Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zaburzony sen
(30.09.2024, 00:37)LOBO napisał(a): Ja zazywalem kwetiapine na sen, jest dobra, ale nic nie przebije z mego doswiadczenia mianseryny, to jest 7-9 godzin regenerujacego snu, wstaje wyspany i cos w stylu z nowymi silami do mierzenia sie z nowym dniem ;-)
Taa kwetiapina jest idealna na zejscia post-chemiczne, natomaist mainseryna jest to antydepresant wiec nie mozan go zazywac w ciagach;-) jako dzialnie nasenne rownei buduje sie tolerka wiec na poczatku dzial w punkt potem dzialanie slabnie, dziala an wychwyt nory ui sero i blokuje histamine H1...wiec dawkuje sie go doraznie nasennie wtedy dziala w punkt;-)
30.09.2024, 15:01
EmStO ja po 3 dniowym maratonie z głównie hexem zarzuciłem 300mg i kilka piw przesypiając w kilkanaście godzin wszystko co mnie czekało najgorsze
30.09.2024, 15:03
Bo ja zauważyłem, zevmniejsze dawki lepiej działały na mnie nasennie niż bym więcej wrzucił.
Wczoraj, 16:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 16:28 przez Lifeisbrutal.)
Testuję od wczoraj herbatkę na bazie melisy, chmielu i rumianku ma to ponoć wpływać na lepszy sen i ułatwić zasypianie. Wypiłem wczoraj przed snem dwie i faktycznie jak już położyłem się do snu to moment zasnąłem i sen faktycznie jakby wydawał się spokojniejszy patrząc na to, że spałem praktycznie do 11 godziny.
Herbatka ziołowe skarby HERBARIUM
Herbatka ziołowe skarby HERBARIUM
Wczoraj, 18:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 18:31 przez Lifeisbrutal.)
Szatan69 Ciężko mi teraz powiedzieć bo w sumie matula ją dostała w prezencie od kogoś. A po wpisaniu w wyszukiwarkę nie wyskakuje nic?
Herbatka ziołowe skarby HERBARIUM na spokojny lepszy sen. Taka jest pełna nazwa. Nie wiem czy jest dostępna w jakimś markecie bo wydaje mi się, że to w zielarskim sklepie było kupione.
Herbatka ziołowe skarby HERBARIUM na spokojny lepszy sen. Taka jest pełna nazwa. Nie wiem czy jest dostępna w jakimś markecie bo wydaje mi się, że to w zielarskim sklepie było kupione.