Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Fake THC - Skittles - Opinie o produkcie
15.12.2024, 18:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.12.2024, 18:50 przez Rweqerew333.)
Po testach sampli zatęskniłem za tym buszkiem i wziąłem dychę
Testy, opinie i foty -> next week.
Testy, opinie i foty -> next week.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠛⠻⠗⢶⣶⣶⣦⣀⡀
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
17.12.2024, 22:56
Nie palę często, jednak z racji poczęstunku od HighlifeMarket opaliłem lufę, co powiedzieć?
W zasadzie to, co już pisaliście relaks, gastro, przyjemny nieogar, ochota na sex.
W mojej ocenie jest to palenie dość silne, przypomina jednak rzeczywiście oryginał, specem w paleniu nie jestem, jednak całkowitym amatorem też się nie czuje, gdyby było napisane "weed oryginał "to bym, to przyjął i nawet nie szukał info, czy na pewno.
Dziękuję sklepowi, za możliwosć uczestnictwa w akcji promocyjnej.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
17.12.2024, 23:01
Ja zawsze biorąc palenie z ulicy sprawdzałem organoleptycznie na języku czy nie chemol.
Tutaj można powiedzieć szczerze - czuć to na języku, że jaranie jest fejkowe.
Taka informacja dla tych, którzy chcieli by to gonić gdzieś dalej jako legit stuff.
Tutaj można powiedzieć szczerze - czuć to na języku, że jaranie jest fejkowe.
Taka informacja dla tych, którzy chcieli by to gonić gdzieś dalej jako legit stuff.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠛⠻⠗⢶⣶⣶⣦⣀⡀
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
17.12.2024, 23:08
Rweqerew333
Tak ? Nie wiedziałem, że tak się sprawdza, jednak patrząc na same efekty - to bardzo bardzo zbliżone, w mojej opinii.
Tak ? Nie wiedziałem, że tak się sprawdza, jednak patrząc na same efekty - to bardzo bardzo zbliżone, w mojej opinii.
18.12.2024, 08:54
Co za bzdura z tym szczypaniem.. idź sobie do apteki kup aptecznego jack herer tez szczypie.. słyszałem że tak niby się sprawdza ale mit obaliłem już dawno są oryginały co czczypia i są fake które nie szczypią.. sprawdziłem skitles no nie szczypie mnie
18.12.2024, 10:46
Karlik pijesz do mojego sprawdzania językiem?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠛⠻⠗⢶⣶⣶⣦⣀⡀
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
18.12.2024, 11:50
Dodam, że zostało mi trochę z testów, dałem zawodowemu palaczowi, tak napisał:
„Zameczku grubo złapała mnie śmiechawa, że ucierpiały mięśnie brzucha, będę to brał, daj namiar, gdzie to dostać, strzała !”.
Koleżka wiedział, że to jest opisane jako fake THC, a nawet w wiadomości o tym nie wspomniał,
tylko, gdzie kupić, więc jak mniemam, że smakowało mu bardzo.
„Zameczku grubo złapała mnie śmiechawa, że ucierpiały mięśnie brzucha, będę to brał, daj namiar, gdzie to dostać, strzała !”.
Koleżka wiedział, że to jest opisane jako fake THC, a nawet w wiadomości o tym nie wspomniał,
tylko, gdzie kupić, więc jak mniemam, że smakowało mu bardzo.
19.12.2024, 19:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.12.2024, 19:28 przez dzwudziesty.)
Cały czas tej samej jakości palenie, podpisuje się obiema "ryncoma" pod moją recenzja.
Jednak jest pewien haczyk, jak szczur dłużej popali to tolerancja rośnie w mgnieniu oka i przestaje tak klepać.
Obecnie jem wiadra. 2tyg ciągu. Idzie się tym pokarac owszem, ale w późniejszym etapie rośnie tolera i trzeba więcej dojebac do pieca.
Subiektywnie 7.5/10
Wygląd, smak odziwo, czas działania i klępa kozak.
Ale potem ta tolerancja wjeżdża i jest kupa tonu niżej.
Niemniej jednak polecam! Zamówię nieraz.
Jednak jest pewien haczyk, jak szczur dłużej popali to tolerancja rośnie w mgnieniu oka i przestaje tak klepać.
Obecnie jem wiadra. 2tyg ciągu. Idzie się tym pokarac owszem, ale w późniejszym etapie rośnie tolera i trzeba więcej dojebac do pieca.
Subiektywnie 7.5/10
Wygląd, smak odziwo, czas działania i klępa kozak.
Ale potem ta tolerancja wjeżdża i jest kupa tonu niżej.
Niemniej jednak polecam! Zamówię nieraz.
28.12.2024, 20:06
Skittles generalnie w działaniu jest dośc podobny do Purple'a, jednak powiedziałbym że jest odrobinę słabszy. Choć paliłem go po tym jak już spaliłem purple'a, wiec może to kwestia troche tolerki W każdym razie no, jakoś bardzo sie od siebie nie różnią.
Skittles jest bardziej kruchy, i suchszy od purple'a. Purple sie lepiej w tubę nabijał, no ale tu też jest spoko - bez przesady. Co do smaku i zapachu, to jest trochę mnieij trakcyjny od purple'a również, ale generalnie smakuje jak normalne zioło, nie ma tu żadnych aromatów typu plastik znanych z syntetycznych kanna.
Moim zdaniem można spokojnie spalić tego całą lufkę jak zwykłego THC, nie mając tolerancji na kannabinoidy (przynajmniej ja spaliłem - ale pamiętajcie, że macie własny rozum i korzystajcie z niego ) Działanie - upierdalacz uwalacz. Nie trzeba sie rozpisywać o co chodzi. Czas działania, 60 minut średnio, i coraz krócej wraz ze wzrostem tolerancji.
28.12.2024, 20:19
Tak, z tych sampli co dałem koleżance to ona też wspominała, ze skitells trochę słabszy od purple.
Nic więcej nie mówiła.
Natomiast purple jej smakował.
Ogólnie to nie spodziewała się że fake weed będzie dobry, to stara jaraczka natury jest. Sporo pali.
Nic więcej nie mówiła.
Natomiast purple jej smakował.
Ogólnie to nie spodziewała się że fake weed będzie dobry, to stara jaraczka natury jest. Sporo pali.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?