecodziennego".
Może się zaprawiam, może nie, ale czy to psy, czy może na sortowni zauważyli regularne zamawianie i zajrzeli z ciekawości, jednak gdyby ten kto to zrobił miał informacje w czym jaki vendor pakuje, to myślę, że paka by zniknęła w celu dalszych czynności.
Dlatego apeluję: nie zdradzajmy w czym przyszła paka, nawet jeśli to jest pierwsze i ostatnie zamówienie, bo nie daj Boże narobimy problemów nie tylko vendorowi, ale też koledze "po fachu"
Pozdro 600mg
Mówisz cichosza o pakowaniu a piszesz na tiktoku nazwę bolchemist gdzie przy wyszukaniu w google w trybie incognito i tak pokazuje 2 fora dopka i na samej górze sklep
(09.12.2024, 13:57)777 napisał(a): 1. Lajfik a to nie Ty przypadkiem na czacie pisałeś co i jak było pakowane i w czym co dostałeś? Więc co Ty mi tu o przypale.
Chillout
- 3.
![[Obrazek: dacdb923f19be73c933218c16ccf58fa.jpg]](https://gekkk.co/storage/v/dacdb923f19be73c933218c16ccf58fa.jpg)
- Chyba nic więcej nie trzeba mówić, na samym dole też że Esco scam, konkurencja
tu też są wpisane w nieuczciwe a sklepy tam funkcjonują, taka już polityka.
A Ty podajesz takie informacje osobom które nie miały z tym wszystkim do czynienia.
Kiedyś było też łatwiej, paki latały za pobraniem, na poste restante - nie było przypalu bo były legal, jedynie można było przed 18stką dostać sprawę za demoralizację.
(o hurcie i handlu się nie wypowiadam)
A teraz trzeba uważać im więcej przypalu tym dla nas będzie gorzej - gdzie my jeszcze jako tako te BHP trzymamy(...),
5. Tu wiele osób, mogę podesłać linki - jak ktoś napisał co to te 5F ADB to ludzie odradzali i ja też.
Napisałem, że to syntetyczny kanna o wiele mocniejszy od marihuany, może spowodować lęki, odcięcie i może być krzywda albo nawet SOR.
I to nie jeden przypadek,
Kolejny ale zaś pomyłka bo na bannerze wisi Weed a to Fake, lekkomyślna osoba tak robi no ale coz.
Cytat:Inferno
Rogalx4 ale wiesz, że to palenie to maczane CBD w kannabinoidach?
Sam tego nie wiedziałem i myślałem że to jest półsyntetyczne - a jednak okazuje się że jest syntetyczne.
Cytat:Rogalx4
Dzięki za informacje syntetyki mnie nie interesują także jest jeden produkt który mnie w pełni napędza do zamówienia a
Tu się ludzie właśnie dowiadują o substancjach - jak one działają żeby nie zamówić kanna i myśleć że to speed.