Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pytanie O kanna
14.04.2022, 18:18
Siema Znacie jakieś Sklepy gdzie teraz najlepiej się zaopatrzyć w dobre kanna lub gotowe maczanki
14.04.2022, 18:23
Maczanke masz u white elephant sklep partnerski, a jeśli chodzi o kanna to jest kilka sklepów, ale z ręką na sercu nie ma nic by Ci polecić bo jak mam polecac słabiaka to bez sensu.
14.04.2022, 18:34
no własnie green testowany już był i wypadł słabo jak dla mnie szukam własnie czegoś mocniejszego a to po prostu taki lepszy weed bym powiedział a na odklejke nie ma chuja xD
14.04.2022, 18:43
SztywnyMisza takiego nie ma już właśnie, zostałem oszukany przez typa z dopke.org co aktywny ponad 3 lata.. wjebał mnie na scam juz od poniedziałku jak przelałem hajs tak on i ten z e-mail przestali pisać... uważaj na typa jak jesteś na dopek o nicku Sushirdm niby normalny typ a się okazało.... kurwisko....
14.04.2022, 19:41
Jak narazie dziura ozonowa , tyle osób co ja pomogłem na dopek.org w kanna to jest poezja ... plus rc .... zobacz sobie ! Zawszę pomagałem ludzia a dzis zostałem wyjebany jak swierzak .... chuj pieniadz rzecz nabyta raz jest raz go nie ma...
14.04.2022, 20:18
Hehe musicie wyzerować tolerkę na kanna i jarać słabsze maczanki czy kanna
albo po wyzerowaniu tolerki przerzucić się na naturę... Innego wyjścia póki co nie widzę.
albo po wyzerowaniu tolerki przerzucić się na naturę... Innego wyjścia póki co nie widzę.
14.04.2022, 20:43
A ten ch*m.e* legit sklep niby ma jakies herbal blends i liquidy na starym kanna zamawiał ktos i potwierdzi ze legit i najlepiej jak testowal od nich kanna lub maczany
14.04.2022, 20:49
szukam kana od 4 miesięcy jeszcze nikt nic ciekawego nie stworzył
Aladeen
Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
15.04.2022, 00:04
Po tylu miesiącach bezowocnych poszukiwań dałbym sobie chyba spokój z kanna i przerzucił się na coś innego