Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
17.12.2024, 03:26
wiedziałam że tak będzie... uprzedziało mnie tez grono userów z którymi akurat piszę...
niczym nie manipuluję, a póki co Ty manipulujesz pisząc to czy tamto... nikomu się nie przymilam.
Ty masz przywileje na forum - nie ja...
Opisuję swoje spostrzeżenia, dla jednych przestroga, dla drugich powód do dyskusji...
nie podoba się trudno, ale opisałam swój stan po zażyciu środka
wybacz, że pisze prawde.
spokojnej nocy.
niczym nie manipuluję, a póki co Ty manipulujesz pisząc to czy tamto... nikomu się nie przymilam.
Opisuję swoje spostrzeżenia, dla jednych przestroga, dla drugich powód do dyskusji...
wybacz, że pisze prawde.
spokojnej nocy.
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
17.12.2024, 08:48
Dajcie na luzz, bo taka siksa jaka powstała w tym temacie to nawet ja nie zdzierze.
Wszyscy tu robią "przerwy" czyt. Tydzień xddd
Wszyscy tu robią "przerwy" czyt. Tydzień xddd
17.12.2024, 09:30
(17.12.2024, 03:26)DarkSonia napisał(a): wiedziałam że tak będzie... uprzedziało mnie tez grono userów z którymi akurat piszę...
wybacz, że pisze prawde.
spokojnej nocy.
Ciebie wszyscy ostrzegają i każdy lubi, a ja manipulują faktami : ) wiesz co, to nawet nie jest zabawne a wręcz smutne
I ja się nie przyjebalem do tego że napisałaś opinie że sort chujowy itp. tylko za kłamstwo i zmianę zdania co chwilę, i nie odwracaj kota ogonem bo to co ty jak twierdzisz przeszłaś, praktycznie wcale się nie pokrywa z wypowiedzią Lajfa i Kota
17.12.2024, 09:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.12.2024, 09:53 przez Lifeisbrutal.)
DarkSonia Nie odbieraj tego jaki atak co teraz napiszę zwracając się do siebie, ale masz trochę tych swoich racji z którymi większość może się nie zgodzić. Zastawiające jest to dlaczego dopiero teraz napisałaś o jakiś skutkach ubocznych kiedy wyszło, że kotowi jak i mi poparzyło buzię. Kolejna kwestia co ma zaczerwienie na buzi wspólnego z poparzoną buzią od środka? Jak dla mnie to dwie różne kwestie. Trochę to wygląda tak jakbyś na siłę chciała em no weź mi i kotu w dupę żebyśmy cię lubili bo tobie też niby wyszły jakieś uboki. A to mi zarzucano, że każdemu vendorowi wchodzę w dupę i go bronie, no jak widać tak nie jest. Jedyna osobą, która tak robi jesteś ty. I mogę się założyć, że gdyby nie kot i ja to pewnie byś nie napisała nic negatywnego bo byś nie miała odwagi po tym jak wcześniej pisałaś te swoje " słodkie " recenzje jaki to ten mef nie jest oh i ah cudowny i robisz to w sumie u każdego vendora. Co w sumie jest niemiarodajne i mija się z prawdą bo niemożliwe żeby każdego vendora sort był taki cudowny z każdej strony.
Gdyby nie fakt, że dla kogoś może to być odrażający widok itp to ja bym wstawił zdjęcia jak mnie poparzyło od środka bo nic do ukrycia nie mam i mówię jak jest. Jednego jestem pewny, że ty byś pewnie tego nie zrobiła bo większość twoich historii jest naciąga albo doklejona do historii kogoś innego. Zresztą zarzuczasz moderatorą, że usuwają, edytują ci jakieś posty co nie jest prawdą. Nie rozumiem twojego podejścia ani nastawienia do Epsiakosa czy Mańka, ciągle ich przywołujesz i lecisz na skargi jakbyś była co najmniej pięcioletnim dzieckiem w przedszkolu, któremu drugi dziecko zabrało zabawki. No, albo zachowujesz się jak dorosła osoba albo wracaj do przedszkola. To tyle ode mnie.
Gdyby nie fakt, że dla kogoś może to być odrażający widok itp to ja bym wstawił zdjęcia jak mnie poparzyło od środka bo nic do ukrycia nie mam i mówię jak jest. Jednego jestem pewny, że ty byś pewnie tego nie zrobiła bo większość twoich historii jest naciąga albo doklejona do historii kogoś innego. Zresztą zarzuczasz moderatorą, że usuwają, edytują ci jakieś posty co nie jest prawdą. Nie rozumiem twojego podejścia ani nastawienia do Epsiakosa czy Mańka, ciągle ich przywołujesz i lecisz na skargi jakbyś była co najmniej pięcioletnim dzieckiem w przedszkolu, któremu drugi dziecko zabrało zabawki. No, albo zachowujesz się jak dorosła osoba albo wracaj do przedszkola. To tyle ode mnie.
Lifeisbrutal ale zes Ty mnie tera zaimponowal zes Ty ;-) ...
Mam nowy sort i nie mam konpletnie takich problemow, wszystko topowe jak zawszse ostatnio z 4MMC u V...wiec ciekawa sytuacja...ze takie uboki...
kwestia mozliwe jest indywidualna ale aby 3 osoby mialy takie symptomy!? jeśli jeszce ktos doswiadczyl to zglaszac sie i pisac ludu...nei bac sie i nie wstydzic...V jeszce wam wysle nagrody i produkty, nie bedzie krzyczal ;-)
DarkSonia jeśli masz jeszcze ten sort to zrobcie zrzute z kotem i lajfikeim i dac do "ambulatorium" na weryfikacje! pisze powaznie i sprawa wyjasniona gdzie lezy przyczyna ...
edit: Sonieczko lubie Cie i jesteś jedyna niewiasta aktywna na forum, i jko dzentelman ;-) pomine i niie bede punktowal kontrargumentow do Twych uzytych ;-)
Mam nowy sort i nie mam konpletnie takich problemow, wszystko topowe jak zawszse ostatnio z 4MMC u V...wiec ciekawa sytuacja...ze takie uboki...
kwestia mozliwe jest indywidualna ale aby 3 osoby mialy takie symptomy!? jeśli jeszce ktos doswiadczyl to zglaszac sie i pisac ludu...nei bac sie i nie wstydzic...V jeszce wam wysle nagrody i produkty, nie bedzie krzyczal ;-)
DarkSonia jeśli masz jeszcze ten sort to zrobcie zrzute z kotem i lajfikeim i dac do "ambulatorium" na weryfikacje! pisze powaznie i sprawa wyjasniona gdzie lezy przyczyna ...
edit: Sonieczko lubie Cie i jesteś jedyna niewiasta aktywna na forum, i jko dzentelman ;-) pomine i niie bede punktowal kontrargumentow do Twych uzytych ;-)
17.12.2024, 15:30
Ogolem dalsza dyskusja i przekomarzanie sie nie ma sensu, bez sprawdzenia sortu w laboratorium... Jesli faktycznie sa zanieczyszczenia, ktore skutkowaly takimi obajwami... to powazne igranie ze zdrowiem klienteli...
(17.12.2024, 09:30)Epsiakos napisał(a): Ciebie wszyscy ostrzegają i każdy lubi, a ja manipulują faktami : ) wiesz co, to nawet nie jest zabawne a wręcz smutne
I ja się nie przyjebalem do tego że napisałaś opinie że sort chujowy itp. tylko za kłamstwo i zmianę zdania co chwilę, i nie odwracaj kota ogonem bo to co ty jak twierdzisz przeszłaś, praktycznie wcale się nie pokrywa z wypowiedzią Lajfa i Kota
ani razu nie napisałam, że sort był CHUJOWY
napiszę nawet, że działanie było KSIĄŻKOWE i powtarzałam to wielokrotnie ( a jak przypadkiem gdzieś napomknełam czy ominęłam te kwestię to naprawiam ją teraz ) - chodzi mi oczywiście o konsystencję, czas ładowania, aktywność, i samo działanie na głowę.
- Nie jestem ani Lajfem ani Kotem by przechodzić to co oni... a to co przeszłam opisałam po krótce, CZUŁAM SIĘ CHUJOWO
Nie obrażając ich - ICH DAWKI to nie moja bajka - każdy wie ile oni potafią przygrzmocić - to nie jest obraza ani wychwalanie no bo co tu wychwalać.
Chociaż swoje też potrafię zapodać, to od prawie roku lecę z naprawdę małymi dawkami a jak czasami wleci coś więcej niż 3 G to schodzi już nie w 24h tylko w pare dni.
ale z tego co pamiętam mówiłam o "mordzie", nie mówię że byłam poparzona jak JOKER w filmie, ale to poparzenie było zupełnie inne niz to "pieczenie" jak w przypadku CMC ewidentnie coś w tej substancji było źle wypłukane - tak sobie teoretyzuję, ekspertem ani pproducentem =>nie jestem!
Dlaczego uważam, że z sortem było coś nie tak? BO NIGDY ALE TO NIGDY PO MEFEDRONIE NIE CZUŁAM SIĘ CHUJOWO - jeśli rozumiesz co oznacza słowo NIGDY to zrozumiesz ten prosty przekaz.
- przesadzam z dawkami? nie robię przerw? serio? policzyć można na palcach jednej ręki tu na forum osoby, które się tu dobrze prowadzą, ja uważam się za jedną z nich.
- rzuciłam nawet alko, szluga zapale od czasu do czasu jak mnie życie wkurwi ale to już nawet nie jest paka dziennie tylko JEDEN w porywach dwie fajki w ciągu dnia.
Wzięłam się za siebie już dawno temu, oceniasz mnie przez pryzmat bo jestem młodsza czy pyskata? czy może i to i to + magiczny awers do tego, że jestem kobietą?
Dbam o siebie jak nigdy przedtem, wzięłam już dawno życie w swoje ręce a mefa dosłownie traktuję jak hobby i nie przeczę że jest BEEEE czy że jest toksyczny, pewnie badania internetowe mówią swoje, ja mówię o swoim doświadczeniu z tą substancja bo mam nie małe a to co smyrałam z krajówek to myślę, że wielu mogło by pozazdrościć ( chociaż nie wiem czy ćpania można zazdrościć. ) Do czego dążę, znam tę substancje od podszewki ( nie tak jak ty od pierwszych sortów jakie latały po Polsce bo zacząłeś wchodzić w bardzo dziwny kierunek na czacie ) swoje przećpałam, słabsze, mocniejsze sorty. Wiem po prostu czego się po tej substancji spodziewać, jakie ogarniać dawki i z czym go też nie mieszać ( odradzam z NEPem - po prostu nie róbcie tego ).
SORT od Pablo miałam okazję skosztować po raz pierwszy zaraz po pojawieniu się ponieważ poleciało pierwsze zamówienie na dzielnie - jak można nie skosztowac sławnego sortu esco? , były to okolice 250mg ... chciałąm się przekonac o mocy tego cuda i się nie zawiodłam, a moje MINI recki po tej przygodzie można znaleźć chociażby po tym wątku gdzie wychwalam sort, który znikł bardzo szybko ale nagroda jeszcze doleciała.
i teraz nazwiesz to sobie albo manipulacją albo przymilaniem ale ja to zamiotę pod dywan w taki sposób
możliwe że w jakiś sposób uszkodaziłam sobie CZYMŚ nosek - niekoniecznie Mef mi to zrobił
mefedron wszedł za mocno (w krwiobieg )przy naprawdę śmiesznych dawkach donosowych
i stąd ból głowy, chujowe samopoczucie no i ten piepszony zjazd i dziwne nakręcenie parodniowe ?
i chyba nie ma sensu rozwijać teraz tematu bo może tu tkwić przyczyna, a piszę to nie by komuś wejść w dupę po prostu nie chcę się kłócić
Serio to nie jest tak że uważam, że cały świat jest be i każdy jest winny tylko nie ja, podsumowałam to tak i zobaczymy jak będzie.
(17.12.2024, 09:51)Lifeisbrutal napisał(a): DarkSonia Nie odbieraj tego jaki atak co teraz napiszę zwracając się do siebie, ale masz trochę tych swoich racji z którymi większość może się nie zgodzić. Zastawiające jest to dlaczego dopiero teraz napisałaś o jakiś skutkach ubocznych kiedy wyszło, że kotowi jak i mi poparzyło buzię. Kolejna kwestia co ma zaczerwienie na buzi wspólnego z poparzoną buzią od środka? Jak dla mnie to dwie różne kwestie. Trochę to wygląda tak jakbyś na siłę chciała em no weź mi i kotu w dupę żebyśmy cię lubili bo tobie też niby wyszły jakieś uboki. A to mi zarzucano, że każdemu vendorowi wchodzę w dupę i go bronie, no jak widać tak nie jest. Jedyna osobą, która tak robi jesteś ty. I mogę się założyć, że gdyby nie kot i ja to pewnie byś nie napisała nic negatywnego bo byś nie miała odwagi po tym jak wcześniej pisałaś te swoje " słodkie " recenzje jaki to ten mef nie jest oh i ah cudowny i robisz to w sumie u każdego vendora. Co w sumie jest niemiarodajne i mija się z prawdą bo niemożliwe żeby każdego vendora sort był taki cudowny z każdej strony.
Lifek, masz w chuj racji w tym co piszesz
- tak czekałam na to czy tylko ja mam HALO do sortu
- tak boje się mówic jak jest a dlaczego - chociażby anty posty w moją stronę są tego przykładem - bo kto lubi jak się ma do niego halo - ja nie mam do nikogo tylko do SORTU!! Kiedy najwięcej mówiłam co mnie boli wtedy najwięcej sypało się minusów... nie po to je zbieram by je tracić - bo ktos ma inne zdanie niż ja. Czasami warto rzymac gębę na kłódkę - już dawno sie tego nauczyłam. Zwł na takich forach ja to.
- nikomu w dupę nie wchodzę no bo komu? jak trzeba to jak widzisz kłócę się nawet z moderatorem ;p zresztą nie pierwszy raz gdybym komuś chciała w dupę wejść to bym nawet jego gówno posty lajkowała ( tylko nie szukaj teraz gówno postów piszę ogólnie ) - ( lajkuje tylko te co dla mnie są wartościowe tak jak np jego ost. recenzja, która zrobiła na mnie ogromne wrażenie - czy to było wejście w dupę? no nie wiem... ) z Tobą też nie raz miałam spinę, ale wystarczy czasami pogadać coś wytłumaczyć, a ja po prostu napisałam że po tym sorcie mefa się czułam chujowo i dodam nawet, że to rzeczywiście może być moja wina.
Sobie przemyślałam rozmowę z Epsi na czacie i doszłam do wniosku, że może mieć rację - wchodzę w dupę?
Nie - po prostu czasami myślę inaczej, niż tylko tak - że mam racje I CHUJ.
I dodaję to teraz. Mały ukłon w stronę Epsi... zobaczymy.
Jeśli się podoba sytuacja powtórzy raz, drugi ... to na pewno pójdę się przebadać
Czy taka puenta podoba się publiczności? i moderacji?
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
Nie bądźmy pieski francuskie.
Mogę powiedzieć ze kiedyś tematy były bardziej wyżerajace. Ten nie wyżera jak kiedyś.
Ja poczułem lekki dyskomfort na zatokach, gardle, zębach i nawet uchu ale mam te rzeczy zajechane i chore aktualnie wieloma latami walenia rc. Jestem tego świadom. Więc jak ja mam chore zęby, zatoki, ucho i żyje to:
-Jak nie jesteś zajechanym ćpunem i nie przedawkujesz to ręczę ze nic złego ci nie będzie i pobieraj ten towar puki jest
Pytałem kolegi co zamawiał 4mmc od Pablo czy miał zle dosnania
. Powiedział ze testował z innym kolega i dyskonfortu nie odczuł oprócz zmeczenia i lekkiego zwala po 24 godzinn maratonie.
Mogę powiedzieć ze kiedyś tematy były bardziej wyżerajace. Ten nie wyżera jak kiedyś.
Ja poczułem lekki dyskomfort na zatokach, gardle, zębach i nawet uchu ale mam te rzeczy zajechane i chore aktualnie wieloma latami walenia rc. Jestem tego świadom. Więc jak ja mam chore zęby, zatoki, ucho i żyje to:
-Jak nie jesteś zajechanym ćpunem i nie przedawkujesz to ręczę ze nic złego ci nie będzie i pobieraj ten towar puki jest
Pytałem kolegi co zamawiał 4mmc od Pablo czy miał zle dosnania
. Powiedział ze testował z innym kolega i dyskonfortu nie odczuł oprócz zmeczenia i lekkiego zwala po 24 godzinn maratonie.
17.12.2024, 21:15
Chyba każdy ma indywidualne odczucia bo na każdego może to działać inaczej. Dla mnie ostatni sort ICE to była porażka, a ten co jest teraz to powrót mistrza. W temacie tej 4... Nie brałem nigdy w życiu lepszego mefedronu.
Nie gryzie w nos jak 3C
Jedynie aplikuje sniff bo dbam o lichy
Nie mam ciśnienia dorzutki.
Pała stoi jak poyebana ale nie idzie dojść.
Dla mnie 11/10
Tak jak wspomniałem - na mnie działa w ten sposób.
Nie gryzie w nos jak 3C
Jedynie aplikuje sniff bo dbam o lichy
Nie mam ciśnienia dorzutki.
Pała stoi jak poyebana ale nie idzie dojść.
Dla mnie 11/10
Tak jak wspomniałem - na mnie działa w ten sposób.
18.12.2024, 10:25
Wczoraj zjedzone ~4g w całkiem szybkim tempie po czym zmęczenie zrobiło swoje tak naprawdę i grzecznie mnie do wyra położyło.
Rano wstałem, żadnych problemów z przełykiem czy śluzówka a śniadanie zjedzone z apetytem.
Może trochę mniej wigoru do pracy bo bym dalej chetnie pospal, testy uważam za zakończone sukcesem i mogę śmiało dać ocenę pozytywną.
Dawki 150-350mg aplikowane klasycznie sniffem.
Nie wystąpił krwotok z nosa, żadne poparzenia chemiczne czy zaczerwienienia na twarzy.
Jedynie czuję niedosyt
Testy może trochę na kolanie robione przysłowiowo, ale musiałem się sam przekonać
Rano wstałem, żadnych problemów z przełykiem czy śluzówka a śniadanie zjedzone z apetytem.
Może trochę mniej wigoru do pracy bo bym dalej chetnie pospal, testy uważam za zakończone sukcesem i mogę śmiało dać ocenę pozytywną.
Dawki 150-350mg aplikowane klasycznie sniffem.
Nie wystąpił krwotok z nosa, żadne poparzenia chemiczne czy zaczerwienienia na twarzy.
Jedynie czuję niedosyt
Testy może trochę na kolanie robione przysłowiowo, ale musiałem się sam przekonać