Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - N-etylonorpentedron
20.11.2024, 13:30
Dzięki za odpowiedzi. Szkoda mi wyjebać, bo ponad 4 zostało, a dać też nikomu nie dam, bo sobie krzywdę zrobi.
Ja chyba nigdy nie lubiłem stimow. Tylko raz hexen mi podszedł, ale to kolega wtedy sypał.
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy w przypadku vapo też są te skutki oboczne?
Ja chyba nigdy nie lubiłem stimow. Tylko raz hexen mi podszedł, ale to kolega wtedy sypał.
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy w przypadku vapo też są te skutki oboczne?
20.11.2024, 21:54
Blade12 ale ześ mu dał odpowiedź, no zajebistą - poszukaj se w necie..
Firana vapowanie jest proste. Pal z żarówki albo meth pipe'a. Nie przykładaj ognia bezpośrednio do sprzetu, bo spalisz temat - tzn poddasz go większej temperaturze, niz temp. topnienia, wtedy on zacznie sie rozkładać, i wskutek tego rozkładu zaczna sie wytwarzac jakies gowna, ale co najwazniesze związek który chcesz wchłonąć ulegnie rozpadowi - przez temperaturę.
Ogień ma sprzęt z tematem smyrać tak delikatnie. Lepiej za bardzo delikatnie, niż za bardzo. Tak, aby spokojnie sie podgrzało, i zeby w sprzęcie zakręciła sie chmura. Zacznie sie kręcić w nim taka mała hiroshima To naprawde nie jest trudne, i wyczujesz to bardzo szybko - jak palic żeby nie spalić.
Firana vapowanie jest proste. Pal z żarówki albo meth pipe'a. Nie przykładaj ognia bezpośrednio do sprzetu, bo spalisz temat - tzn poddasz go większej temperaturze, niz temp. topnienia, wtedy on zacznie sie rozkładać, i wskutek tego rozkładu zaczna sie wytwarzac jakies gowna, ale co najwazniesze związek który chcesz wchłonąć ulegnie rozpadowi - przez temperaturę.
Ogień ma sprzęt z tematem smyrać tak delikatnie. Lepiej za bardzo delikatnie, niż za bardzo. Tak, aby spokojnie sie podgrzało, i zeby w sprzęcie zakręciła sie chmura. Zacznie sie kręcić w nim taka mała hiroshima To naprawde nie jest trudne, i wyczujesz to bardzo szybko - jak palic żeby nie spalić.
21.11.2024, 00:26
Chyba spaliłem, bo dość słaba ta faza
Teraz to se przyjebalem sniffa. 250 mg bite jak nie więcej
Pozdro
Teraz to se przyjebalem sniffa. 250 mg bite jak nie więcej
Pozdro
27.12.2024, 02:23
może ktoś podać namiar na nepa z innych stron bardzo bym prosił żałuję że nie zrobiłem większego zamowienia od escobar bo już mnie boli to że to w ogóle nie będzie ;/ wiem że nie powinienem tu pisać. o inne stronki ale bardzo szanuje escobar za ich nepa bo zamawialem z darknetu z cebuli i był dużo słabszy A esco się na mnie wkurwil bo źle zrozumiał moja wiadomość A ja po prostu zalowalem że nie wziąłem 500-1000g odrazu byłbym wdzięczny na jakaś wiadomość priv z nepem A od esco będę brać 4mmc chociaż zwatpilem że ktoś może miec jeszcze dobrego mefa bo same analogi latają u mnie w mieście na telegramie A debile piszą że to ,4mmc może ktoś porównać siłę 4mmc do nepa z esco ? wiem że to dwie różne substancje ale ja jestem wyplukany z serotoniny i euforyki na mnie już słabo działają A 3cmc i 4cmc nie działają prawie wcale jak Mef od esco robi robotę to będę tylko to zamawiac
27.12.2024, 08:13
Patrząc na obecne ceny nepa to lepiej wychodzi kupić... Hexen na darkwebie polskim, tylko że trzeba się liczyć z tym że minimum 25g (jak się ugadasz z vendorem na gramaturę inna niż podana w ofercie).
Obecnie nep jest trudno dostępny bądź cena nie adekwatna do produktu, jak pisałem w tej cenie dostaniemy Hexen legitny albo apvp jak dobrze poszukacie
Odnośnie porównania mocy nepa do 4mmc... Że co?
To są kompletnie dwie różne substancje A jedyne co mają wspólnego ze sobą to grupa stymulantow do której należą, z tym że 4mmc jest euforykiem/empatogenem a Nep stricte działa na NDRI.
Nie da się ich porównać w żaden sposób, no chyba że chodzi Ci o moc stymulacji to każdy Nep będzie dużo silniejszy.
To jak porównać Piwo do Bimbru, jedno pijesz dla towarzystwa i żeby się tylko lekko "wstawić" mieć poprawiony nastrój zwłaszcza w towarzystwie, a drugie pijesz bo chcesz się upierdolic jak świnia i dojebac sztacheta przypadkowej osobie na imprezie w remizie
Pytanie też czego ty szukasz w substancji, bo może całkiem co innego by spełniło oczekiwania
Obecnie nep jest trudno dostępny bądź cena nie adekwatna do produktu, jak pisałem w tej cenie dostaniemy Hexen legitny albo apvp jak dobrze poszukacie
Odnośnie porównania mocy nepa do 4mmc... Że co?
To są kompletnie dwie różne substancje A jedyne co mają wspólnego ze sobą to grupa stymulantow do której należą, z tym że 4mmc jest euforykiem/empatogenem a Nep stricte działa na NDRI.
Nie da się ich porównać w żaden sposób, no chyba że chodzi Ci o moc stymulacji to każdy Nep będzie dużo silniejszy.
To jak porównać Piwo do Bimbru, jedno pijesz dla towarzystwa i żeby się tylko lekko "wstawić" mieć poprawiony nastrój zwłaszcza w towarzystwie, a drugie pijesz bo chcesz się upierdolic jak świnia i dojebac sztacheta przypadkowej osobie na imprezie w remizie
Pytanie też czego ty szukasz w substancji, bo może całkiem co innego by spełniło oczekiwania