Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ankieta: Jaki rodzaj bólu najbardziej dał wam w kość ? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Ból fizyczny | 5 | 15.15% | |
Ból psychiczny | 28 | 84.85% | |
Razem | 33 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Ból fizyczny oraz psychiczny - Ile Ty jesteś w stanie wytrzymać ?
31.12.2024, 10:07
Mnie najbardziej schizy wyprostowały tak dały popalić że już nie tykam mocnych stymulantów
31.12.2024, 12:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.12.2024, 12:50 przez Lifeisbrutal.)
Klony nie są najlepszym rozwiązaniem. Klony popijane alko mogą prowadzić do szeregu różnych skutków ubocznych jak i problemów z prawem. Wiem co piszę. Jeśli ktoś chce sie ustabilizować psychicznie powinien iść do dobrego psychiatry żeby dobrał odpowiednie leki. Aaa i co najważniejsze nie ćpać wtedy.
31.12.2024, 12:53
Po benzodiazepinach się różne dziwne rzeczy mogą wydawać... Coś o tych genialnych odmiennych stanach świadomości wiem.
Dość znanym zjawiskiem jest to, że użytkownikowi wydaje się że jest trzeźwy... albo "stabilny" w tym przypadku
Dość znanym zjawiskiem jest to, że użytkownikowi wydaje się że jest trzeźwy... albo "stabilny" w tym przypadku
31.12.2024, 13:01
Tak jest, człowiek po kilku klonach twierdzi i czuję się trzeźwy, po czym dorzuca aż tu nagle jeb i budzi się kolejnego dnia na amnezji nie wiedząc kompletnie co się wydarzyło.