Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakie masz podejście do fajerwerków w sylwestra? 30/12/24
31.12.2024, 12:51
Jakby kurwa pełnoletni byli coś lepsi...XD
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
31.12.2024, 12:54
Dlatego wyjebać w pizdu te petardy. XDD
Świzdu gwizdu dwieście złotych poszło w pizdu. XD
Tak to wygląda. Na szczęście mnie kieszeń pod tym względem nie zaboli.
Świzdu gwizdu dwieście złotych poszło w pizdu. XD
Tak to wygląda. Na szczęście mnie kieszeń pod tym względem nie zaboli.
Ja mam fajerwerków za sporą kwotę. Myślę, że pójdziemy na dwa rzuty i posiedzimy na dworze gdzieś do 1.00 😁😄
Czyli jesteś też przeciwko burzom, grzmotom i innym pierdolom. Ludzie to się nieźle odkleiili przez te lata 😄
(30.12.2024, 12:49)Lifeisbrutal napisał(a): Nie jestem za tym ze względu na zwierzęta, które się boją. Fakt moje koty znoszą to na luzie i o północy oglądają ze mną fajerwerki zza okna, ale myślę też o innych.
Czyli jesteś też przeciwko burzom, grzmotom i innym pierdolom. Ludzie to się nieźle odkleiili przez te lata 😄
31.12.2024, 13:09
Lukas1985 To jest natura a na naturę nic nie poradzę. Zresztą jestem tylko przeciwko petardą, które robią huk, jeśli ktoś chce strzelać to niech pomyśli też o zwierzętach, które są bezbronne a nie tylko o swojej dupie. Wiem, że istnieje też coś takiego jak tabletka na uspokojenie dla zwierząt i jestem za tym żeby każdy właściciel bojącego się zwierzaka zadbał o jego komfort psychiczny. W sumie to temat rzeka. Ja nikomu swojego zdania nie mam zamiaru narzucać i też nie każdy musi się zgodzić z moim zdaniem. To tyle.
31.12.2024, 13:25
No ale po co mam myśleć o zwierzętach jak strzelam ?
Nie jestem takim psycholem jak Ty Lifeisbrutal .. wystarczy mi jak rzucę gdzieś na trawnik nie muszę nic zabijać
Nie jestem takim psycholem jak Ty Lifeisbrutal .. wystarczy mi jak rzucę gdzieś na trawnik nie muszę nic zabijać
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca
31.12.2024, 13:51
(31.12.2024, 13:09)Lifeisbrutal napisał(a): Lukas1985 To jest natura a na naturę nic nie poradzę. Zresztą jestem tylko przeciwko petardą, które robią huk, jeśli ktoś chce strzelać to niech pomyśli też o zwierzętach, które są bezbronne a nie tylko o swojej dupie. Wiem, że istnieje też coś takiego jak tabletka na uspokojenie dla zwierząt i jestem za tym żeby każdy właściciel bojącego się zwierzaka zadbał o jego komfort psychiczny. W sumie to temat rzeka. Ja nikomu swojego zdania nie mam zamiaru narzucać i też nie każdy musi się zgodzić z moim zdaniem. To tyle.Ale huki i wybuchy są z nami od zawsze. Obecnie lewicujący politycy i ludzie o takich poglądach zawracają rzekę kijem.
Poziom wybuchu petardy to ok 120dB czyli mniej niż grzmot burzy. To samo się tyczy ocieplenia klimatu i innych bzdur.
Podpisując się pod tym podpisujesz się pod bzdurami.
31.12.2024, 14:03
Lukas1985 już wkrótce nie będziesz musiał się martwić ani ociepleniem klimatu, ani grzmotami, ani petardami. Znany filantrop, ekonomista i wirolog Bill Windows będzie rozpylał w atmosferze nietoksyczne i nieszkodliwe (a nawet zdrowe) związki chemiczne, dzięki temu będzie on mógł manipulować pogodą, tak aby uczynić ją lepszą - w ten sposób wyeliminujemy wszelkie burze i grzmoty, dzięki czemu pieski nie będą się bać. A petardy to normalnie zdelegalizujemy w imię zasady "fun not allowed". Pomyśl o pieskach. No dalej, ty bezduszny gnojku. Pomyśl o pieskach! O, patrz, tu jest jeden piesek! Spojrzysz mu w oczy i powiesz to samo?