Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Waporyzacja
10.12.2024, 16:07
A może mój temat był po prostu chujowy, bo tak jak mówiłem buchy były tak potężne że nie dało się tego wciągnąć i utrzymać.
Ale vendor ogólnie chwalony i produkt też.
Niestety ta sztuka co mi została poszła dziś w klame.
Może na weekend coś nowego zapodam.
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi
Ale vendor ogólnie chwalony i produkt też.
Niestety ta sztuka co mi została poszła dziś w klame.
Może na weekend coś nowego zapodam.
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi
10.12.2024, 17:30
Nie przyjaraj tylko bo z zabawy bedzie
Plomien jak najdalej i stopniowo przyblizaj i bedziesz widzial kiedy sie najlepiej topi .
Plomien jak najdalej i stopniowo przyblizaj i bedziesz widzial kiedy sie najlepiej topi .
12.12.2024, 06:04
Piatki tam nie sypiesz przeciesz
Ale pamietaj meth pipe tez manewroj nie mecz kropli wchednym miejsu bo ja przypalisz.
Tak samo jak z zupa jak jej nie zamieszasz to sie przypali
Dobrej zabawy i koniecznie daj znac jak Ci tam poszlo
Powodzenia ^_^
Ale pamietaj meth pipe tez manewroj nie mecz kropli wchednym miejsu bo ja przypalisz.
Tak samo jak z zupa jak jej nie zamieszasz to sie przypali
Dobrej zabawy i koniecznie daj znac jak Ci tam poszlo
Powodzenia ^_^
12.12.2024, 10:20
Firana pewnie już sobie poradziłeś z tym vapa ale opiszę Tobie jak ja vapuje jak pod ręką mam tylko zwyklom prostom szklaną lufkę nabijasz troszkę do cybuch podgr podgrzewasz leko cybuch troszkę zdała od krawędzi może zapalić się materiał po przetopieniu przetaczasz krople bliżej środka po takiej czynności bierzesz lufkę chwytasz za cybuch wtedy nie zasłaniasz sobie kropli palcami podgrzewasz lufkę powyżej kropli pochwili zobaczysz leki dym wtedy lufkę przechylasz leko w dół cybuchem do podłogo leko wciągasz powietrze coś tak jak przy zioło żeby nie wciągnąć komety kropla stoi prawie w miejscu iak przesunie się w stronę ust wpada na nagrzane szkło i zamienią się w dym można ściągnąć sarczystego buch o wspaniałym smaku a po całym paleniu po dobrym podgrzaniu jakieś lekie smugi na szkle zostaną po przepaleniu większej ilości dla początkującego metoda może być trudna spróbuj ja tak ostatnio vapuje
ale met pipa jest dla początkujących chyba najlepszym rozwiązaniem
powodzenia
ale met pipa jest dla początkujących chyba najlepszym rozwiązaniem
powodzenia