Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Poplątane rzeczywistości
23.12.2024, 10:49
Luks, ja mam stwierdzone ADHD od mlokosa już, hormony można unormować.
Z tego się nie wyrasta...
Taaa porycie narkotykowe, w wieku 15 lat gdy nie wiedziałem co to feta xD
Z tego się nie wyrasta...
Taaa porycie narkotykowe, w wieku 15 lat gdy nie wiedziałem co to feta xD
23.12.2024, 11:59
Ale poczytaj jakie są korelację między skupieniem a kortyzolem. Jeśli to unormujesz to nie powinieneś być rozkojarzony. Dopamina to tylko część tego czym jest ADHD. Tro he już po pytałem o tym, bo moja ma syna który ma ADHD i medikinet mu unormował wszytko. Teraz już też wiemy czemu śpi długo - bo za za niski kortyzol.
23.12.2024, 12:06
Dyskusja lekko odbiła od motywu przewodniego i chyba trzeba zmienić nazwę tematu na "Chemia oraz choroby współistniejące - jak sobie z tym radzić"
Dalej jednak twierdzę, że nie ważne, czy się jest podatnym, nie podatnym na stimy, czy inne badziejstwa, każdy ma z pewnością taki dzień, który dobrze zapadł mu w pamięci po zarzuceniu jakiegoś wynalazku.
Mam jednak wrażenie, że dużo osób próbuje przedstawiać się w o wiele lepszym świetle niż są w rzeczywistości (mówię ogólnie, nie tylko o zgromadzonych na forum).
Najważniejsze to, żeby się nie zatracić i słuchać tych co są dookoła, bo oni widzą więcej niż My Sami i nie biegać dzień w dzień że straszliwą pizda na bani bo można ześwirować - kej9
Dalej jednak twierdzę, że nie ważne, czy się jest podatnym, nie podatnym na stimy, czy inne badziejstwa, każdy ma z pewnością taki dzień, który dobrze zapadł mu w pamięci po zarzuceniu jakiegoś wynalazku.
Mam jednak wrażenie, że dużo osób próbuje przedstawiać się w o wiele lepszym świetle niż są w rzeczywistości (mówię ogólnie, nie tylko o zgromadzonych na forum).
Najważniejsze to, żeby się nie zatracić i słuchać tych co są dookoła, bo oni widzą więcej niż My Sami i nie biegać dzień w dzień że straszliwą pizda na bani bo można ześwirować - kej9
![Podobno kultowa Podobno kultowa](https://dopal.org/images/smilies/drug2.png)
23.12.2024, 12:10
Dobrze ze reagowala szybko to na mlodego Medikent jeszcze dziala, na mnie np kompletnie nie dziala ale u mnie kolejni lekarze jak mialem miedzy 10 a 16 lat zwyczajnie stwierdzili "ze no adderal w polsce nie legalny, niech chodzi na zajecia z tego i tego" i olali sprawe.
W wojsku jak bylem to mi lekarz powiedzial ze lekarz partacz spierdolil a teraz to juz probujemy tylko lagodzic ile mozna objawy.
Czekam teraz tylko na Martio bo ma miec ten nowy lek, akruat moj dzisiaj dzwonil z ta sama informacja do mnie ale jestem sceptycznie nastawiony bo cena troche z dupy wyjeta
Mirosound jedyne co mi w pamieci zapadlo, to tak naprawde potezne rozwolnienie po pierwszym Hexenie ale kompletnie bezbolesne i radosc jaka mnie wtedy ogarnela ze bylem "pusty"
Chyba ze Alkohol mozna do grup wynalazkow zaliczyc, to moge opowiedziec jak kiedys na misji pokojowej z ramienia ONZ "pozyczylismy" czy tez "zarekwirowalismy" smieciarke
W wojsku jak bylem to mi lekarz powiedzial ze lekarz partacz spierdolil a teraz to juz probujemy tylko lagodzic ile mozna objawy.
Czekam teraz tylko na Martio bo ma miec ten nowy lek, akruat moj dzisiaj dzwonil z ta sama informacja do mnie ale jestem sceptycznie nastawiony bo cena troche z dupy wyjeta
Mirosound jedyne co mi w pamieci zapadlo, to tak naprawde potezne rozwolnienie po pierwszym Hexenie ale kompletnie bezbolesne i radosc jaka mnie wtedy ogarnela ze bylem "pusty"
Chyba ze Alkohol mozna do grup wynalazkow zaliczyc, to moge opowiedziec jak kiedys na misji pokojowej z ramienia ONZ "pozyczylismy" czy tez "zarekwirowalismy" smieciarke
Epsiakos
Się uśmiałem 😁👍😁
Rozjebałeś mi konstrukcję
Z góry przepraszam jak odbierzesz to jako przytyk..... ale po co jesz to wszystko skoro na Ciebie nie działa?.... tylko po to by złagodzić objawy ADHD?
Czy działa książkowo, a omijają Cię porostu te nie porządne stany?
Się uśmiałem 😁👍😁
Rozjebałeś mi konstrukcję
Z góry przepraszam jak odbierzesz to jako przytyk..... ale po co jesz to wszystko skoro na Ciebie nie działa?.... tylko po to by złagodzić objawy ADHD?
Czy działa książkowo, a omijają Cię porostu te nie porządne stany?
23.12.2024, 21:06
Ciężko powiedzieć, twierdze ze działa troszkę inaczej niż u normalnej osoby.
Ciężko mi to wyjasnic dokładnie, na bank gasi ADHD na pewien czas ale jak już dawki zwiększymy to już bardziej "książkowo" ale uboki jak u innych nie wystąpią
Ciężko mi to wyjasnic dokładnie, na bank gasi ADHD na pewien czas ale jak już dawki zwiększymy to już bardziej "książkowo" ale uboki jak u innych nie wystąpią
23.12.2024, 22:45
(23.12.2024, 12:06)Mirosound napisał(a): Mam jednak wrażenie, że dużo osób próbuje przedstawiać się w o wiele lepszym świetle niż są w rzeczywistości
Klasyka😎
Przez ponad 8 lat ćpania z czego 6 przesiedziałem na trzech forach to me oczęta nie takie rzeczy widziały.
Byle wszystko od siebie i dojebać drugiemu xd
Ćpun X akurat na przerwę w ćpaniu, no to cyk już leci przytyk na czacie: a wy znowu ćpacie XDDDD
To nic że za tydzień zobaczysz go z rurą w nosie, methpipem w pysku i pustymi blistrami po benzo, z obszczanymi spodniami lezacego gdzieś na melinie....
Ale to on jest teraz zajebisty bo akurat czeka na ładunek i obwieszcza światu że nie ćpa.
Szkoda strzępic ryja.
Każdy z nas tu miał wzloty i upadki, taka jest prawda.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
23.12.2024, 23:24
to przypomnijcie mi kto ostatnio rzucił ćpanie? ![Big Grin Big Grin](https://dopal.org/images/smilies/biggrin.png)
i pytanie, na jak długo rzucił to ćpanie...
![Big Grin Big Grin](https://dopal.org/images/smilies/biggrin.png)
i pytanie, na jak długo rzucił to ćpanie...
mrrrrau
![Angel Angel](https://dopal.org/images/smilies/angel.png)