Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
(12.12.2024, 00:17)Nightmares napisał(a): martio_vp mam na mysli to, ze nie jest w calych krysztalach, tylko w sypie totalnej, nie wyplywa to w zaden sposob na moc, ale biorac 100 gieta oczekujesz raczej malo sypy, prawda? ja rozumiem jakby to bylo z 20 gieta, ale jak my z ziomkiem to wysypialismy na sitko przez ktore przejdzie jedynie cukier, to sypy wyszlo 70 gieta, a reszta to i tak krysztalki po 0,2-0,6, jest doslownie pare takich co waza po 2-3g
a do reszty ktora chce zdjecie i zebym napisal co zamawialem - jutro dam zdjecie jak zobacze sie z ziomkiem, bo 80 bylo dla niego i jest juz w domu razem z tym, ja to wzialem sama sype z tego, jakby sie uprzec to karty nie musialbym uzywac tylko od razu walic, bo ziomek juz wkurwiony fest, nie wie jak on dla ludzi pogoni taka sype, zrozumialbym jakby ten mef byl tak miekki jak poprzedni, ale ten jest twardszy, a wieksza sypa niz jak zamawialem tamtego
btw paczka sobie moga rzucac, chyba z 20 pietra musieliby ja zrzucac zeby sie tak skruszylo, albo jakies c4 musialoby wyjebac przez to jak to jest zapakowane
Nie rozumiem tego lamentu jak to pogonię taką sype nie raz osobiście kupuje na ulicy i jest różnie
ale nie paczę czy to bryła czy sypa to nie jest odnośnik mocy materiału kurwa tu sporo ludzi myśli że jak bryła to marterial kozak a tak nie jest
nieraz okazało się że sypa lepsza od bryły a jak ktoś chce kupić to bierze 1 g na próbę i napewno przyleci po tom sype co kupiłeś i tak narzekasz bo materiał jest zajebisty jeszcze raz powtórzę bryła nie jest wyznacznikiem jakości
Pozdrawiam
12.12.2024, 09:08
(11.12.2024, 18:30)Szatan69 napisał(a): Mam pytanie 2 użytkowników forum mieszkających od siebie 800m może pisać posty i brać nagrody za aktywność od escobara?
Czy to będzie podejrzane ze multi konto?
Lekkie podejrzenia mogą być, ale będziecie się logować z innych urządzeń pewnie. A kolejna kwestia jeśli styl pisania nie będzie łudząco podobny to raczej nikt nie będzie snuł podejrzeń o multi.
12.12.2024, 09:47
Wiem dzwudziesty tak jak niektórzy małolaci spotkałem się z tym przy fecie mówi mi że kozak materiał bo w nocha szczypie ze mało kichawy nie urwie a łzy zapierdalają jak bobrowi ja mu nato że tak niejest a on swoje i nie przekonasz takiego że jest inaczej
12.12.2024, 10:11
Myślę że każdy z nas jak zobaczył te kryształki to mu na nie przyszła ochota, gdyby to było sypkie to już inaczej byśmy na nie patrzyli 😁 Bryła nie jest wyznacznikiem jakości ale człowiek je też oczami 😌
Ja chciałem w poniedziałek ale kontakt był ograniczony
smacznego
(11.12.2024, 18:36)Inferno napisał(a): Zawsze będzie podejrzane zależy jak na to popatrzysz.
Ludzie już tak mają, że nie wierzą że to kolega czy p. kuzyn
Niby można "udowodnic" na discordzie ale też pozniej będą myśleć czy nie przyszedł tylko po to a dalej konta będą jednej osoby
Ciężki temat, dobrze że w Hinach nie mieszkamy
Tak żeby mieć pewność to ja zamawiałem w sobote jeszcze.
No ale wiadomo też wypłaty, i inne.
Pewnie sie uda i bedzie kozak weekend pozdro
Ja chciałem w poniedziałek ale kontakt był ograniczony
smacznego
12.12.2024, 10:45
Szczerze mi to jest obojętne czy to kryształ czy sypknie. Najważniejsza jest moc odczynnika jak dla mnie. Jeśli aż tak ludzie u was zwracają na to uwagę czy to kryształ czy to sypkie to zrób niższą cenę wtedy wezmą na pewno a ty nie będziesz stratny. Nightmares . Zresztą z tego co zauważyłem większość tematu na ulicy, który lata jest już taki właśnie pokruszony. Myślę, że wszystko zostało wyjaśnione, temat jest aktywny więc myślę, że nie będzie problemu tego upchnąć.
12.12.2024, 13:26
Lifeisbrutal są tacy co sypkiego na ulicy nie chcą brać bo myślą że to miecha z czym innym.
Myślę że to głównie o to chodziło
Myślę że to głównie o to chodziło
12.12.2024, 15:30
Sypa nie wchodzi na „moc” substancji tutaj tylko i wyłącznie chodzi o wygląd dla kolegi wyżej nic więcej rozumiem frustracje klienta, ale trzeba się jednak liczyć, z tym że w takiej postaci może przyjść.
12.12.2024, 17:04
mirakles oczywiście, nic nie zmienia w substancji ja to wiem.
Tylko zasugerowałem z jakimi przypadkami ja się spotkałem (oczywiście nie z mojej strony bo ja nie rzucam) tylko z tego co widziałem.
Szczerze powiem, gdybym brał teraz na ulicy a siedzę tu i znam tematy - to właściwie kruszone na mieście zawsze bym się zastanawiał jak kogoś nie znam.
Czasami poznasz i pewności się nie ma, to że się widzi gościa 10 raz po temat to nie znaczy że się go zna
Kwestia klienta i tego co odbiera.
Mi 0 różnica, miałem 2 ładne kamyki i to była ponad większość w temacie także zrobiłem ich foto
Tylko zasugerowałem z jakimi przypadkami ja się spotkałem (oczywiście nie z mojej strony bo ja nie rzucam) tylko z tego co widziałem.
Szczerze powiem, gdybym brał teraz na ulicy a siedzę tu i znam tematy - to właściwie kruszone na mieście zawsze bym się zastanawiał jak kogoś nie znam.
Czasami poznasz i pewności się nie ma, to że się widzi gościa 10 raz po temat to nie znaczy że się go zna
Kwestia klienta i tego co odbiera.
Mi 0 różnica, miałem 2 ładne kamyki i to była ponad większość w temacie także zrobiłem ich foto
POZDRO
U mnie w bardzo dużym mieście dają piekne kryształy i gówno nie klepie prawie w ogóle xD
Jak chcesz ładne kryształy wystarczyło napisać escobarowi przy zamowieniu 😀
Jak piszesz ze sa kamienie 0.6 i pare po 2, 3 g to to nie jest sama sypa przecież 😅
Jak chcesz ładne kryształy wystarczyło napisać escobarowi przy zamowieniu 😀
Jak piszesz ze sa kamienie 0.6 i pare po 2, 3 g to to nie jest sama sypa przecież 😅