Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
12.12.2024, 19:07
Ja tam osobiście wolę sypkie, nie lubię kruszyć, bo potem gdzieś te kryształki wystrzeliwują w pizdu xd
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
Na takie dolegliwości dobrym rozwiązaniem, może być suplementacja synbiotyku przy jednoczesnym stosowaniu kwasu masłowego.
Najlepiej na czczo kwasu masłowy pod wieczór – to tak z moich obserwacji, ale i z zaleceń farmaceutów.
https://www.mp.pl/pacjent/leki/lek/95113...n-kapsulki
Warzywa gotowane, lekkie potrawy i picie napojów niegazowanych to rzeczy, które mogą pomóc w „naprawie”.
Najlepiej na czczo kwasu masłowy pod wieczór – to tak z moich obserwacji, ale i z zaleceń farmaceutów.
https://www.mp.pl/pacjent/leki/lek/95113...n-kapsulki
Warzywa gotowane, lekkie potrawy i picie napojów niegazowanych to rzeczy, które mogą pomóc w „naprawie”.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
17.12.2024, 00:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.12.2024, 00:23 przez ZmiataZplanszy.)
Rweqerew333 jesteś chory klient czy kot tutaj wystawiał i robił jakieś akcje jak był dobry towar ?? No nie czyli musi być coś na rzeczy
Rweqerew333 jesteś chory klient czy kot tutaj wystawiał i robił jakieś akcje jak był dobry towar ?? No nie czyli musi być coś na rzeczy
Dla takich jak ty powinni się nie łapać do nagrody bo dupy dacie za te 3 gramy co 2 tygodnie
Na kogoś źle zadziałało to co nie może swojej opini wystawić bo nagonka 🤣🤣
Dla takich jak ty powinni się nie łapać do nagrody bo dupy dacie za te 3 gramy co 2 tygodnie
Na kogoś źle zadziałało to co nie może swojej opini wystawić bo nagonka 🤣🤣
17.12.2024, 00:24
(17.12.2024, 00:19)ZmiataZplanszy napisał(a): Rweqerew333 No nie czyli
musi być coś na rzeczy
Nie chodzi mi o to. Po prostu kot nic tu nie reprezentuje poza tym, że ma najwyższą rangę.
Jestem podobnego zdania.
-ˋˏ✄┈┈┈┈
Wątek o sklepie a nie użytkownikach czy działaniu substancji. Sa inne wątki do tego.
Nie chce robić offtopu ale musze coś napisać by mniej ogarnięci uzytkownicy rc zrozumieli. .
Kocie kreskowy masz refluks i walisz bombki to nie jest za mądre i zdrowe. Jest to troche nie poważne. Moj ziomo który ma refluks, nie wali bombek ani nie polyka spływów bo zyga później żółcią.
Masz tyle punktów reputacji wiec zamiast robić offtop wystarczyło napisać ze :
- U osób co maja refluks i ćpają co weekend moga wystąpić takie i takie objawy. Na pewno to by było bardziej przydatne dla ludzi
Nie odpisujecie już i nie róbmy offtopu a jak robicie recenzje ludzie z dużą rangą!!!
To pisz co ci dolega w życiu i jakie mogą wystąpić skutki uboczne jak na cos chorujesz!
Będzie to przydatne dla ludzi co im to samo dolega i tyle. Rozumiem twoje objawy ale nie ma co straszyc tych zdrowych użytkowników i tych co nie ćpają co tydzień. Tylko wytlumacz tym chorym.
koniec nie odpisujecie.
Nie chce robić offtopu ale musze coś napisać by mniej ogarnięci uzytkownicy rc zrozumieli. .
Kocie kreskowy masz refluks i walisz bombki to nie jest za mądre i zdrowe. Jest to troche nie poważne. Moj ziomo który ma refluks, nie wali bombek ani nie polyka spływów bo zyga później żółcią.
Masz tyle punktów reputacji wiec zamiast robić offtop wystarczyło napisać ze :
- U osób co maja refluks i ćpają co weekend moga wystąpić takie i takie objawy. Na pewno to by było bardziej przydatne dla ludzi
Nie odpisujecie już i nie róbmy offtopu a jak robicie recenzje ludzie z dużą rangą!!!
To pisz co ci dolega w życiu i jakie mogą wystąpić skutki uboczne jak na cos chorujesz!
Będzie to przydatne dla ludzi co im to samo dolega i tyle. Rozumiem twoje objawy ale nie ma co straszyc tych zdrowych użytkowników i tych co nie ćpają co tydzień. Tylko wytlumacz tym chorym.
koniec nie odpisujecie.
19.12.2024, 17:23
I co dostal ktos jakies duze zamowienie z 3cmc ice? Zle to wyglada...
jak ja od miesiaca czekam za paczka kilogramowa... Nigdy tak nie bylo
jak ja od miesiaca czekam za paczka kilogramowa... Nigdy tak nie bylo