Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"?
07.10.2024, 08:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.10.2024, 08:17 przez Lifeisbrutal.)
(29.09.2024, 11:46)kurvvisko napisał(a): Kapustka czasem może być tak grubo, że nie ma możliwości się położyć i przemyśleć.
Mnie się, póki co, nie zdarzyło aż tak.
Mam tak czasami jak piszesz wtedy to jest ambaras nic nie idzie zrobić ani w jedną stronę ani w drugą.
14.11.2024, 19:50
Modlę się żeby faza zeszła i chodzę w kółko albo idę po piwo jak wypije piwo się uspokajam i jak pierdolne na chodniku to przynajmniej ktoś zobaczy 😂 kiedyś na rysach chodziłem po polach i lasach by ludzi unikać xD przestałem jak sikałem w szczerym polu 4 km od miasta w nocy i dzik zaczął chrumkac za mną xD
14.11.2024, 22:14
ja staram się ogarniać tematy, po których po prostu nie jest nigdy za grubo...
a jak już to pilnować dawek...
ale zawze w pogotowiu jest meliska, witaminy, dużo wody
swoją przygodę z nepem ( przypadkiem ) juuż przeżyłam, nie chce nigdy tego powtórzyć.
a jak już to pilnować dawek...
ale zawze w pogotowiu jest meliska, witaminy, dużo wody
swoją przygodę z nepem ( przypadkiem ) juuż przeżyłam, nie chce nigdy tego powtórzyć.
mrrrrau
01.01.2025, 08:29
Jeśli jestem w stanie się ruszyć to palę. Choć ostatni raz grubo to miałem po bombce robionej na oko z powyżej grama. Wtedy opcja z szlugiem nie miała jak wejść w życie. A nawet jakby udało mi się zapalić to miał bym wrażenie, że palę wieczność mając tak spowolnione ruchy wtedy.
01.01.2025, 11:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.01.2025, 11:52 przez kot_kreskowy.)
Cytat:Modlę się żeby faza zeszła i chodzę w kółko
A co jeśli kółko nie pomaga?
Czy kwadrat pomoże?
Może trójkąt?
A jeśli prostokątny?
A równoramienny?
Kurwa, może lepiej owal? Owal pomoże?
Albo romb...
A jak nie mam ekierki? Do okręgu dobrze mieć sznurek...
Co na to Pitagoras?
A Archimedes?
A jak okręgi to kosmici?
Czy jesteśmy sami? Czy nas obserwują?
A jak wiedzą?
Co jeśli przyjdą?
Tak wiele pytań a mało odpowiedzi...
W sumie jedno dobre, że choć raz modlił się żarliwie XD
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
01.01.2025, 11:49
kot_kreskowy W kółko najlepiej xDD
Jak spróbowałem pierwszy raz alfy, była to alfa crystal od esco to jak nie chodziłem w kółko po pokoju to na czterech. XDD
Jak spróbowałem pierwszy raz alfy, była to alfa crystal od esco to jak nie chodziłem w kółko po pokoju to na czterech. XDD