Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ex*ress**ghs.c**
06.01.2025, 20:58
(09.12.2024, 14:38)Inferno napisał(a): Sample dotarły kurierem aż w szoku bylem ale dzień mi zrobiły te sampelki
Daje foto
Spoko pakowanie.
Nie wiem jak klepie bo narazie nie będę testował, dopiero wieczorem.
Na oko po 1g jakiegoś dopka ale nawet nie podpisane a chuj xD
To ja tylko dostałem te sample w postaci 2 worków?
I Blade12
06.01.2025, 21:49
wzielem w opcji darmowe probki cbd
bede dawal znac jak cos sie ruszy
bede dawal znac jak cos sie ruszy
06.01.2025, 22:25
Haha, to ta sampleriada dalej trwa?
Wziąłem kiedyś, parę lat temu od nich próbki, maczanę i jakaś mieszanka vendorska typu "party powder", też takie śmieszne kolorowe opakowanie. Mocne w chuj, jak jakieś mdphp z klefem. Maczana też była bardzo mocna, taka typu dupa z lufy i dobranoc. Dobrze że mało tego było.
Pobierał od nich ktoś 3-fpm?
Wziąłem kiedyś, parę lat temu od nich próbki, maczanę i jakaś mieszanka vendorska typu "party powder", też takie śmieszne kolorowe opakowanie. Mocne w chuj, jak jakieś mdphp z klefem. Maczana też była bardzo mocna, taka typu dupa z lufy i dobranoc. Dobrze że mało tego było.
Pobierał od nich ktoś 3-fpm?
07.01.2025, 17:25
Dla mnie dziwne, może zależy co wysyłają , SztywnyMisza bo ja miałem zajebiście aktywne
07.01.2025, 17:32
Po jakim czasie przychodzi mail od nich odnośnie tych sampli? Wziąłem wczoraj pyrazolam bo tam mieli i chuja nic nie dostałem jeszcze, a normalnie wypełniłem formularz.
Lifeisbrutal a Ty czasami nie wypełniałeś formularza o CBD jakiś czas temu?
(09.12.2024, 14:55)Lifeisbrutal napisał(a): Wziąłem na testy cbd, dobrze to na mnie wpływało zawsze. Jak dotrze dam znać.