Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
Wczoraj, 01:29
Prawidłowo
Czyścić przynajmniej forum z takich zjebow
Kolejki duże do wysyłki ?😁
Czyścić przynajmniej forum z takich zjebow
Kolejki duże do wysyłki ?😁
Wczoraj, 07:58
Cześć Laboranci,
Krótkie pytanie, czy miał ktoś kontakt z Vendorem od piątku? Komunikacja zawsze była expresowa, a teraz to chyba przez poczt3 polska idzie. Zachowane zostały najwyższych standardy bhp @.
Krótkie pytanie, czy miał ktoś kontakt z Vendorem od piątku? Komunikacja zawsze była expresowa, a teraz to chyba przez poczt3 polska idzie. Zachowane zostały najwyższych standardy bhp @.
Wczoraj, 09:41
Lifeisbrutal może to jedna rodzina xd
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
Wczoraj, 09:45
Dzisiaj miałem sen, że esco wprowadził jednorazóki z nikotyną. XDD
W sumie tak sobie myślę, że może dałoby radę coś takiego wprowadzić?
Jestem też za wprowadzeniem czystej natury zioła jakieś amnestii, lsd i marzą mi się różowe piguły. Fakt nie koniecznie różowe, ale jakieś piguły na xtc. Escobar dasz radę coś ogarnąć z tego?
W sumie tak sobie myślę, że może dałoby radę coś takiego wprowadzić?
Jestem też za wprowadzeniem czystej natury zioła jakieś amnestii, lsd i marzą mi się różowe piguły. Fakt nie koniecznie różowe, ale jakieś piguły na xtc. Escobar dasz radę coś ogarnąć z tego?
Wczoraj, 10:22
(Wczoraj, 09:45)Lifeisbrutal napisał(a): Jestem też za wprowadzeniem czystej natury zioła jakieś amnestii, lsd i marzą mi się różowe piguły. Fakt nie koniecznie różowe, ale jakieś piguły na xtc. Escobar dasz radę coś ogarnąć z tego?
chodzi o AMNESIA HAZE? jestem jak najbardziej za, najzajebistsza z zajebiststych
mrrrrau