Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ankieta: Kto wg Ciebie zrobił najlepszy projekt koszulki? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
kajabuza | 9 | 20.00% | |
PUDZILLA | 22 | 48.89% | |
Pazyfea | 7 | 15.56% | |
Szyderca | 2 | 4.44% | |
dimiliki | 0 | 0% | |
kot_kreskowy | 4 | 8.89% | |
Kapitan | 1 | 2.22% | |
Razem | 45 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Ankieta na najlepszą koszulkę konkursową Dopal
29.06.2022, 03:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.06.2022, 03:44 przez kot_kreskowy.)
Koras88 , Harnas
Bardzo dziękuję za miłe słowa
Miałem niezły ubaw robiąc tą 'koszulkę'
Dobrze wiedzieć,że ktoś docenia moje popierdolone poczucie humoru
Bardzo dziękuję za miłe słowa
Miałem niezły ubaw robiąc tą 'koszulkę'
Dobrze wiedzieć,że ktoś docenia moje popierdolone poczucie humoru
30.06.2022, 18:55
ale deklasacja pudzilli tak jak myslalem ale dziekuje wszystkim rowniez za glosy oddane moim pracom nie spodziewalem sie ze bedza sie one komus podobaly <3
30.06.2022, 21:08
gdybym był prezydentem, wygrałbym w I turze
dziękuje Wam za docenienie mojego projektu, nastepnym razem nie kombinujcie, to byl od razu pierwszy pomysl ktory wpadl mi do glowy i tak juz zostaly, bez ulepszen, ja ta koszulke nosic bede
dziękuje Wam za docenienie mojego projektu, nastepnym razem nie kombinujcie, to byl od razu pierwszy pomysl ktory wpadl mi do glowy i tak juz zostaly, bez ulepszen, ja ta koszulke nosic bede
02.07.2022, 01:58
No cóż są gusta i guściki
Swoje zaangażowanie w konkursie chciałem dedykować coci Klementynie, Wujkowi Staszkowi i ich suczce Dorze. Pozdrawiam również Kaśkę i Jej dwa urocze chomiki Czikę i Januszka oraz Przemka Skoczkooknego i jego rodziców.
Serdeczne podziekowania należą się także Yalaskowi za inspirację i natchnienie. ProducentowiRC za lekkość umysłu i gratulacje dla Czarnej za Jej niesamowitą kolekcję dżdżownic.
Cytując klasyka przydała by się tu finezja i polot...
Pozdrawiam z gorącej Majorki!
Swoje zaangażowanie w konkursie chciałem dedykować coci Klementynie, Wujkowi Staszkowi i ich suczce Dorze. Pozdrawiam również Kaśkę i Jej dwa urocze chomiki Czikę i Januszka oraz Przemka Skoczkooknego i jego rodziców.
Serdeczne podziekowania należą się także Yalaskowi za inspirację i natchnienie. ProducentowiRC za lekkość umysłu i gratulacje dla Czarnej za Jej niesamowitą kolekcję dżdżownic.
Cytując klasyka przydała by się tu finezja i polot...
Pozdrawiam z gorącej Majorki!