Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
mag**-ga***n.***p
Mordeczki!
Mam dla Was niespodziankę!
Nawiązałem bliską relacje z ekipą z *******nazwa sklepu*******
Właśnie odebrałem od nich paczkę z prezentami! Niedługo będę testował i dam znać jak smakowało.
Od dzisiaj możecie otrzymać ode mnie kody rabatowe do w/w sklepu .
Nawet 350 zł czeka do odebrania!
A w sklepie jest w czym wybierać.
Mam dla Was niespodziankę!
Nawiązałem bliską relacje z ekipą z *******nazwa sklepu*******
Właśnie odebrałem od nich paczkę z prezentami! Niedługo będę testował i dam znać jak smakowało.
Od dzisiaj możecie otrzymać ode mnie kody rabatowe do w/w sklepu .
Nawet 350 zł czeka do odebrania!
A w sklepie jest w czym wybierać.
Jestem po paru probach badan changi 60% i uwazam, ze moge pare ciekawych informacji na ten temat napisac
Changa 60%
Changa to "baza" roślinna nasączona czystym DMT oraz czystą HARMALINĄ!
"Bazą" roślinną jest lawenda oraz zioło męczennicy - oba z potencjałem psychodelicznym
Tutaj foto
Smak i zapach jest znosni i bardzo intensywny.
Pierwsze podejscia byly maly buszek i sprawdzam co sie dzieje oczywiscie za slabo wieksza chmura i od razu musze sie polozyc.
Ogarnialo mnie wszech ogromne szczescie fale goraca problemy z poruszaniem sie .
Nastepne tesy to leciala chmura i zaraz nastepna to doswiadczylem czegos czego mi jeszcze nigdy zaden paychodelik nie dal. Swiat, ktory mnie otaczal przybieral dziwnych ksztaltuw ale kazdy byl rowny i obracal sie jak w kalejdoskopie. Dzwiki odbieralem jak zbinnyj zeczywiatoaci chwilami mnie chwila dobrze ze ziomki mnie pilnowali .
Takiej mocnej wizji bylo okolo 20minut potem lajcik i calosc miescila sie wvtych 30 do 40 minut. Za kazdym razem takie same buchy dawaly taki sam stan
Czulem sie jak bym otworzyl jakis tunel czaso przestrzenny do i nnej rzeczywistosci bo widzialem wybuchy supernowych komety mglawice i takie paski jak w matrixie
Dwoch ziomkow tez palilo ale oni nie doswiadczeni w tym chociaz jeden mowil, ze kiedys palil
Oktrslilo to jak grzyby w wersji streszczonej tylko turbostrong
Nie doswiadczyli zasnych niegarywnych akcji tak samo jak i ja
Na chwile obecna pozostawiam Was taka iloscia informacji bo jeszcze chce osiagnac stan substancja pokaze mi swoje pazuru i to w 100% wiec tez sie tym podziele
Balem sie tego ale to jest naprawde bardzo dobre mozna fajna przygode przezyc i zobaczyc miejsca, ktorych normalnie bysmy nie widzieli
Nie bede nikogo namawial ani polecal bo kazdy wie co jest piec i czwgo chce
Powiem tak mozesz zalowac bo doswiadczenia to kosmiczni mistycznie .
Cdn....
Changa 60%
Changa to "baza" roślinna nasączona czystym DMT oraz czystą HARMALINĄ!
"Bazą" roślinną jest lawenda oraz zioło męczennicy - oba z potencjałem psychodelicznym
Tutaj foto
Smak i zapach jest znosni i bardzo intensywny.
Pierwsze podejscia byly maly buszek i sprawdzam co sie dzieje oczywiscie za slabo wieksza chmura i od razu musze sie polozyc.
Ogarnialo mnie wszech ogromne szczescie fale goraca problemy z poruszaniem sie .
Nastepne tesy to leciala chmura i zaraz nastepna to doswiadczylem czegos czego mi jeszcze nigdy zaden paychodelik nie dal. Swiat, ktory mnie otaczal przybieral dziwnych ksztaltuw ale kazdy byl rowny i obracal sie jak w kalejdoskopie. Dzwiki odbieralem jak zbinnyj zeczywiatoaci chwilami mnie chwila dobrze ze ziomki mnie pilnowali .
Takiej mocnej wizji bylo okolo 20minut potem lajcik i calosc miescila sie wvtych 30 do 40 minut. Za kazdym razem takie same buchy dawaly taki sam stan
Czulem sie jak bym otworzyl jakis tunel czaso przestrzenny do i nnej rzeczywistosci bo widzialem wybuchy supernowych komety mglawice i takie paski jak w matrixie
Dwoch ziomkow tez palilo ale oni nie doswiadczeni w tym chociaz jeden mowil, ze kiedys palil
Oktrslilo to jak grzyby w wersji streszczonej tylko turbostrong
Nie doswiadczyli zasnych niegarywnych akcji tak samo jak i ja
Na chwile obecna pozostawiam Was taka iloscia informacji bo jeszcze chce osiagnac stan substancja pokaze mi swoje pazuru i to w 100% wiec tez sie tym podziele
Balem sie tego ale to jest naprawde bardzo dobre mozna fajna przygode przezyc i zobaczyc miejsca, ktorych normalnie bysmy nie widzieli
Nie bede nikogo namawial ani polecal bo kazdy wie co jest piec i czwgo chce
Powiem tak mozesz zalowac bo doswiadczenia to kosmiczni mistycznie .
Cdn....
15.12.2024, 19:21
Ciekawa sprawa z tym DMT. Spróbowałbym. Podeślesz sklep na priv? Chętnie zobaczę co jeszcze mają w ofercie i jakie są ceny.
A co z tymi kodami rabatowymi na 350zł?
EmStO
A co z tymi kodami rabatowymi na 350zł?
EmStO
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠛⠻⠗⢶⣶⣶⣦⣀⡀
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
15.12.2024, 19:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.12.2024, 19:47 przez dzwudziesty.)
Podpinam się! Co z tym rabacikiem?
15.12.2024, 21:03
Polecam Wam posluchac
Jak tak dopalalem do 3 razy i cos podobnego jak by osiagnalem tylko tego nieda sie opisac no ciezko mi jest opisac doswiadczenie jest niedopojecia kurwa
Jak tak dopalalem do 3 razy i cos podobnego jak by osiagnalem tylko tego nieda sie opisac no ciezko mi jest opisac doswiadczenie jest niedopojecia kurwa
mdma tabs 200mg niebieskie faraonki ;€
test1
wrzucilem 300mg popilem goroca herbata po 30minitach czulem glogostam ale nie teto oczekiwalem
trzexh innych z zerowa toreska zjadla po calej i byli tak syjabami oczy jak powc zeptych mowilo, ze dawko takiej emki nie jedli
chca jeczcze chlopaki czas dzialania 4h bez zjazdu !!!!
grzybunie suszone 7g rowno po 3.5 na zapoekanke
znaku spoko bagietka,przecier, ser i salamo
po 30minitch zaczalem wraz z ziomkiem czuc cos na zaladki :!
Do godzinu czasu bylismy wcjrainie czarow i jednej basni Dla mnie to nic nowego bo ja snam te klimaty ale ziomek nie mogl powstrzymac soe od dwochow :€) hehe
czas dzialania 6-7h i nagle schodzi
i pieknie sie czujes
Polecam kazdemu grzybki.
jeszczevtu wroce bo kolega szczegolow pozapominal
jak vosbto pm mam kody nawet 350zl w kieszebi !!!!
iszamac przygki
test1
wrzucilem 300mg popilem goroca herbata po 30minitach czulem glogostam ale nie teto oczekiwalem
trzexh innych z zerowa toreska zjadla po calej i byli tak syjabami oczy jak powc zeptych mowilo, ze dawko takiej emki nie jedli
chca jeczcze chlopaki czas dzialania 4h bez zjazdu !!!!
grzybunie suszone 7g rowno po 3.5 na zapoekanke
znaku spoko bagietka,przecier, ser i salamo
po 30minitch zaczalem wraz z ziomkiem czuc cos na zaladki :!
Do godzinu czasu bylismy wcjrainie czarow i jednej basni Dla mnie to nic nowego bo ja snam te klimaty ale ziomek nie mogl powstrzymac soe od dwochow :€) hehe
czas dzialania 6-7h i nagle schodzi
i pieknie sie czujes
Polecam kazdemu grzybki.
jeszczevtu wroce bo kolega szczegolow pozapominal
jak vosbto pm mam kody nawet 350zl w kieszebi !!!!
iszamac przygki