Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
Wczoraj, 21:40
To by się zgadzało z tym sortem, który kirałem na początku września - czyściutkie, przezroczyste kryształy, praktycznie bezwonne.
Skoro tak to polecam ten sprzęt.
Sam również będę testował z sampla.
Skoro tak to polecam ten sprzęt.
Sam również będę testował z sampla.
-ˋˏ✄┈┈┈┈
7 godzin(y) temu
teraz ten sort wygląda serio - JAK ICE 100%
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
5 godzin(y) temu
dostal ktos ostatnio duza pake z 3cmc ice?? w sensie kg?? Bo ja czekam od miesiaca i nic nie mam :/ w zyciu bym sie nie spodziewal czegos takiego od tak poteznego vendora
5 godzin(y) temu
1. Czy ogarnąłeś temat z vendorem - maile / wiadomości / ew. inna forma kontaktu?
2. Czy vendor przypadkiem nie pisał o opóźnieniach? właśnie na 3CMC ICE? w ostatnim okresie?
3. Czy wszystko odbyło się wg wytycznych które zapodał Ci vendor - zwłaszcza jesli chodzi o wpłatę?
jak wszystko dopiałeś pakę powinieneś mieć - nie takie tu zamówienia ludzie składali i o dziwo wszyscy pakę dostali
2. Czy vendor przypadkiem nie pisał o opóźnieniach? właśnie na 3CMC ICE? w ostatnim okresie?
3. Czy wszystko odbyło się wg wytycznych które zapodał Ci vendor - zwłaszcza jesli chodzi o wpłatę?
jak wszystko dopiałeś pakę powinieneś mieć - nie takie tu zamówienia ludzie składali i o dziwo wszyscy pakę dostali
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM