Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NAC - N-acetylocysteina
(30.12.2024, 14:30)qazplm1233 napisał(a):
Ta napewno po NACU się czułaś chujowo no jebne tutaj , i ciekawe dlaczego SFD to nie najlepszy wybór
Ty się nudzisz czy jak?
wyobraź sobie dziewczynę, która w okresie przyjmowania NAC nie ćpała 5 tygodni, czuła się zajebiście, nie piła i nie paliła nic, zero stimów i innych smieci nawet kawe odstawiłam
- i nagle kupuje sobie NAC... zażywam... i czuje sie CHUJOWO - dziwne nie?
wytrzymałam 2 tygodnie równe. Odstawiłam. 2 dni później czułam się w miarę normalnie, po 3 dniach już w ogóle spoko. tadam.
możliwe, że zamiast się oczyścić czy tam wzmocnić czy wzmacniać czy kij wi co zaburzyłam sobie tym coś w organizmie tak jak pisze Lukas1985 i tyle, ogólnie wyjebane już mam w ten NAC
a SFD zawiera dużo śmieci - może dlatego tak piszę? zresztą Lukas1985 dodał swoje 3grosze
mrrrrau
30.12.2024, 18:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.12.2024, 18:05 przez qazplm1233.)
Nie ,nie nudze się
Dziwne ,że po 150mg NAC się "zjebanie czułaś"
Raczej odstawienne i masz wkrętki
Ja inaczej rozumie to co pisze Lux
Ty idź kłam gdzie indziej bo chyba jak większość, ja Twoich postów naczytajac się raczej nie trakuje poważnie
Dziwne ,że po 150mg NAC się "zjebanie czułaś"
Raczej odstawienne i masz wkrętki
Ja inaczej rozumie to co pisze Lux
Ty idź kłam gdzie indziej bo chyba jak większość, ja Twoich postów naczytajac się raczej nie trakuje poważnie
skąd wiesz jakie brałam dawki? ( a brałam okolice 500mg przy wadze 49kg ) o moich odstawkach napisałam raczej to proste do zrozumienia jest zwł kiedy nic sie nie dzieje a juz nast dnia od przyjęcia NAC całodzienna zjeba, i dodalam też że po odstawieniu NACA czułam się juz zajebiście czego w tym zdaniu nie zrozumiałeś?
pewnie zbieg okoliczności?
no to jak traktujesz moje posty tak to po cholere się do nich odnosisz? to jest forum, każdy ma prawo opisać po swojemu swoje doświadczenie z danym specyfikiem
opisuje swoje doświadczenie z tym syfem i tyle, dlaczego syfem? bo syfy zawiera - proste są lepsze rzeczy a przynajmniej czystsze w składzie.
i kolejna sprawa nic o mnie typie nie wiesz jakieś awersy siejesz ( masz jakieś problemy z kobietami? ) cóż Ci sie w moich postach takiego nie podoba, po co mnie określasz?
cóż ja takiego napisałam czego nie zrozumiałeś? nie jestem profesorem aby sie mądrzyć w każdym temacie to cie boli? widocznie bo ja np mam wyjebane w to co piszesz no chyba ze piszesz strikte o mojej osobie, popatrz w lusto... i pogadaj sobie z nim a odemnie sie odstosunkuj
pewnie zbieg okoliczności?
no to jak traktujesz moje posty tak to po cholere się do nich odnosisz? to jest forum, każdy ma prawo opisać po swojemu swoje doświadczenie z danym specyfikiem
opisuje swoje doświadczenie z tym syfem i tyle, dlaczego syfem? bo syfy zawiera - proste są lepsze rzeczy a przynajmniej czystsze w składzie.
i kolejna sprawa nic o mnie typie nie wiesz jakieś awersy siejesz ( masz jakieś problemy z kobietami? ) cóż Ci sie w moich postach takiego nie podoba, po co mnie określasz?
cóż ja takiego napisałam czego nie zrozumiałeś? nie jestem profesorem aby sie mądrzyć w każdym temacie to cie boli? widocznie bo ja np mam wyjebane w to co piszesz no chyba ze piszesz strikte o mojej osobie, popatrz w lusto... i pogadaj sobie z nim a odemnie sie odstosunkuj
mrrrrau
30.12.2024, 21:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.12.2024, 21:24 przez qazplm1233.)
Doczytałem do 49 kg Nie w kółko jedno i to samo tego się czytać nie da
Ok niech będzie zgasilas mnie
Już widzę to 49 Romek 🤣🤣🤣🤣
Ok niech będzie zgasilas mnie
Już widzę to 49 Romek 🤣🤣🤣🤣
31.12.2024, 03:55
Sonia, po co Ty to bierzesz po 5 tygodniach absty, jak Ci się organizm w sumie oczyścił, podczas gdy jest to substancja oczyszczająca organizm?
31.12.2024, 08:54
(30.12.2024, 18:32)qazplm1233 napisał(a): Nawet nie mam zamiaru czytac tych Twoich litanii
Ja dawno ją dodałem do ignorowanych 😉. Na tych forach jak nie walisz to z niewieloma ludźmi da się pogadać, bo ludziom w cugu włączają się odklejki 😄
Co do NAC. Trzeba też patrzeć po składzie. Część z nich zawiera dodatki które np słabo się trawią jak celuloza xD skład NAC sfd:
Skład: n-acetylocysteina (nac), substancja wypełniająca: celuloza, skrobia, substancje przeciwzbrylające: węglan wapnia, dwutlenek krzemu, sole magnezowe kwasów tłuszczowych.
M.in dlatego ACC jest lepsze, bo nie zawiera aż tylu śmieci.
A i klasyka, co by nie napisała to i tak Cię "zgasiła" 🥹😄😄
Co do wątroby - jak dobrze tolerujesz to cholina lub lecytyna 😉
31.12.2024, 10:58
Też ja daję ignore bo już mi się nawet śmiać nie chce
Właśnie lecytynę też wrzucam cholinę ok też dodam właśnie zapomniałem o niej
Dzięki za info pozdro lux
Właśnie lecytynę też wrzucam cholinę ok też dodam właśnie zapomniałem o niej
Dzięki za info pozdro lux
Jak już masz lecytynę to choliny nie dawaj, bo lecytyna zawiera cholinę 😄
Ps. Jak ona ze mną o czymś tam dyskutowała to myślałem, że to trolling. Ktoś, chyba horsii mi napisał, że ona to pisze na poważnie. No i wtedy ja zablokowałem 🥳😄
Ps. Jak ona ze mną o czymś tam dyskutowała to myślałem, że to trolling. Ktoś, chyba horsii mi napisał, że ona to pisze na poważnie. No i wtedy ja zablokowałem 🥳😄