Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
2MMC - NEW PRODUCT RELEASE SOON
26.12.2024, 11:27
Sonia i jej dopalacz science stwierdzenie że niemal identyko jak 3mmc to kompletne głupoty.
w metkatynonie mniejsza cyferka przy podstawniku - mniejsze powinowactwo do serotoniny. przy 2 jest znikome. to praktycznie sama dopamina i noradrenalina. sytuacja robi sie jeszcze bardziej skomplikowana jeśli podstawnikiem na benzenie nie jest metyl, tylko coś innego, jakis lancuch, halogen albo w ogóle kurwa pierścień (jak w przypadku 4-PMC xD). a jeszcze (jeszcze) bardziej skomplikowana jak zaczniemy grzebać przy azocie.
jak musisz ładować pół gieta "lajtowego draga"... xD To po co drag ma być lajtowy jak dawka nie jest lajtowa?
w metkatynonie mniejsza cyferka przy podstawniku - mniejsze powinowactwo do serotoniny. przy 2 jest znikome. to praktycznie sama dopamina i noradrenalina. sytuacja robi sie jeszcze bardziej skomplikowana jeśli podstawnikiem na benzenie nie jest metyl, tylko coś innego, jakis lancuch, halogen albo w ogóle kurwa pierścień (jak w przypadku 4-PMC xD). a jeszcze (jeszcze) bardziej skomplikowana jak zaczniemy grzebać przy azocie.
jak musisz ładować pół gieta "lajtowego draga"... xD To po co drag ma być lajtowy jak dawka nie jest lajtowa?
(26.12.2024, 11:27)horsii napisał(a): Sonia i jej dopalacz science stwierdzenie że niemal identyko jak 3mmc to kompletne głupoty.
z ta lajtową dawką piszę po to, bo to taki ewenement do tego do czego się przyzwyczailiśmy na codzień że ma upierdolic jak świnie ma byc bomba i już
moim zdaniem działa bardzo podobnie do 3MMC - nie nie identycznie ( LOL ) ale bardzo podobnie, jak takie 3MMC w dawkach w okolicach 100 w porywach 150mg - mnie się tam podoba, taki ot trzeźwy narkotyk, który nie upierdala i można go smyrać co kilka godzin przez cały dzień nie uświadczywszy ani przećpania ani zjazdu ...ani bomby
najwięcej ile mi się udało załadować to było z ciężkim bólem okolice 500mg bo sie tym najebac nie umiałam haha po prostu jest ok, na czasy kiedy byłam wjebana to mi pasowało wszystko co miało MMC w nazwie, dziś bym raczej tego nie kupiła bo najzwyczajniej w świecie szukam już czegoś innego w dragach niż kiedyś.
mrrrrau