Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
a-PVP
03.01.2025, 21:17
Złote słowa.
I radze sobie je wziąć do serca. Głęboko.
Mnie alfa (jako jedna z głównych przyczyn) kiedyś doprowadziła na skraj samobója, rozkurwiła mnie totalnie.
Dopiero dwukrotna wizyta w monarze i odstawienie jej na wiele miesięcy postawiło mnie na nogi.
I nie mówię, że jej teraz nie walę, walę, ale po tamtych doświadczeniach teraz wiem jak się z nią obchodzić, ile jej pobierać czy jakie przerwy od niej robić żeby nie stać się na nowo wrakiem człowieka.
Mi teraz wystarczy 2-3 spotkania w roku.
To jest max.
Niebawem minie rok jak ostatnio ją waliłem
I radze sobie je wziąć do serca. Głęboko.
Mnie alfa (jako jedna z głównych przyczyn) kiedyś doprowadziła na skraj samobója, rozkurwiła mnie totalnie.
Dopiero dwukrotna wizyta w monarze i odstawienie jej na wiele miesięcy postawiło mnie na nogi.
I nie mówię, że jej teraz nie walę, walę, ale po tamtych doświadczeniach teraz wiem jak się z nią obchodzić, ile jej pobierać czy jakie przerwy od niej robić żeby nie stać się na nowo wrakiem człowieka.
Mi teraz wystarczy 2-3 spotkania w roku.
To jest max.
Niebawem minie rok jak ostatnio ją waliłem
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
03.01.2025, 21:20
Potwierdzam. Dodatkowo zauważyłem u mnie, że potrafiłem PHP 2g wyvapować w 6 czy 8 godzin dla tego rushu po buchu który trwa krotko, a jak się alfa skończyła, to pozostało skumulowany turbo stim Pokarało, oj pokarało, za dużo stima w stimie.
Ale raz znalazłem z 50mg resztek. Skrupulatnie zwapowałem i wspominam dobrze kilka następnych godzin. Fajny klimat, spacer po mieście, a po kilku h udałem się spać. Tak najlepiej wypada moim zdaniem alfa. Mała dawka i stop. Ale weź tak potraf mając zapas
Ale raz znalazłem z 50mg resztek. Skrupulatnie zwapowałem i wspominam dobrze kilka następnych godzin. Fajny klimat, spacer po mieście, a po kilku h udałem się spać. Tak najlepiej wypada moim zdaniem alfa. Mała dawka i stop. Ale weź tak potraf mając zapas
777 - Licencja na zażywanie.
03.01.2025, 21:41
Niemożliwym jest odstawić worek po jednej dawce.
Nie ma bata. Dobrze o tym wiemy i nie ma się co oszukiwać.
Zostawisz klefa, mefa ale nie tą podstępną sukę.
Nie ma bata. Dobrze o tym wiemy i nie ma się co oszukiwać.
Zostawisz klefa, mefa ale nie tą podstępną sukę.
NIE dla OPIO !!!
04.01.2025, 00:05
"Niemożliwym jest odstawić worek po jednej dawce.
Nie ma bata. Dobrze o tym wiemy i nie ma się co oszukiwać."
Nie ma bata. Dobrze o tym wiemy i nie ma się co oszukiwać."
~Kot Kreskowy 😁
777 - Licencja na zażywanie.
04.01.2025, 07:11
Dzięki wszystkim za troskę i dobre słowa. Będę ostrożny i chyba jednak dam sobie spokój z vapo.
04.01.2025, 08:23
Co racja to racja, alfy się nie da zostawić nawet jak schizy wjadą lekkie to jeszcze się dociąga...
Ta wiem pojebane sprawa.., ale niech pierwszy rzuci ktoś kamieniem kto tak nie robił.
Ta wiem pojebane sprawa.., ale niech pierwszy rzuci ktoś kamieniem kto tak nie robił.
04.01.2025, 09:16
Kocham i nienawidze dobrego starego octu !!!!
chociaz szczerze chcial bym tego jeszcze poczuc ten sort z 2k15/14
chociaz szczerze chcial bym tego jeszcze poczuc ten sort z 2k15/14
04.01.2025, 10:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.01.2025, 10:29 przez kot_kreskowy.)
Firana
Efekt uboczny.
Im dalej w las tym gorzej...
Metoda przyjęcia nie ma tu znaczenia bo występują zawsze.
A czy wystąpią po zrobieniu pół grama czy po dwóch, to już kwestia indywidualna. Im bardziej przetyrany zawodnik, tym szybciej się pojawiają.
Niektórzy piszą o wystąpieniu schiz już po 2-3 dawkach, natomiast ci z mocną głową sa w stanie zrobić i 2 gramy bez stania przy oknie czy drzwiach i wypatrywania czy ONI JUŻ SĄ.
Poszukiwania ukrytych kamer czy podsłuchów to również jedna z atrakcji 😎
A przedawkowanie?
Wymiotowałem kiedyś krwią i żółcią.
A torsji nie powstrzymasz. Pozostaje tylko pić w chuj wody w przerwach pomiędzy 'pawiami' by było czym wymiotować.
Nie chcesz tego, uwierz mi na słowo...
Oto KRÓLOWA w całej swej okazałości.
Tej chujowej okazałości.
Efekt uboczny.
Im dalej w las tym gorzej...
Metoda przyjęcia nie ma tu znaczenia bo występują zawsze.
A czy wystąpią po zrobieniu pół grama czy po dwóch, to już kwestia indywidualna. Im bardziej przetyrany zawodnik, tym szybciej się pojawiają.
Niektórzy piszą o wystąpieniu schiz już po 2-3 dawkach, natomiast ci z mocną głową sa w stanie zrobić i 2 gramy bez stania przy oknie czy drzwiach i wypatrywania czy ONI JUŻ SĄ.
Poszukiwania ukrytych kamer czy podsłuchów to również jedna z atrakcji 😎
A przedawkowanie?
Wymiotowałem kiedyś krwią i żółcią.
A torsji nie powstrzymasz. Pozostaje tylko pić w chuj wody w przerwach pomiędzy 'pawiami' by było czym wymiotować.
Nie chcesz tego, uwierz mi na słowo...
Oto KRÓLOWA w całej swej okazałości.
Tej chujowej okazałości.
NIE dla OPIO !!!