Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
a-PVP
03.01.2025, 08:27
(02.01.2025, 18:59)Lifeisbrutal napisał(a): Firana Choć w ramiona pierdolona...zatańczymy sobie walca... XDD
Widzę, że się nie pierdolisz w tańcu. Z fartem tam i bez schiz. Daj znać jutro czy kiedy tam skończysz jak było.
Znając życie to spierdole vapo. Dziś podjadę po meth pipe żeby zminimalizować ryzyko zmarnowania tematu. A jak dalej nie będzie szło to pójdzie w klame
03.01.2025, 13:19
Ja tam alfy nie lubię, kilka razy zdarzyło się zapalić, wciągnąć ale dla mnie Kosior wyszej sfery
03.01.2025, 18:22
(03.01.2025, 08:27)Firana napisał(a): Znając życie to spierdole vapo. Dziś podjadę po meth pipe żeby zminimalizować ryzyko zmarnowania tematu. A jak dalej nie będzie szło to pójdzie w klame
Jak to Twój pierwszy kontakt z alfą, to może dla bezpieczeństwa i obeznania się z substancją, zacznij testy od nosa, przez oral a dopiero później zabierz się za vapo.
Alfa to suka bardzo mocna a ty chcesz zaczynać od najmocniejszej metody?
To raczej nie jest rozsądny wybór...
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
03.01.2025, 19:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.01.2025, 19:04 przez kot_kreskowy.)
Skoro "spopielał towar" to znaczy że nie vapował a próbował vapować XD
Ale mogę się nie znać 😉
Ale mogę się nie znać 😉
NIE dla OPIO !!!
03.01.2025, 20:42
Kurwa jak już zaczynacie przygodę z takimi proszkami jak a-PVP to chociaż troche rozumu użyjcie, nie za wiele, chociaż odrobinę. Już wystarczy że branie ciągle a-pvp to jest cyrk praktycznie za każdym razem - kompulsywne dorzucanie do pieca itd, a zresztą o czym ja piszę, przecież wiecie sami.
Wpierdolisz sie w niezły kanał, jak pierwsze co zrobisz z tym kurestwem to vapo. A ten meth pipe to ci przyrośnie do ręki. Myślałem, że alfa-pvp dostateczny rozpierdol robi nawet tymi "najnormalniejszymi" drogami podania?
Już kiedyś o tym pisałem. Nie dość że sobie jajecznicę z mózgu zrobisz to jeszcze płuca obskoczą dodatkowy wpierdol, podobnie jak reszta organizmu zapewne, bo dopalasz co 30 minut a nie walisz kreskę co 3 godziny. Zostaniesz niewolnikiem żarówki.
Wpierdolisz sie w niezły kanał, jak pierwsze co zrobisz z tym kurestwem to vapo. A ten meth pipe to ci przyrośnie do ręki. Myślałem, że alfa-pvp dostateczny rozpierdol robi nawet tymi "najnormalniejszymi" drogami podania?
Już kiedyś o tym pisałem. Nie dość że sobie jajecznicę z mózgu zrobisz to jeszcze płuca obskoczą dodatkowy wpierdol, podobnie jak reszta organizmu zapewne, bo dopalasz co 30 minut a nie walisz kreskę co 3 godziny. Zostaniesz niewolnikiem żarówki.