Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-FMC - Opinie o produkcie
20.11.2024, 16:34
W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu 3-FMC ze sklepu Highlife.market
09.12.2024, 01:09
Miałem okazje testować powyższą substancję
wygląd biały czysty kryształek, praktycznie bez zapachu
testowane po około 100-150mg szczury
dla nosa łagodniejsze niż cmc, ale mmc to to nie jest
posmak bardzo chemiczny, mi osobiście nie podszedł lecz był do przeżycia
Co do samego działania jest delikatne i podtrzymujące w tle
Nie wywala przekazników na dziki poziom, raczej taki spokojny "dodatek" do wieczoru
Jakiejś dzikiej chęci na dorzutki nie uświadczyłem, ale działały one bez problemu
Jak dla mnie dosyć spokojna substancja i swoich fanów pewnie znajdzie
Nie wywala przekazników na dziki poziom, raczej taki spokojny "dodatek" do wieczoru
Jakiejś dzikiej chęci na dorzutki nie uświadczyłem, ale działały one bez problemu
10.12.2024, 05:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.12.2024, 05:42 przez dzwudziesty.)
Ta substancje chyba się lutuje oralnie, bo sniffem to 20-30% mocy... Niech mnie ktoś poprawi jeśli się myle.
10.12.2024, 11:13
nie ladowalem bombki i tez nie ma co nadfilozofować nad tym, 3-mmc walilem w nos to to też lecialo tak.
10.12.2024, 11:59
Tak sobie to własnie tłumacz, są analogami gdzie grupę metylową zastąpiono fluorem, na tej samej pozycji podstawnika i licz, że dostaniesz zniewalająco inne efekty xdd
Jeszcze dodaj do tego, ze fluor dysocjuje w środowisku nosa i wchłania się bezpośrednio do kośćca zębów wzmacniając go jednocześnie i przeciwdziałając negatywnym skutkom katynonów.
Już miejskie legendy o tym jakie to cuda katynony potrafia zrobić i "zachowywać" się jak wszystkie inne substancje przechodzą wszelakie pojęcie.
Jeszcze dodaj do tego, ze fluor dysocjuje w środowisku nosa i wchłania się bezpośrednio do kośćca zębów wzmacniając go jednocześnie i przeciwdziałając negatywnym skutkom katynonów.
Już miejskie legendy o tym jakie to cuda katynony potrafia zrobić i "zachowywać" się jak wszystkie inne substancje przechodzą wszelakie pojęcie.
(09.12.2024, 01:09)nonoanon napisał(a): Miałem okazje testować powyższą substancję
No zaciekawiłes mnie. Właśnie interesuje mnie jakaś substancja o łagodnym profilu na taki ,,spokojny dodatek do wieczoru"
No ale branie dyszki żeby mi to wysłali to trochę za dużo a w ofercie sklepu nic innego dla siebie nie widzę by to do czegoś dorzucić.