Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepsza substancja
16.11.2024, 01:47
Hexen gdzies po kątach jest, jeszcze brakuje tylko zeby był w przystępnej cenie - przecież kurwa beta ketony z założenia to tanie gówno. Tanie, mocne i krótko dzialajace. Płacić dużo za beta ketony to obłęd.
16.11.2024, 02:03
ale to "krótko trzymające"daje w głowie takie magiczne - kontroluje to... temu sa zajebiste... weśśśśś nie znasz się
MEFEDRON rzONdzi
MEFEDRON rzONdzi
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
23.11.2024, 01:17
Ostatnim razem jak miałem w głowie takie zajebiste magiczne uczucie że wszystko kontroluję to bąk poszedł z gruzem. Także nie dajcie się zwieść tego typu stanom - niczego nie kontrolujecie.
02.12.2024, 22:30
Witam, jestem tu nowy i mam zapytanie do starych wyjadaczy. Co polecacie z dostępnych słodyczy tak żeby się odkleić lekko od rzeczywistości w spokoju. Próbowałem na razie metki i fetki ale po nich mnie tylko nosi i ryło się nie zamyka. Czytałem że niby Keta daje coś takiego, ale fajnie by wiedzieć jakie dawki i czy to jest to. Mój pierwszy post, proszę o wyrozumiałość
02.12.2024, 22:43
moher
Ketamina dobra, zeby sie odkleić
Ja zaczynałem od 100mg sniff i było fajnie ale to jeszcze nie odklejka byla. Odklejka zaczynala sie od 250mg ale stopniowo doszedłem do niej w między czasie zapoznając sie z substancja .
Od jakiegos czasu psychodeliki sa TOP 1 !
Tylko one moga nas zbawic od zlego i zjednac z bogiem
Ketamina aaajj co za cudowna substancja ostatnio zrozumialem jak powstalo zycie i od czego pochodzimy Nie pytajcie mnie o szczegoly bo to skomplikowane 6g kety musialem opoerdolic, zeby to ogarnac
Ketamina dobra, zeby sie odkleić
Ja zaczynałem od 100mg sniff i było fajnie ale to jeszcze nie odklejka byla. Odklejka zaczynala sie od 250mg ale stopniowo doszedłem do niej w między czasie zapoznając sie z substancja .
Od jakiegos czasu psychodeliki sa TOP 1 !
Tylko one moga nas zbawic od zlego i zjednac z bogiem
Ketamina aaajj co za cudowna substancja ostatnio zrozumialem jak powstalo zycie i od czego pochodzimy Nie pytajcie mnie o szczegoly bo to skomplikowane 6g kety musialem opoerdolic, zeby to ogarnac
02.12.2024, 22:56
Hexen, alfa pvp i MDMA to najlepsze Substancje a kto powie nie to nie wie co to ćpanie.
...
09.12.2024, 01:23
Hexa dostaniesz na DN, zaczyna się niesmiało pojawiać, więc nie przekraślałbym zbyt szybko dostępności
Jak jeszcze klepalo to mefedron, potem dobry koks.
Ale najlepszym czymś co pobierałem jeszcze za małolata był kryształ niezidentyfikowany przeze mnie. Wtedy nikogo nie obchodziło co to, ważne, że w kinola.
Ale działało to tak, że będąc napierdolonym nam świnia, jedna linia i człowiek wracał do życia. Speed, euforia, empatia i wyznawanie takich osobistych spraw osobom z którymi się ćpalo, że potem się żałowało , człowiek był tak szczery ,jazda na balety, całą noc przegrana w fife w sieci Pamiętam, że było to w krysztale. Zawsze myślałem, że to 4mmc, ale obecne sorry nawet nie są zbliżone do tego.
Wiadomo, że tolerują była też inna. Ale.i dorzutki kkepaly konkretnie, przez całą noc. Teraz to oszukiwanie samego siebie i marnotrawstwo materiału.
Kto mi powie co to mogło być 😔
P.s bardzo popularne i w moim regionie, piątki szły po 200 (jakieś 12 lat temu)
Po dzisiejszych sortach nic się nie chce tylko bania we łbie nieogar i cała noc tysiąc na kurniku.
Ale najlepszym czymś co pobierałem jeszcze za małolata był kryształ niezidentyfikowany przeze mnie. Wtedy nikogo nie obchodziło co to, ważne, że w kinola.
Ale działało to tak, że będąc napierdolonym nam świnia, jedna linia i człowiek wracał do życia. Speed, euforia, empatia i wyznawanie takich osobistych spraw osobom z którymi się ćpalo, że potem się żałowało , człowiek był tak szczery ,jazda na balety, całą noc przegrana w fife w sieci Pamiętam, że było to w krysztale. Zawsze myślałem, że to 4mmc, ale obecne sorry nawet nie są zbliżone do tego.
Wiadomo, że tolerują była też inna. Ale.i dorzutki kkepaly konkretnie, przez całą noc. Teraz to oszukiwanie samego siebie i marnotrawstwo materiału.
Kto mi powie co to mogło być 😔
P.s bardzo popularne i w moim regionie, piątki szły po 200 (jakieś 12 lat temu)
Po dzisiejszych sortach nic się nie chce tylko bania we łbie nieogar i cała noc tysiąc na kurniku.