Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pies tropiący...
20.12.2024, 17:21
No spójrz na niego, czy te oczy mogą kłamać?
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
20.12.2024, 17:23
Zresztą Wrony to są w chuj inteligentne ptaki to się nie dziwię że jarają maryśkę
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca
20.12.2024, 17:24
To na bank Zbyszek pieseła!!
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
20.12.2024, 17:24
(20.12.2024, 17:11)Mglus808 napisał(a): Tak psy karmi się dragami Lifeisbrutal
Już tłumaczę, pies nie dostaje do miski zamiast pół kilo karmy pół kg kryształu tylko przez samo zapoznanie się z próbką zostaje uzależniony, jak wiadomo pies ma w chuj wrażliwszy nos niż nasz.
Wiem że wielu ludzi będzie podważać ten argument jakoby nie dało się nacpac poprzez powąchanie próbki ale to tylko wasze domysły.. im silniejszy narkotyk tym łatwiej się od niego uzależnić a wszystko jest lotne
Pies nie potrzebuje dawki jak wy obzartusy, tak samo myszy się karmi różnymi substancjami aby sprawdzić reakcje no po pozytywnych testach na myszach napewno przechodzą do troszkę większych ssaków
Jeżeli już rozmawiamy o karmieniu zwierząt różnymi substancjami to tak ludzie robią to od początku istnienia chemii
Może sie okazać że taki piesek to ma ciekawsze życie od niejednego uczestnika tego forum temat zawsze świeży no i ciągle musi trenować żeby być w formie, do 6 substancji no no ładnie ciągnie tym noskiem
Tragedia z tobą. Badania są przeprowadzane na zwierzętach różnych owszem. Głównie są to szczury nie wykluczam innych zwierząt. Ale myślenie, że psy czy koty jedzą dobrowolnie dragi to są kurwa farmazony w chuj. Jeśli ktoś podaje narkotyki dobrowolnie zwierzęta to po prostu je kurwa truje z premedytacją.
Nikt nigdy w życiu nie przyzna że pies tropiący jest uzależniony od jakiś substancji ale nie da się tego inaczej zrobić, jest to temat tabu poprostu nie mówi się o tym wiadomo jakiego świra dzisiaj ma lewica i zieloni, człowiekowi by nóż pod żebro wjenali ale zwierzakowi to najdroższa karma i zrzutki zakładać na operację xd bo kot latał po nocy i się doigrał
O kolejny pozdrawiam
Jedzenie to dla Ciebie jest Lifeisbrutal ciagle nie nażarty.
Przecież nikt im nie daje tego w gramach wystarczy że powąchają.
O kolejny pozdrawiam
Jedzenie to dla Ciebie jest Lifeisbrutal ciagle nie nażarty.
Przecież nikt im nie daje tego w gramach wystarczy że powąchają.
20.12.2024, 17:28
Mglus808 Z całym szacunkiem, ale nie gadam z tobą bo mi kurwa QI spada jak czytam te twoje pomyje. Po dzisiejszym dniu stwierdzam, że jestem niereformowalny. Co ci kurwa przeszkadza to, że ktoś robi sobie zrzutki na operację psa, kota czy cokolwiek? Widać nie masz za grosz empatii w sobie do ludzi a co dopiero do zwierząt.
20.12.2024, 17:33
No ale dla drugiego człowieka masz zero empatii a dla zwierzaczka masz całe serduszko ? Jak to jest z Tobą ?? Zawiść zazdrość ? Frustracja ? Hmm
20.12.2024, 17:35
Jak już QI spada to trza spierdalać bo może dojść do zawieszenia IQ.
A dodatkowo jeszcze AI, FBI, CBS... dobra, jusz
A dodatkowo jeszcze AI, FBI, CBS... dobra, jusz
NIE dla OPIO !!!
20.12.2024, 17:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.12.2024, 17:38 przez Lifeisbrutal.)
Mglus808 Ja mam bardzo dużo empatii do ludzi i do zwierząt tym bardziej. Ale jak ktoś pierdoli takie farmazony jak ty to nie można przejść obok tego spokojnie. Ty bez żadnych skrupułów przyznajesz się, że dobrowolnie byś swojemu pupilowi podawał dragi. To nie jest normalne, nigdy w życiu bym ci żadnego zwierzaka nie powierzyła do opieki.
kot_kreskowy Błąd się wkradł. Wielkie mi halo każdy wie, że chodziło IQ.
kot_kreskowy Błąd się wkradł. Wielkie mi halo każdy wie, że chodziło IQ.