Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
31.12.2024, 19:16
Wiem ze dobra wola i wiem ze sklep działa bardzo dobrze i go polecam.
ALE UWAGA WYRAŻĘ SWOJĄ OPINIE. A PEWIEN TEMAT.
Nagrody co tydzien zostały zlikwidowane bo był młyn i nowa formuła nagród co 2 tygodnie miala działać lepiej.
I co? Nie dziala lepiej bo nagrody później mi dochodzą niż jak były co tydzień.
Jak Vendor się zadeklarował się na coś to nie jest jego jego dobra wola tylko trzeba się wywiązywać i łaski nie robi.... Nagrody trafiaja do ludzi ale irytujące jest to ze miało być szybciej a nie jest
My/Wy robicie aktywność i opinie i napędzacie mu też kase.
Więc myślę ze bardziej na plus było by jak by nagrody wpadły na swieta czy sylwestra.
Wszyscy by chwalili i fejm byłby większy.
Juz nie mówiąc ze konkursu nie wygrywa co 2 tygodnie 25 osób.
To raz w roku mógłby wysłać na swieta czy sylwestra nagrode albo wysłać na koniec roku więcej nagrody by docenić urzytkownikow co mu forum napedzaja z CZEGO MA HAJS. A i tak 25 osob co 2 tyg nie wygrywa nagrody.
Reasumując sklep w porządku, forum tez ale z tymi nagrodami miały być szybsze loty niz 2 lata temu a nie sa przynajmniej u mnie i głównie do tego bije.
I nie mowcie ze nie mam przynajmniej w 40 % racji
Swieta nie swieta. Na internecie pake zamówiłem z sklepu byla na 2 dzień więc te opóźnienia tez nie sa do końca real.
Zreszta mial 16 dni
Ja się nie gorączkuje.
Tylko uważam ze moze powinny być szybciej wysylane nagrody tym bardziej ze napedzacie forum i troche mu zamówienia. Takie lepsze docenienie, nawet poprzez wyslanie nagrody w czasie jak zawsze. Nie fajnie na forum by wyglądało dla nowych użytkowników jak by kazdy pisal ze na swieta dostal nagrode czy tam sylwester? W terminie tygodndnia jak zqwsze docierały?
Żeby nie kręcić afery to chodzi mi o to ze nagrody są opóźnione i nawet nie było żadnego info o tym. Jak bym wiedział ze nagroda się opóźni to więcej za kase bym zamówił było pare dni jak zawsze przed świętami a nie dolecialy jak zawsze
Wszystkiego najlepszego w nowym roku i usparawnij pablo wysylke nagrod przed świętami tym bardziej ze był czas albo daj znać ze mogą być obsowy to by sie wiecej za hajs zamówiło wszystkiego najlepszego na nowy rok i oby nagrady dolecialy
Kończę temat i proszę nie usuwac moich wiadomości bo to opinia na temat mniek ważnych spraw escobara
ALE UWAGA WYRAŻĘ SWOJĄ OPINIE. A PEWIEN TEMAT.
Nagrody co tydzien zostały zlikwidowane bo był młyn i nowa formuła nagród co 2 tygodnie miala działać lepiej.
I co? Nie dziala lepiej bo nagrody później mi dochodzą niż jak były co tydzień.
Jak Vendor się zadeklarował się na coś to nie jest jego jego dobra wola tylko trzeba się wywiązywać i łaski nie robi.... Nagrody trafiaja do ludzi ale irytujące jest to ze miało być szybciej a nie jest
My/Wy robicie aktywność i opinie i napędzacie mu też kase.
Więc myślę ze bardziej na plus było by jak by nagrody wpadły na swieta czy sylwestra.
Wszyscy by chwalili i fejm byłby większy.
Juz nie mówiąc ze konkursu nie wygrywa co 2 tygodnie 25 osób.
To raz w roku mógłby wysłać na swieta czy sylwestra nagrode albo wysłać na koniec roku więcej nagrody by docenić urzytkownikow co mu forum napedzaja z CZEGO MA HAJS. A i tak 25 osob co 2 tyg nie wygrywa nagrody.
Reasumując sklep w porządku, forum tez ale z tymi nagrodami miały być szybsze loty niz 2 lata temu a nie sa przynajmniej u mnie i głównie do tego bije.
I nie mowcie ze nie mam przynajmniej w 40 % racji
(31.12.2024, 19:16)Lifeisbrutal napisał(a):Szatan69Wiesz dobrze, że to dobra wola escobara, że są one nadal dostępne? Równie dobrze gdyby chciał mógłby je zlikwidować bo forum już na tyle jest znane. Bierz poprawkę, że były święta itp. Pierwsze co robili to wysyłali opłacone zamówienia by były na czas. Nagrody zapewnie dojdą po nowym roku. Nie ma co się gorączkować.
Swieta nie swieta. Na internecie pake zamówiłem z sklepu byla na 2 dzień więc te opóźnienia tez nie sa do końca real.
Zreszta mial 16 dni
Ja się nie gorączkuje.
Tylko uważam ze moze powinny być szybciej wysylane nagrody tym bardziej ze napedzacie forum i troche mu zamówienia. Takie lepsze docenienie, nawet poprzez wyslanie nagrody w czasie jak zawsze. Nie fajnie na forum by wyglądało dla nowych użytkowników jak by kazdy pisal ze na swieta dostal nagrode czy tam sylwester? W terminie tygodndnia jak zqwsze docierały?
Żeby nie kręcić afery to chodzi mi o to ze nagrody są opóźnione i nawet nie było żadnego info o tym. Jak bym wiedział ze nagroda się opóźni to więcej za kase bym zamówił było pare dni jak zawsze przed świętami a nie dolecialy jak zawsze
Wszystkiego najlepszego w nowym roku i usparawnij pablo wysylke nagrod przed świętami tym bardziej ze był czas albo daj znać ze mogą być obsowy to by sie wiecej za hajs zamówiło wszystkiego najlepszego na nowy rok i oby nagrady dolecialy
Kończę temat i proszę nie usuwac moich wiadomości bo to opinia na temat mniek ważnych spraw escobara
31.12.2024, 19:36
31.12.2024, 19:47
Jeszcze niedawno dostałem nagrodę w tym samym tygodniu co była lista ogłoszona. To było na koniec listopada.
Sytuacja wynika z wielu czynników.
Na pewno jest dużo zamówień, a każda paczka jest obarczona 'priorytetem bezpieczeństwa' więc żal że nie masz paczki na sylwestra to nie wina Esco a bardziej twojego małego skurwysynka co się zowie GŁÓD NARKOTYKOWY i siedzi na ramieniu pierdoląc pod nosem: "no zajeb węża, no dawaj" XD
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
31.12.2024, 19:49
Jal bym chxial zajebac to bym zadzwonił na miasto i bym miał to nie o to chodzi a o to ze kiedys były szybciej
31.12.2024, 20:10
(31.12.2024, 19:49)Szatan69 napisał(a): Jal bym chxial zajebac to bym zadzwonił na miasto i bym miał to nie o to chodzi a o to ze kiedys były szybciej
Kiedyś były szybciej bo kiedyś było na forum dodatkowych dwóch dużych dostawców (Black i hatfu duch), przez co klientela była dość mocno rozłożona na kilka sklepów.
Myślisz po co Szefo szuka chętnych do pracy?
Daj spokój, trzeźwość też jest fajna 😎
NIE dla OPIO !!!
31.12.2024, 20:13
Z tymi naszymi nagrodami to już tak mam, że jak przylecą to w idealnym momencie.
Mimo wszystko
Powinno to być w regulaminie.
Mimo wszystko
Powinno to być w regulaminie.
-ˋˏ✄┈┈┈┈
31.12.2024, 20:25
Co ciśnienie robi z ludźmi XD Niepotrzebne zamieszanie robicie, nie wiem co tu do nierozumienia.
Przecież sklep ma przerwe, do 02.01 czyli zaraz się odpalają. Zamówień nie realizują do tego dnia, to nagród tym bardziej nie wysyłają. Co ma ci, w wigilię wieczorem iść spakować tę trójkę klefa darmowego zeby ci na sylwka przyszedł?
Nie ty jeden czekaszSzatan69 na paczkę.
Przecież sklep ma przerwe, do 02.01 czyli zaraz się odpalają. Zamówień nie realizują do tego dnia, to nagród tym bardziej nie wysyłają. Co ma ci, w wigilię wieczorem iść spakować tę trójkę klefa darmowego zeby ci na sylwka przyszedł?
Nie ty jeden czekasz
31.12.2024, 21:12
Cytat:To raz w roku mógłby wysłać na swieta czy sylwestra nagrode albo wysłać na koniec roku więcej nagrody by docenić urzytkownikow co mu forum napedzaja z CZEGO MA HAJS.
No właśnie docenia, pomimo że forum jest 'rozkręcone' to nadal co dwa tygodnie dostajemy darmowe zabawki.
Zresztą całkiem niedawno w którejś z moich opini pisałem przecież, że szanuję za to, że te nagrody są cały czas dostępne.
Kurwa!
Zamiast się cieszyć to jeszcze marudzisz jak mała dzidzia, że nie doszły na sylwestra...
No chłopie, co jest z tobą 🤷
NIE dla OPIO !!!