Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kraków. Żołnierz dealer zatrzymany
16.12.2024, 11:50
Źródło: https://www.tvp.info/84015744/zolnierz-w...arkotykami
Żołnierz w zorganizowanej grupie przestępczej, obracający dużymi ilościami narkotyków? To niestety nie scenariusz filmu kryminalnego, lecz historia, która miała miejsce w Krakowie. Podoficer z jednostki wchodzącej w skład 6 Brygady Powietrznodesantowej w Krakowie został zatrzymany – poinformowała Żandarmeria Wojskowa.
Żołnierzowi zarzuca się udział w zorganizowanej grupie przestępczej, w ramach której uczestniczył w obrocie znacznymi ilościami środków odurzających i substancji psychotropowych, z czego uczynił sobie stałe źródło dochodu.
Jak dodano, wspólnikiem żołnierza była osoba cywilna, u której także zabezpieczono narkotyki.
Sąd zastosował wobec obu zatrzymanych środek zapobiegawczy w postaci tymczasowego aresztowania.
Żołnierz w zorganizowanej grupie przestępczej, obracający dużymi ilościami narkotyków? To niestety nie scenariusz filmu kryminalnego, lecz historia, która miała miejsce w Krakowie. Podoficer z jednostki wchodzącej w skład 6 Brygady Powietrznodesantowej w Krakowie został zatrzymany – poinformowała Żandarmeria Wojskowa.
Żołnierzowi zarzuca się udział w zorganizowanej grupie przestępczej, w ramach której uczestniczył w obrocie znacznymi ilościami środków odurzających i substancji psychotropowych, z czego uczynił sobie stałe źródło dochodu.
Cytat:„W efekcie działań krakowskich żandarmów zabezpieczonych zostało przeszło 6 kilgramów środków odurzających i substancji psychotropowych o czarnorynkowej wartości około pół miliona złotych” – przekazała Żandarmeria Wojskowa.
Jak dodano, wspólnikiem żołnierza była osoba cywilna, u której także zabezpieczono narkotyki.
Sąd zastosował wobec obu zatrzymanych środek zapobiegawczy w postaci tymczasowego aresztowania.
-ˋˏ✄┈┈┈┈
18.12.2024, 19:52
no co wy - w wojsku też? ale żem się zdziwiła
zapewne policja, rzont oraz medyczni sa czyści
a nie na nich tez jakies newsy niedawno były
to gdzie jest ten raj bez narkotyków?
zapewne policja, rzont oraz medyczni sa czyści
a nie na nich tez jakies newsy niedawno były
to gdzie jest ten raj bez narkotyków?
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
18.12.2024, 23:03
ja wiem, sami siebie poniekąd też robimy - w uja ;p