Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina - Opinie o produkcie
31.12.2024, 13:04
Tez bym chcial wlasnie. Taki byl plan ale nie wiadomo. Kupa w majtach jest czy będzie czy nie będzie. Czy browarami się zapchać i do drugiego spać.
Coś pięknego. Możesz być Pan dumny z siebie Highlife ziom. Mógłbym walić litanie, ale to bez znaczenia. Niech reszta pozostanie milczeniem(waleniem).
Obsługa, karawana itepe oczywiście cztery czy sześć czy ile tam chcesz tych dziesiątek.
Ps. Nie mam wagi więc w sumie nie jestem w stanie nominalnie powiedziec ile biorę wtedy czy wtedy, ale jest wzglednie sucha i myślę że to jest najważniejsza informacja.
Szczęśliwego nowego roku narkuski.
Coś pięknego. Możesz być Pan dumny z siebie Highlife ziom. Mógłbym walić litanie, ale to bez znaczenia. Niech reszta pozostanie milczeniem(waleniem).
Obsługa, karawana itepe oczywiście cztery czy sześć czy ile tam chcesz tych dziesiątek.
Ps. Nie mam wagi więc w sumie nie jestem w stanie nominalnie powiedziec ile biorę wtedy czy wtedy, ale jest wzglednie sucha i myślę że to jest najważniejsza informacja.
Szczęśliwego nowego roku narkuski.
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir
01.01.2025, 18:49
To jest siarczan, który od razu jest gotowy do spożycia, czy pasta którą trzeba wysuszyć?
02.01.2025, 02:01
1. Kapa swędzi
2. Bmk
3.Raczej suche, dziab dziab dziab i można kirac
2. Bmk
3.Raczej suche, dziab dziab dziab i można kirac
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir
02.01.2025, 02:56
Ezotoriusminimus
A skąd pewność że to na bmk?
Z fusów wróżysz? Xd
Ktoś w ogóle na tym mitycznym bmk jeszcze robi fetę?
A skąd pewność że to na bmk?
Z fusów wróżysz? Xd
Ktoś w ogóle na tym mitycznym bmk jeszcze robi fetę?
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
03.01.2025, 21:51
kot_kreskowy Nie mam pojęcia, ale dal mi zamknięte pytanie to na nie odpowiedziałem, ale nie jest to pasta zdecydowanie nawet podsuszona tylko bobki, które się kruszą jak miękki BETON.
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir