Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
8 godzin(y) temu
kot_kreskowy oj, to niefajnie zadziałało.
U mnie za to wszystko na plus, a skoro już piszę to zapodam reckę nagrody, którą przez swoje zjebanie umysłowe (myślałem że wysłałem dane do wysyłki, a tego nie zrobiłem XD), dostałem z opóźnieniem.
Przyjmowałem oralnie i donosowo, po nosie tyrało tylko do jakiegoś momentu, później nie było to odczuwalne.
Bombki i kreski dawkowane były w okolicach 200-300mg.
Przyjemne "wbicie w fotel", miało ochotę się tak siedzieć i zatracać w otoczeniu - muzyka, czytanie, ręczne robótki i tym podobne.
Działanie trwało nieco ponad godzinę, ale nie czułem potrzeby przyjmowania od razu kolejnej dawki.
Libido oczywiscie w górę, co jest standardem dla mnie przy tej substancji.
Jakaś nowość się u mnie pojawiła, być może jest to związane z ostatnim częstym przyjmowaniem takich specyfików - na drugi dzień byłem jakiś opryskliwy i dość nieznośny, co mi się zazwyczaj przytrafiało na kacu alkoholowym, choć było to na pewno słabsze niż po alko.
Polecam, złożyłem sobie przedświąteczne zamówienie, coby mi nikt nie wykupił.
U mnie za to wszystko na plus, a skoro już piszę to zapodam reckę nagrody, którą przez swoje zjebanie umysłowe (myślałem że wysłałem dane do wysyłki, a tego nie zrobiłem XD), dostałem z opóźnieniem.
Przyjmowałem oralnie i donosowo, po nosie tyrało tylko do jakiegoś momentu, później nie było to odczuwalne.
Bombki i kreski dawkowane były w okolicach 200-300mg.
Przyjemne "wbicie w fotel", miało ochotę się tak siedzieć i zatracać w otoczeniu - muzyka, czytanie, ręczne robótki i tym podobne.
Działanie trwało nieco ponad godzinę, ale nie czułem potrzeby przyjmowania od razu kolejnej dawki.
Libido oczywiscie w górę, co jest standardem dla mnie przy tej substancji.
Jakaś nowość się u mnie pojawiła, być może jest to związane z ostatnim częstym przyjmowaniem takich specyfików - na drugi dzień byłem jakiś opryskliwy i dość nieznośny, co mi się zazwyczaj przytrafiało na kacu alkoholowym, choć było to na pewno słabsze niż po alko.
Polecam, złożyłem sobie przedświąteczne zamówienie, coby mi nikt nie wykupił.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
7 godzin(y) temu
kot_kreskowy a co aż tak ci dupe poparzył? 😂
Kurwa bo w sobotę będę testować ten konkretnie sort i się napaliłem na niego a nie lubię żrących z tego powodu że przełyk cierpi i śluzówka :/
Kurwa bo w sobotę będę testować ten konkretnie sort i się napaliłem na niego a nie lubię żrących z tego powodu że przełyk cierpi i śluzówka :/
Be objective and honest.
7 godzin(y) temu
To zależy, ja zjadłem coś między 3 a 5 i wszystko wporzadku.
Szczury również nic nie wspominały na ten temat, śluzówka w moim przypadku ok
Szczury również nic nie wspominały na ten temat, śluzówka w moim przypadku ok
Mnie nie parzyło i zwały jakieś nie miałem mega ale to może dla tego ze sporo wypiłem alko . Ale z drugiej strony jak towar wyzera i zwała mega to znaczy ze towar działał dobrze, nie pamiętacie jak kiedyś towar żar sluzuwke, przełyk i kichy? AŻ ŁZY W OCZACH BYŁY
Aż się podnieciłem że żarło go i miał mega zwale.
Jestem tego zdania ze towar musi palić i musi być zwala wtedy wiem ze aktywował dobrze w mózgu co miał aktywować.
Zostało mi 1.5 g w weekend na czysto zrobię testy.
Ale szanuje za opisanie swoich subiektywnych odczuć bez lizania tylka.
Trzeba było sniffy walić jak wyżera
Aż się podnieciłem że żarło go i miał mega zwale.
Jestem tego zdania ze towar musi palić i musi być zwala wtedy wiem ze aktywował dobrze w mózgu co miał aktywować.
Zostało mi 1.5 g w weekend na czysto zrobię testy.
Ale szanuje za opisanie swoich subiektywnych odczuć bez lizania tylka.
Trzeba było sniffy walić jak wyżera
1 godzinę temu
Nie chcę nikogo wkurwiać...
Nie chcę nikogo nastawiać negatywnie...
Nie chcę nikogo nastawiać pozytywnie...
4MMC od pablo... jest aktywne...
działa... robi... konkretne dawki powyżej 300mg ( donosowo ) robią aż nadd-to
oral działa - miło... robi jak trzeba
podczas działania / zero chujowego stanu, kardio jak trzeba, zero gastro itp. bzdet.
zjazdu - nie uraczyłam
po zakończeniu zabawy?
gastro/wymioty/kardio nic z tych rzeczy
nosek? w porównaniu do 3CMC... jak nowy - ale swoje ucierpi przy większych zabawach
bardzo dziękuję za możliwość przetestowania nowego sortu.
recka skromna - wybaczcie... ale mam chujowy humor.
pozdrawiam.
Nie chcę nikogo nastawiać negatywnie...
Nie chcę nikogo nastawiać pozytywnie...
4MMC od pablo... jest aktywne...
działa... robi... konkretne dawki powyżej 300mg ( donosowo ) robią aż nadd-to
oral działa - miło... robi jak trzeba
podczas działania / zero chujowego stanu, kardio jak trzeba, zero gastro itp. bzdet.
zjazdu - nie uraczyłam
po zakończeniu zabawy?
gastro/wymioty/kardio nic z tych rzeczy
nosek? w porównaniu do 3CMC... jak nowy - ale swoje ucierpi przy większych zabawach
bardzo dziękuję za możliwość przetestowania nowego sortu.
recka skromna - wybaczcie... ale mam chujowy humor.
pozdrawiam.
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM