Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
Witam szanownych forumowiczów.
Oto moja pierwsza recka
Materiał 4mmc
Obiekt badań
50 wiosen 80 kg 180 kg
To mój pierwszy raz z królem i oczywiście nie wiedziałem z kim mam doczynienia. Po przygodach z trójeczką pomyślałem że to przycież to samo (przynajmniej z wyglądu). I to był kurwa bład.
Pierwszy snif 100mg wszed bez bulu przez nosek, spływ po chwili łagodny.
Ale oczywiście że jestem w gorącej wodzie Company to po 15 min wjechał drugi identyczny.
Minęło 10 min i kurwa rozpierdol się zaczął. Już ząbki trą o siebie jak pojebane. Przyspieszone serducho z lekka, troszkę rozmazany obraz. Po chwilowej euforii zacząłem się martwić.
. Minęło 40 min już zaczynam się uspakajać. Wraca euforia jest coraz lepiej . Na pewno już dziś nic nie dorzucam. Podgłaszam muzę podbijam basy. Jestem trochę odrętwiały. Teraz już wiem co wziąłem.
A jeszcze coś o vendorze ;
Komunikacja wzorowa ( gościu wyrozumiały i z humorem)
Czas przesyłki to już legenda
Pakowanie... Jakby znudziło mu się RC to na pewno zatrudnili by go w pakowaniu prezentów gwiazdkowych.
Po prostu mistrz. Chciałbym widzieć minę tych co prubuja się dostać do zawartości paczki.
Ilość bardzo dokładnie odmierzona. 90 % produktu to 2 kamienie, reszta to sypki temat który posłużył do testów.
Naprawdę szacunek za takie podejście do klienta.
I właściwie to wszystko ( pisane na bieżąco). Odpływam i proszę o wyrozumiałość.
Ano jeszcze ocena samego działania to takie 9/10
Oto moja pierwsza recka
Materiał 4mmc
Obiekt badań
50 wiosen 80 kg 180 kg
To mój pierwszy raz z królem i oczywiście nie wiedziałem z kim mam doczynienia. Po przygodach z trójeczką pomyślałem że to przycież to samo (przynajmniej z wyglądu). I to był kurwa bład.
Pierwszy snif 100mg wszed bez bulu przez nosek, spływ po chwili łagodny.
Ale oczywiście że jestem w gorącej wodzie Company to po 15 min wjechał drugi identyczny.
Minęło 10 min i kurwa rozpierdol się zaczął. Już ząbki trą o siebie jak pojebane. Przyspieszone serducho z lekka, troszkę rozmazany obraz. Po chwilowej euforii zacząłem się martwić.
. Minęło 40 min już zaczynam się uspakajać. Wraca euforia jest coraz lepiej . Na pewno już dziś nic nie dorzucam. Podgłaszam muzę podbijam basy. Jestem trochę odrętwiały. Teraz już wiem co wziąłem.
A jeszcze coś o vendorze ;
Komunikacja wzorowa ( gościu wyrozumiały i z humorem)
Czas przesyłki to już legenda
Pakowanie... Jakby znudziło mu się RC to na pewno zatrudnili by go w pakowaniu prezentów gwiazdkowych.
Po prostu mistrz. Chciałbym widzieć minę tych co prubuja się dostać do zawartości paczki.
Ilość bardzo dokładnie odmierzona. 90 % produktu to 2 kamienie, reszta to sypki temat który posłużył do testów.
Naprawdę szacunek za takie podejście do klienta.
I właściwie to wszystko ( pisane na bieżąco). Odpływam i proszę o wyrozumiałość.
Ano jeszcze ocena samego działania to takie 9/10
Miałem problemy żołądkowe po testach Mefa i parę miechów później 4-CMC,
W sensie poszła bombka i zajebiście, nic nie dolegało, czy coś.
Po obudzaniu się, ból brzucha pieczenie w przełyku, i kibel z 10 razy dżinnie, gorzej się czułem niż po maratonach, gdzie w mixach łatwiej byłoby wymienić co nie brałem, niż brałem, było to kilka lat wstecz.
Zdychałem po każdych testach na drugi dzień, a kolejny jeszcze było mi coś nie tak na „brzuchu”.
ZAaporadą wżąłem synbiotyk opakowanie 20 tabs po 1 dżinnie Multilac
https://gemini.pl/multilac-synbiotyk-20-...ek-0081234
Dolegliwosci ustąpiły "z dnia na dzień," zacząłem się suplementować probiotykami trochę wyższej polki, bo większość, co jest u nas w aptekach to relikt przeszłości.
Biorę 3-4 tygodnie „zdrowe bakterie” i robię przerwę 6-8 tygodni.
Tak zlecają gastrolodzy i dietetyce.
Dla mnie do odkrycie ostatnich lat wśród supli/leków pod względam cena/jakosać - odczuwalny efekt.
czujesz, że masz dobrą osłonę przede wszystkim rzeczami jak np. ta rakieta co zapodałeś.
Mogę polecić dodatkowo jak ktoś ma uczulenie na laktozę to unka i tego ptoblemu.
Nie trzeba czekać miesiacami na efekty, klka dni czujesz, że działa zero problemu co opisywałem.
https://www.e-zikoapteka.pl/swanson-ulti...sulek.html wersja Ultimate też śiwtana.
W sensie poszła bombka i zajebiście, nic nie dolegało, czy coś.
Po obudzaniu się, ból brzucha pieczenie w przełyku, i kibel z 10 razy dżinnie, gorzej się czułem niż po maratonach, gdzie w mixach łatwiej byłoby wymienić co nie brałem, niż brałem, było to kilka lat wstecz.
Zdychałem po każdych testach na drugi dzień, a kolejny jeszcze było mi coś nie tak na „brzuchu”.
ZAaporadą wżąłem synbiotyk opakowanie 20 tabs po 1 dżinnie Multilac
https://gemini.pl/multilac-synbiotyk-20-...ek-0081234
Dolegliwosci ustąpiły "z dnia na dzień," zacząłem się suplementować probiotykami trochę wyższej polki, bo większość, co jest u nas w aptekach to relikt przeszłości.
Biorę 3-4 tygodnie „zdrowe bakterie” i robię przerwę 6-8 tygodni.
Tak zlecają gastrolodzy i dietetyce.
Dla mnie do odkrycie ostatnich lat wśród supli/leków pod względam cena/jakosać - odczuwalny efekt.
czujesz, że masz dobrą osłonę przede wszystkim rzeczami jak np. ta rakieta co zapodałeś.
Mogę polecić dodatkowo jak ktoś ma uczulenie na laktozę to unka i tego ptoblemu.
Nie trzeba czekać miesiacami na efekty, klka dni czujesz, że działa zero problemu co opisywałem.
https://www.e-zikoapteka.pl/swanson-ulti...sulek.html wersja Ultimate też śiwtana.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
12.12.2024, 23:42
Dlatego ja tylko nosek. Żołądek to organ który lepiej nie narażać, wystarczy mu to co spłynie.
Nadszedł test na nagrode 4mmc zacny materiał
kryształ dosyć twardy biel śnieżno białą
strzela przy rozgniataniu
bez dawek uczuleniowych zrobiłm 0,40g sniff zero szczypania w nos cześć odrazu poszła na gardło i tu wielka gorycz szybko popiłem wodą
Po około 5 min zaczyna się czuć substancje miła błogość po 10 15 min euforia z spidem oby dwie zajebiście grają
libido duży plus odrazu chce mi sie seksu igraszek erotycznych i odaniu sie zwierzeciemu instynktowi
Nie dobieralem już cała akcja trwala i tu sie zdziwilem bo aż 4 h potem został spokuj i charmonia z lekim spidem po przespaniu sie z 5 h po przebudzeniu troche obolały to zaraz zeszło ale człowiek taki elektryczny jest i tak cały dzień jak był na spidzie ,i bardzo gadatliwy jest
Tak jak na początku wspomnialem zacny materiał i bardzo aktywny mi się bardziej podoba ocena mocy i działania pozytywnego 10/10 a nawet + jeszcze dorzucę Jak ktoś jest znudzony 4mmc to polecam te 4mmc Ina inszość
Pozdro
kryształ dosyć twardy biel śnieżno białą
strzela przy rozgniataniu
bez dawek uczuleniowych zrobiłm 0,40g sniff zero szczypania w nos cześć odrazu poszła na gardło i tu wielka gorycz szybko popiłem wodą
Po około 5 min zaczyna się czuć substancje miła błogość po 10 15 min euforia z spidem oby dwie zajebiście grają
libido duży plus odrazu chce mi sie seksu igraszek erotycznych i odaniu sie zwierzeciemu instynktowi
Nie dobieralem już cała akcja trwala i tu sie zdziwilem bo aż 4 h potem został spokuj i charmonia z lekim spidem po przespaniu sie z 5 h po przebudzeniu troche obolały to zaraz zeszło ale człowiek taki elektryczny jest i tak cały dzień jak był na spidzie ,i bardzo gadatliwy jest
Tak jak na początku wspomnialem zacny materiał i bardzo aktywny mi się bardziej podoba ocena mocy i działania pozytywnego 10/10 a nawet + jeszcze dorzucę Jak ktoś jest znudzony 4mmc to polecam te 4mmc Ina inszość
Pozdro
16.12.2024, 10:26
Czeslawo
Problemów żołądkowych nie uświadczyłem, głównym problemem była poparzona gęba - wszystko poszło oral, zarówno w bąbach jak i rozpuszczone w napoju.
Możliwe, że po prostu mój organizm nie akceptuje składnika tego sortu.
Na razie odpuszczam badania wszystkich mefedonów, profilaktycznie.
Problemów żołądkowych nie uświadczyłem, głównym problemem była poparzona gęba - wszystko poszło oral, zarówno w bąbach jak i rozpuszczone w napoju.
Możliwe, że po prostu mój organizm nie akceptuje składnika tego sortu.
Na razie odpuszczam badania wszystkich mefedonów, profilaktycznie.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
16.12.2024, 11:04
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
16.12.2024, 11:14
Nie, po prostu ozarl się jak świnia 🐷 i poparzył buźkę
Brachu ale Ty nonstop coś wpierdalasz i to w dawkach takich, że niejeden wyciągnąłby kopytka
Brachu ale Ty nonstop coś wpierdalasz i to w dawkach takich, że niejeden wyciągnąłby kopytka
16.12.2024, 11:20
No właśnie zastanawiam się czy po prostu się typowo nie pogryzłeś kot_kreskowy czy to rzeczywiście jakieś poparzenia. Bo nie spotkałem się jeszcze z takim czymś.
-ˋˏ✄┈┈┈┈
16.12.2024, 11:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.12.2024, 12:00 przez kot_kreskowy.)
(16.12.2024, 11:04)Czeslawo napisał(a): kot_kreskowy
Masz na myśli „poparzona gęba” – jako odczyn alergiczny?
Bąble ropne, odchodząca skóra, zaczerwienienia, silne pieczenie.
Rweqerew333 nie, nie pogryzłem się.
(16.12.2024, 11:14)dzwudziesty napisał(a): Nie, po prostu ozarl się jak świnia 🐷 i poparzył buźkę
Jeśli 5gram to w twoim mniemaniu "obżarstwo" to faktycznie obzarlem się jak świnia... Bez komentarza.
Tej nocy skonsumowałem tylko to, rano już było co było więc wiem od czego taki stan.
Pytanie tylko dlaczego, może faktycznie uczulenie na jakiś składnik.
Nie.
To pomówienie jest.
NIE dla OPIO !!!