Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pred***r.c***
09.05.2022, 15:49
Raz zamówiłam paczkę, okres oczekiwania był bardzo długi a sam sort to nic wyjątkowego więc radzę wydać pieniądze gdzie indziej.
Robię kwa kwa jak kaczka
21.05.2022, 13:07
Za czasow jak jak nie byl jeszcze za miedza. Bardzo dobrze wspominam moon rocks najlepsza 4 jaka jadlem. Gratisy co weekend do zamowienia. Co 10 zamowienie 150zl rabatu. Teraz nwm jak z vendorem ale chyba jest jednym z najdluzej dzialajacym na rynku
21.05.2022, 15:46
W moim przypadku współpraca z V zawsze pozytywnie się kończyła, zazwyczaj brałem euforyki.
Jeden przypadek, doręczenie paki nierejestrowanej trochę się wydłużyło ale nie do końca to Predka wina przecież
Jeden przypadek, doręczenie paki nierejestrowanej trochę się wydłużyło ale nie do końca to Predka wina przecież
Jednym giną paki, mi raz przyszła ta sama 2 razy bałagan tam muszą mieć niezły w księgowości
Moja opinia jest taka, że lepiej znaleźć innego ulubionego V. Sklep legenda niemalże a stale problemy słyszę u Nich.
Ale to opinia osoby która zamówiła może z 3 paki z czego doszły z 4
Co nie zmienia faktu, że nie jest to pierwszy sklep o którym myślałbym chcąc coś zamawiać.
@"abdul" dzięki za chęci, ale za 5 dolarów żeby popatrzeć to jednak słaby interes
Edit2 jednak za free, ale darknety i inne takie to nie moja bajka
Moja opinia jest taka, że lepiej znaleźć innego ulubionego V. Sklep legenda niemalże a stale problemy słyszę u Nich.
Co nie zmienia faktu, że nie jest to pierwszy sklep o którym myślałbym chcąc coś zamawiać.
@"abdul" dzięki za chęci, ale za 5 dolarów żeby popatrzeć to jednak słaby interes
22.05.2022, 16:56
Ciekawa opcja u prediego jest możliwość kupna dla sprawdzenia wielu substancji w małych ilościach.
28.06.2022, 17:01
I ordered from Predy last 5 years and always pigeon land
contact 1/5 )
shipping 4/5
sorts 4/5
contact 1/5 )
shipping 4/5
sorts 4/5
28.06.2022, 18:50
(21.05.2022, 15:50)kajabuza napisał(a): Jednym giną paki, mi raz przyszła ta sama 2 razy bałagan tam muszą mieć niezły w księgowości
Problems are mostly in Poland