Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hardcore Incense
13.06.2022, 14:39
chyba jednak nikt nie testowal mi nie bylo dane kupic bo za szybko zniklo z oferty a opini 0 :/
14.06.2022, 03:57
(13.06.2022, 14:39)SztywnyMisza napisał(a): chyba jednak nikt nie testowal mi nie bylo dane kupic bo za szybko zniklo z oferty a opini 0 :/
Nie ma co żałować, wziełem tego około 20g i dupy nie urywało , coś klepalo ale albo to nie byl hardcore albo byl naprawde wywietrzały co by się zgadzało bo zapachu cytryny nie było jak w starym waikiki ben hardcore no i mocy nie było jak w starym hardcore , po starym to jeden listek by mnie pozamiatał, a po tym jak nie pale 6 ponad lat jebłem lufe bo nie mogłem uwierzyć że hardcore i jeszcze szczur w pracy mój był hehe i pierwsza nic prawie lekkie zamroczenie , druga przeszedł ten dreszcz jak po starych dopkavh i uczucie w mózgu jak zaraz by miał ci wypiwrdolic w kosmos , mówię kurwa to naprawdę chyba stary hardcore , ale po 30sec przeszło i się wkurwiłem bo myślałem że znów ujebie się jak świnia jak za młodych lat , a tu nie dość że zapaliłem vo tyle nie pale to kurwa faza nie ta co miała być. Szkoda troche , ale lepiej jak coś szarpło niż płacić taki hajs za sam Prawoślaz więc i tak szacunek że odważyli się wstawić zdjecia ze starymi nazwami.
29.06.2022, 23:19
Lepiej dołożyć i kupić kanna u zagranicznego vendora = dużo mocnej maczany nie to co ten niby hardcore intense. A miał być ten stary zero porównania do starego niestety kasa wyjebana w błoto . Pozdro