Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
CZARNA LISTA SAMPLARZY
(12.12.2024, 01:22)Maniek napisał(a): Dokładnie, nie mierz innych swoją miarą, bo są tutaj również użytkownicy, którzy normalnie mają pracę, rodzinę oraz zajęcia po pracy i nie każdy ma czas i ochotę wpierdalać w siebie kryształ co drugi czy trzeci dzień.
Czarna lista samplarzy nie powstała z powodu jakiejś śmiesznej rzekomej czyjejś zazdrości, tylko dlatego, że bezrobotne sępy brały udział w akcji samplowej, naćpali mordy za free, a potem Vendor nie mógł się doprosić opinii na temat jego produktów. W takim przypadku nie ma żadnego pożytku z takich darmozjadów, bo opinii o produkcie brak, a zamówienia taki sęp również nie złoży, bo kiermana pusta i wiecznie tylko na darmowym leci. Raz poleci sobie w chuja, drugi raz i już wiadomo kogo nie brać pod uwagę przy następnej akcji samplowej.
Maniek ja niemam nic przeciwko czarnej liście semplowej recenzje tak jak napisałem V należą się za sample i nie mierze ludzi swoją miarą bo wiem że są tu tacy co sporadycznie biorą i tacy co dosyć często sięgają po substancje a odwołanie się do ludzi róbcie przerwę tyle i tyle to absurd są tacy co jedzą częściej i tego nie zmienią i tacy co spożywają żadziej i aby tak mieli do końca i moim zdaniem obie te grupy piszą dobre recenzje bo ten kto spożywa dużo potrafi rozpoznać dobry towar nawet jak jest w cugu sam nieraz miałem długie cugi ale zawsze dobry towar robi robotę i tak czy inaczej się go czuje napewno nie w książkowy sposuób jak to niektórzy pisza ale czuc jego dzialanie hujowy mateks zostanie tylko hujowym ile byś nie pobrał to cie nie wyklepie i też jest kwestia użytkownika kto jaki stan chce uzyskać
Kwestie sortu jeszcze poruszę może być odczynik z dwóch różnych sortuw moc może być podobna do siebie załóżmy że dobra ale inaczej klepać czyli odczucie po zażyciu jest pozytywne ale nie które doznania się różnią dla przykładu jeden jest bardziej euforyczny drugi bardziej w spid idzie
12.12.2024, 12:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.12.2024, 12:10 przez dzwudziesty.)
A ja proponuję dla lepszego ładu i chronologi na pierwszej stronie umieścić liste wszystkich "czarnych samplarzy"
12.12.2024, 12:14
Lifeisbrutal polecam slowa pana chochlika traktowac z odpowiednia rezerwą ;-) to duzy eufemizm ;-)...on juz zrezygnowal i oddal sample u Highlifa, ktorych nie mial bo nie nadążył, i jeszcze poobrazal ludzi ;-)
12.12.2024, 14:16
A ja Wam mówię, ze do porozumienia 2 stron zadowolenia nie dojdziecie a szczególnie tu. 
Bo już to kilka razy tu mówione, wyjaśniane a i tak dalej każdy swoje. Więc po co?

Bo już to kilka razy tu mówione, wyjaśniane a i tak dalej każdy swoje. Więc po co?
12.12.2024, 14:57
(12.12.2024, 09:30)monio napisał(a): Maniek ja niemam nic przeciwko czarnej liście semplowej recenzje tak jak napisałem V należą się za sample i nie mierze ludzi swoją miarą bo wiem że są tu tacy co sporadycznie biorą i tacy co dosyć często sięgają po substancje a odwołanie się do ludzi róbcie przerwę tyle i tyle to absurd są tacy co jedzą częściej i tego nie zmienią i tacy co spożywają żadziej i aby tak mieli do końca i moim zdaniem obie te grupy piszą dobre recenzje bo ten kto spożywa dużo potrafi rozpoznać dobry towar nawet jak jest w cugu sam nieraz miałem długie cugi ale zawsze dobry towar robi robotę i tak czy inaczej się go czuje napewno nie w książkowy sposuób jak to niektórzy pisza ale czuc jego dzialanie hujowy mateks zostanie tylko hujowym ile byś nie pobrał to cie nie wyklepie i też jest kwestia użytkownika kto jaki stan chce uzyskać
Kwestie sortu jeszcze poruszę może być odczynik z dwóch różnych sortuw moc może być podobna do siebie załóżmy że dobra ale inaczej klepać czyli odczucie po zażyciu jest pozytywne ale nie które doznania się różnią dla przykładu jeden jest bardziej euforyczny drugi bardziej w spid idzie
Stary, ja nie wiem jak to przeczytać. Chyba wyciągnąłeś wszystkie znaki interpunkcji
(12.12.2024, 04:05)Mglus808 napisał(a): Jak ktoś wpierdala trójkę w takiej ilości u poprawia czwórka sądząc że to cokolwiek zmieni to powodzenia![]()
Ja mogę żreć mdma przez kilka dni pod rząd tylko moje żarcie to maks z gram na noc, dobrze to już mam po dwu secie nocka zrobiona. I nie przyjmuje tego w laboratoryjnych warunkach bo nie jestem szczurem, normalnie pije alko gadam śmieje się i palę zioło. Ja wiem że dla niektórych melanżu nie ma bez dyszki sytej. Ogólnie to przy takich melanżach jeden zje dwieście a drugi dwa gramy i nie ma w tym nic dziwnego. Ale już widzę jak wychodzę z jakąś trójka czy czwórką i mówię że zajebista faza bo ktoś na forum opis wrzucił na dwie strony xd
Nie wiwknktory vendor sie prosił o opinie pewnie jakiś malutki. Vendor który wpierała w neta baner ze sample są za feee i proszę pisać daje je za recki ?? Nie poprostu ma tego w chuj po śmiesznych pieniądzach i chce rozkręcić interes, dla niego nie ma różnicy czy sample zje kot czy diabeł ale widzę że dla was jest to różnica.
Po za tym będąc obeznanym z substancjami kilka lat nie muszę nic recenzować bo znam efekty zażycia a jakość to widać na oczy l, podpowiem że jak jest żółte czy brązowe to syf xd w chemi żółty to najgorszy kolor
Wszystkich do jednego wora a wór do jeziora
Wolę opinie szczerą kogoś kto śmiga w temacie że np temat znośny niż jakiegoś małolata co odleciał po trójce bo ta opinia i tak jest niemiarodajna.
I tak Maniek większość ludzi żre kamień codziennie i nic im nie da Recenzja kogoś po przerwie.. ja rozumiem że euforykow się nie je codziennie ale jednak nie tym żyje ulica i dalej zostanę przy swoim że na chuj robic recenzje produktu który jest już któryś rok na rynku jeszcze po przerwie xd tak tak znamy to nep wypierdala a mdma rozpływa
ja zasadniczo wiem o czym piszesz, i nie bierz mojej uwagi strikte do Siebie bezpośrednio... ale przerwy potrafią zrobić cuda.
Masz dużo racji w tym co piszesz, bo dla wjebanego ćpuna kreska obojętnie czego będzie kreską dobrą i obojętnie czy go zrobi trochę czy go zetnie z nóg to i tak będzie zajebiście, ważne by towar był na blacie i było cpanie do rana a potem się ogarnie.
Ale weź też pod uwagę, że nie każdy jest wjebany w to i nie kręci wora codziennie ( np ja raz na 2-3 tyg ) przerwy mi napradę dużo dały, i staram się recki chociażby z tego powodu robić rzetelne, nie poprzedzone melanżami zarówno na prochu czy innych legitnych rzeczach z biedronki ... ale są aparaty, dla których towar w pakomacie to najważniejszy punkt dnia, i nic takiemu nie poradzisz, a jak napisze recke to się będziesz i tak cieszył bo zapodał ładne foto nowego stuffu ( już chuj z tym co tam napisane jest ) no tak to działa... nie zapominajmy gdzie jesteśmy.
Lepiej zrobić wątek najlepszych samplerzy/recenzentów tak jak ktoś wcześniej wspomniał w tym wątku niż robić Czarna listę..
Stworzyć wątek w którym na początku będą wyszczególnieni najlepsi recenzji, podaną ilość recenzji i ewentualnie jakaś punktacja
edytować tak żeby to zawsze było u góry do wglądu dla np nowego vendora a w odpowiedziach wrzucać recenzje poszczególnych produktów przekopiowane z wątków vendorow tak żeby nawet jak zniknie dział recenzja została.
Wtedy miało by to jakiś sens bo co komu po czarna lista jak nadal nie wiadomo kto lepiej spożytkuje sampla
Stworzyć wątek w którym na początku będą wyszczególnieni najlepsi recenzji, podaną ilość recenzji i ewentualnie jakaś punktacja
edytować tak żeby to zawsze było u góry do wglądu dla np nowego vendora a w odpowiedziach wrzucać recenzje poszczególnych produktów przekopiowane z wątków vendorow tak żeby nawet jak zniknie dział recenzja została. Wtedy miało by to jakiś sens bo co komu po czarna lista jak nadal nie wiadomo kto lepiej spożytkuje sampla
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca
12.12.2024, 23:08
(12.12.2024, 12:14)LOBO napisał(a): Lifeisbrutal polecam slowa pana chochlika traktowac z odpowiednia rezerwą ;-) to duzy eufemizm ;-)...on juz zrezygnowal i oddal sample u Highlifa, ktorych nie mial bo nie nadążył, i jeszcze poobrazal ludzi ;-)
Wszystko się zgadza, ale kogo obraziłem? XD