Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
19.12.2024, 17:35
Nie wygląda źle... Święta idą, do mnie paka z normalnego sklepu leci już 4 dzień do paczkomatu, tak są zapchane.
19.12.2024, 18:01
Jaką z obecnie dostępnych substancji polecilibyście by mi ? Musi dać mi taka moc bym opierdoliła cała chalupe na błysk, przygotowała 12 potraw I jeszcze całkiem dobrze na sam koniec wyglądała przy wigilijnym stole 😁🌲🌲🌲
19.12.2024, 18:26
Też czekam półtora tygodnia nie z mojej winy ale na 4 MMC . Męczy już mnie to, na pewno nie skorzystam kolejny raz .
19.12.2024, 18:42
kaziu86 miesiąc to trochę długo, jednak teraz wszędzie jest masa roboty przed świętami, więc trzeba uzbroić się w cierpliwość. Sam czekam cierpliwie, mając na uwadze obecną sytuację.
Kontaktowałeś się z vendorem?
Kontaktowałeś się z vendorem?
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
(19.12.2024, 18:11)kaziu86 napisał(a): jak ja od miesiaca czekam za paczka kilogramowa... Nigdy tak nie bylo
Ja rozumiem obawy ale spójrz na suche fakty:
1. Był problem z towarem o którym vendor informował
2. Praktycznie wysyłki ruszyły dopiero w tym tygodniu
3. Wyobraź sobie ile tam zamówień czeka na realizację, a do tego mamy okres świąteczny.
Spokojnie, Escobar jeszcze nikogo tutaj nie zawiódł.
Ponowie pytanie, czy próbowałeś napisać do Vendora żeby dowiedzieć się jak wygląda sytuacja?
19.12.2024, 18:59
Napewno najpierw wysyłają te dyszki ludzia zamiast kg.. miesiąc strasznie długo. A to że święta to o jeden maks dwa dni się przedłużyć może a nie miesiąc .. sam czekałem jeden dzień dłużej niż zwykle bo dużo roboty mają ale bez przesady
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca
Na kilo czekasz i tu się pucujesz...
Druga sprawa zamówiłeś towar z opóźniona wysyłką. Kurwa mac wiedziałeś ze opozniona wysyłka i narzekasz? Miej do siebie pretensje.
Paka dojdzie bo Paki z 3cmc juz normalnie wylatują czekajcie kurwa cierpliwie i już płaczcie.
Podejrzane to ze zamiast spytać wendora tu wypisujesz
Druga sprawa zamówiłeś towar z opóźniona wysyłką. Kurwa mac wiedziałeś ze opozniona wysyłka i narzekasz? Miej do siebie pretensje.
Paka dojdzie bo Paki z 3cmc juz normalnie wylatują czekajcie kurwa cierpliwie i już płaczcie.
Podejrzane to ze zamiast spytać wendora tu wypisujesz