Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Vendorzy (TELEGRAM)
29.08.2024, 22:11
Sklepy z telegramów oj pchacie się na mine pchacie a potem będzie placz że wyjeba poszła
30.08.2024, 15:23
Mordo to nie pierdolenie jak to nazywasz tylko ostrzeżenie przed wtopą siana bo zgadzam się z tym co napisał moderator Epsiakos na poprzedniej stronie że większość grup telegramowych to wyjebki
25.12.2024, 02:19
siemanko trafilem na sklepik na TG . Kontakt bardzo sobry doscio konkretny i stanowczy !!!
Skromnie wyleci do mnie
4mmc
3cmc
3cmc inna odmoana
i jakas substancja firmowa
Tak wiec ludziska czekac az doleci wrzucam recki a dlugo jestem czysty . jak ktos po pm
Skromnie wyleci do mnie
4mmc
3cmc
3cmc inna odmoana
i jakas substancja firmowa
Tak wiec ludziska czekac az doleci wrzucam recki a dlugo jestem czysty . jak ktos po pm
(25.12.2024, 02:19)EmStO napisał(a): ... a dlugo jestem czysty . jak ktos po pmmnie oczywiście najbardziej interesi 4MMC, masz jakieś poglądowe foto ze sklepu? od dostawcy? ( oczywiście jak doleci to prędziutko wklejaj )
no i pytanie zasadnicze co u Ciebie oznacza długo jestem czysty
doyebałam się jak śliffka do kompotu ale niedawno mój znajommy też był kurfa czysty sie okazało że dla niego czystośc to że wczoraj nie brał haha
więc bez spiny czekam na info
mrrrrau
25.12.2024, 07:11
No to on wczoraj nie brał i przedwczoraj pół dnia. A to długo już jest
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?