Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakie masz podejście do fajerwerków w sylwestra? 30/12/24
30.12.2024, 12:49
Nie jestem za tym ze względu na zwierzęta, które się boją. Fakt moje koty znoszą to na luzie i o północy oglądają ze mną fajerwerki zza okna, ale myślę też o innych.
30.12.2024, 12:52
Szczerze to mam w to wyjebane
Za nalotala taka sporawa rakietka chcialam wyjwbac przez okno i podczas lotu zmienila sie trajektoria to jak wypierdolilo w mieszkaniu to juz mi sie odechcialo
Za nalotala taka sporawa rakietka chcialam wyjwbac przez okno i podczas lotu zmienila sie trajektoria to jak wypierdolilo w mieszkaniu to juz mi sie odechcialo
30.12.2024, 15:01
Dawać mnie tu lasery...bylem na sylwestrze laserowym i klasa efekty...oczy wypalone ale i tak bylo warto ;-)
30.12.2024, 15:12
Wypierdalanie pieniędzy w błoto i robienie niepotrzebnego syfu. tfu
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠛⠻⠗⢶⣶⣶⣦⣀⡀
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀⠀⠀⠀⠀⢀⣠⣿⣿⠟
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠙⠿⣿ Rowerek
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀⠀⠀⠀⠀⢀⣠⣿⣿⠟
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠙⠿⣿ Rowerek
30.12.2024, 15:39
Chińczycy rozpowszechnili proch i napierdalanie petardami, teraz zdaje się chcą być liderami w pokazach dronów, myśle że może to sie z czasem stać dosc popularna alternatywa dla pokazow fajerwerków.
To jest 1500 dronów ledwo, a oni już sie rozkręcają z takimi pokazami z użyciem ilosci typu 10000 i wiecej.
To jest 1500 dronów ledwo, a oni już sie rozkręcają z takimi pokazami z użyciem ilosci typu 10000 i wiecej.
30.12.2024, 15:54
W sumie gdyby te petardy nie robiły huku, który straszy zwierzęta to nie miałbym nic przeciwko temu. A wiem, że istnieją takie petardy. No, ale większość patrzy perspektywami kto zrobi większy "pokaz" i przepierdoli więcej stów.
30.12.2024, 16:46
Sam nie strzelam petardami i nie używam żadnych fajerwerków, ale jestem za wolnością i tradycją, czyli raz w roku niech sobie ludzie napierdalają ile wlezie, a ja z przyjemnością będę oglądać jakiś fajny pokaz fajerwerków. Mam na myśli jakieś wyrzutnie itp. bo słuchać jak Ci jebnie jakiś grom kilka metrów od Ciebie nie jest przyjemne