Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Opinie o produkcie
11.01.2025, 10:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.01.2025, 10:30 przez kot_kreskowy.)
Mirosound
Nie żebym się przypierdalał, ale czytając to, zmarnowałem tylko dwie minuty mojego życia.
Wiesz ile to jest 2 minuty?
Czy jesteś świadom tego ile można zrobić przez dwie minuty?
Te dwie cenne minuty, to:
1zl z godzinówki w pracy
120 sekund
To w 1/3 zwalony koń
Wyprana jedna skarpetka
To połowa czterech minut
Napisanie tego posta to również dwie minuty, przez co łącznie zmarnowałem ich już 4...
Wisisz mi zatem usługę zwalenia konia w dwóch trzecich, wyprania dwóch skarpetek, jednego posta i 200 groszy
Mam wrażenie jakby tego nie napisał człowiek a AI xd
Nie żebym się przypierdalał, ale czytając to, zmarnowałem tylko dwie minuty mojego życia.
Wiesz ile to jest 2 minuty?
Czy jesteś świadom tego ile można zrobić przez dwie minuty?
Te dwie cenne minuty, to:
1zl z godzinówki w pracy
120 sekund
To w 1/3 zwalony koń
Wyprana jedna skarpetka
To połowa czterech minut
Napisanie tego posta to również dwie minuty, przez co łącznie zmarnowałem ich już 4...
Wisisz mi zatem usługę zwalenia konia w dwóch trzecich, wyprania dwóch skarpetek, jednego posta i 200 groszy
Mam wrażenie jakby tego nie napisał człowiek a AI xd
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
Siemanko. Miałem okazję przetestować na początku tygodnia. Co mogę powiedzieć rozpierdala to jak młot pneumatyczny 🥵Aż byłem w szoku. Wrzuciłem w bombkę 250mg, potem seta niucha to czułem się jak Orbit haha. Jakiś kosmos normalnie 😁 Nastrój zajebisty, takie ciepło Cię rozlewa, że czujesz się jak rozpuszczane masło na patelni. Obraz mi się rozjeżdżał jak skurwysyn. Ledwo na telefonie dało się coś zrobić, więc w końcu się poddałem tylko muzę zapuściłem na koniec i baja. Oczy latały jak piłeczki do ping ponga. Jak wyszedłem się przejść na papierosa to takie lekkie nogi miałem, jakbym po księżycu chodził. Dobre furanie podsumowując. Mnie trzymało jakieś 2h. 1h takiego peaku w sumie, a po dwóch czujesz, że już trochę zeszło. No i powtórka. Zabawa przednia😎 Pobierajcie i lećcie w bajlando ziomale.
Pozdro600.
Pozdro600.
On został krytykiem
I pewnie jest tutaj
A jad mu się leje
A z jadu kałuża
Naprawdę..... Takie oburzenie
Człowiek wbija na forum, a tu chyba mój stary pozakładał sobie konta i mnie wyjaśnia swoim brakiem poczucia humoru
A właśnie o odrobinę humoru tu chodziło
Tu jednak sztywniutko
kot_kreskowy dla Ciebie pewno strata czasu, ja jednak jestem zdania, że jak jakiś świeżak będzie ciekaw recenzji to na pewno ja znajdzie, a w gąszczu recek natrafi na ten mój żałosny wywód i z którego zapadnie mu w pamięci, że po każdym zakupie , nawet z tego samego źródła należy wykonać próbę rozpoznawczą dla własnego bezpieczeństwa.
Ty to wiesz i chyba większość z forum też (mam taką nadzieję), ale komuś na pewno się przyda.
Jakby ktoś z Was wylał takie kluchy to po przeczytaniu tego morda by mi się ucieszyła i sądzę , że odczytałbym podprogowy zamysł autora.
Prowadzi mnie to do wyrobienia sobie niepowtarzalnego stylu wypowiedzi.
I nie zrażą mnie palce pogardy i dezaprobaty - zostajęę, bo forum................ również Zajebiste
I pewnie jest tutaj
A jad mu się leje
A z jadu kałuża
Naprawdę..... Takie oburzenie
Człowiek wbija na forum, a tu chyba mój stary pozakładał sobie konta i mnie wyjaśnia swoim brakiem poczucia humoru
A właśnie o odrobinę humoru tu chodziło
Tu jednak sztywniutko
kot_kreskowy dla Ciebie pewno strata czasu, ja jednak jestem zdania, że jak jakiś świeżak będzie ciekaw recenzji to na pewno ja znajdzie, a w gąszczu recek natrafi na ten mój żałosny wywód i z którego zapadnie mu w pamięci, że po każdym zakupie , nawet z tego samego źródła należy wykonać próbę rozpoznawczą dla własnego bezpieczeństwa.
Ty to wiesz i chyba większość z forum też (mam taką nadzieję), ale komuś na pewno się przyda.
Jakby ktoś z Was wylał takie kluchy to po przeczytaniu tego morda by mi się ucieszyła i sądzę , że odczytałbym podprogowy zamysł autora.
Prowadzi mnie to do wyrobienia sobie niepowtarzalnego stylu wypowiedzi.
I nie zrażą mnie palce pogardy i dezaprobaty - zostajęę, bo forum................ również Zajebiste
11.01.2025, 15:56
Mirosound
Jeśli ja jestem sztywny, bez poczucia humoru, to ja juz nie wiem kto owe posiada XDDD
Nie zamierzam robić z siebie klauna pisząc że zajebista recka - bo nią nie jest.
To zlepek nic nie znaczących słów a Ty nie jesteś tak zajebisty jak o sobie myślisz.
Natomiast moje słowa to nie jad a konstruktywna krytyka, którą sam jeden odbierasz jako jad będąc wypłukanym po zabawie i mając obniżony przez to nastrój.
Wiec zluzuj majty poeto i napisz jeszcze raz opinię po tym jak już wytrzeźwiejesz, bo z obecnej wynika tylko jedno słowo - zajebisty
POZDRO
Jeśli ja jestem sztywny, bez poczucia humoru, to ja juz nie wiem kto owe posiada XDDD
Nie zamierzam robić z siebie klauna pisząc że zajebista recka - bo nią nie jest.
To zlepek nic nie znaczących słów a Ty nie jesteś tak zajebisty jak o sobie myślisz.
Natomiast moje słowa to nie jad a konstruktywna krytyka, którą sam jeden odbierasz jako jad będąc wypłukanym po zabawie i mając obniżony przez to nastrój.
Wiec zluzuj majty poeto i napisz jeszcze raz opinię po tym jak już wytrzeźwiejesz, bo z obecnej wynika tylko jedno słowo - zajebisty
POZDRO
NIE dla OPIO !!!
11.01.2025, 16:17
kot_kreskowy
....bo nie zauważyłem....
--- podaj numer konta , zrobię przelew
--- skarpetki podeślij na paczko (namiary podeślę na priv
--- a z konia to Cię mogę zwalić
....bo nie zauważyłem....
--- podaj numer konta , zrobię przelew
--- skarpetki podeślij na paczko (namiary podeślę na priv
--- a z konia to Cię mogę zwalić
Mirosound Tak, to kot_kreskowy jest całkowicie nienawistny i jad się leje tam od niego, i to on się dojebał... przecież tylko on stwierdzil fakt. Z tej opinii nie wynika nic. Poza tym, że się nacpałeś. Nawet napisałeś sam tam że "w tym miejscu nalezy opisać kolor zapach smak". Napisałeś że trzeba opisać, ale sam nie napisałeś nic o tym
To jego wina? Przecież to ty napisałeś tę opinę a nie on.
Sluchaj jak chcesz mieć swój charakterystyczny styl dawania opinii, właśnie taki - to miej. Nikt ci nie broni przecież, ani tych postów nie kasuje. Ale ten styl jest charakterystyczny dlatego, nie że jest jakiś zabawny humorystyczny jak np WielebnyLTM co pisze opinie z perspektywy księdza. Jest charakterystyczny dlatego, że bardzo duzej ilości słow uzywasz, a ilosc informacji jaką nimi przekazujesz jest minimalna, i po przeczytaniu człowiek stwierdza że przeczytał całe tyle i dalej wiadomo tyle co nic.
Przecież to ludzi interesuje własnie - czas działania, uboki, jak się czułeś. To że sie naćpałeś to wszyscy wiemy, bo zamówiłeś dopka, i tekst pisałeś raczej nie na trzeźwo. Nikt nie mówi że trzeba uzywac jakiegoś pojebanego fachowego słownictwa do tego żeby opisać jak sie czułeś. Nie mówcie mi że "speed" i "euforia" i podobne to już jest uznawane za fachowe słownictwo? Nikt przecież nie każe smażyć jakichś ciężkich rozkmin o receptorach.
Nie odbieraj jego posta jako ataku na ciebie, bo to jest nonsens, tylko spójrz na to bardziej jako radę na przyszłosc jak bedziesz cos innego opisywał. Z opinii powinno coś jednak wynikać, jeśli ma być dobra (dobrze napisana). To forum w końcu chyba służy do dzielenia sie informacjami, wymiany doświadczeń, nie? Jego "oburzenie" (moim zdaniem to żadne oburzenie) można tak samo nazwać żartem, jak ty swoją recenzję poczuciem humoru. Co prawda poczucie humoru jest bardzo subiektywne... no ale chuj tam.
A i nie "4-metylofedron" tylko 4-metyloefedron, i nie "4-metylometatynon " tylko 4-metylometkatynon. Jak już się przypierdolić to do wszystkiego
Pozdrawiam i życzę sukcesów w dalszym pisaniu recenzji dopalaczy.
To jego wina? Przecież to ty napisałeś tę opinę a nie on.
Sluchaj jak chcesz mieć swój charakterystyczny styl dawania opinii, właśnie taki - to miej. Nikt ci nie broni przecież, ani tych postów nie kasuje. Ale ten styl jest charakterystyczny dlatego, nie że jest jakiś zabawny humorystyczny jak np WielebnyLTM co pisze opinie z perspektywy księdza. Jest charakterystyczny dlatego, że bardzo duzej ilości słow uzywasz, a ilosc informacji jaką nimi przekazujesz jest minimalna, i po przeczytaniu człowiek stwierdza że przeczytał całe tyle i dalej wiadomo tyle co nic.
Przecież to ludzi interesuje własnie - czas działania, uboki, jak się czułeś. To że sie naćpałeś to wszyscy wiemy, bo zamówiłeś dopka, i tekst pisałeś raczej nie na trzeźwo. Nikt nie mówi że trzeba uzywac jakiegoś pojebanego fachowego słownictwa do tego żeby opisać jak sie czułeś. Nie mówcie mi że "speed" i "euforia" i podobne to już jest uznawane za fachowe słownictwo? Nikt przecież nie każe smażyć jakichś ciężkich rozkmin o receptorach.
Nie odbieraj jego posta jako ataku na ciebie, bo to jest nonsens, tylko spójrz na to bardziej jako radę na przyszłosc jak bedziesz cos innego opisywał. Z opinii powinno coś jednak wynikać, jeśli ma być dobra (dobrze napisana). To forum w końcu chyba służy do dzielenia sie informacjami, wymiany doświadczeń, nie? Jego "oburzenie" (moim zdaniem to żadne oburzenie) można tak samo nazwać żartem, jak ty swoją recenzję poczuciem humoru. Co prawda poczucie humoru jest bardzo subiektywne... no ale chuj tam.
A i nie "4-metylofedron" tylko 4-metyloefedron, i nie "4-metylometatynon " tylko 4-metylometkatynon. Jak już się przypierdolić to do wszystkiego
Pozdrawiam i życzę sukcesów w dalszym pisaniu recenzji dopalaczy.
11.01.2025, 16:27
(11.01.2025, 15:56)kot_kreskowy napisał(a): Mirosound
POZDRO
Ja wiem że nie była to zajebista recka , bo nie była i nie recka
Obniżony nastrój mam od urodzenia
Ile ja bym dał żebym sam osobie myślał że jestem zajebisty (chociaż nie ukrywam że po krótkiej konwersacji na tym forum robi mi się jakoś lepiej)
Może przy następnej się postaram, chociaż kusi żeby choć trochę była w tym nic nie przekazującym stylu
Obecnie na podnośniku pojazd na literkę A....
horsii
Ty myślisz że ja nafurany latam bez pamięci i potem pisze takie rzeczy - pomyleczka
'Recke' zrobiłem to z premedytacją bo ona nikomu nie zaszkodziła - no kotu coś tam , jakieś poniósł straty 😉
A recki jakieś tu już pisałem. I nie czytam ich sobie z zachwytem patrząc w lustro bo wiem , że do klarownej opini jeszcze daleka droga i dużo nauki. Więc jak widzisz mam dystans do siebie, jak i potrafię się ocenić bez podkoloryzowywania własnego ego.
Naćpany - tak - nie na tyle żeby nie kontrolować tego co robię czy też pisze - nie mogę sobie na to pozwolić
Z resztą już pisałem -kiedy znajomi robią 5 lub więcej na likend, ja z taką piątka bujam się trzy tygodnie (i nie jest to wybielanie się bo nie jest to nic innego jak tylko ćpanie, ale moim celem nie jest się zajebać)
się przyjebaliście, większość recek jest tak zjebana, że się tego czytać nie da, a ta była całkiem spoko,
samo to jak została skontruowana daje pole manewru, aby ogarnąć ten tekst w taki sposób - że towar serio był - ZAJEBISTY.
Nic tu więcej dodawać nie trzeba, co ma jebnąć 9/10? czy eufo/speed 40-60 ?
Spina jest przed tymi ( poniedziałkowymi ) kodami , że ja pierdole wie wiem, mnie tez ściska ale 3ba na luzie brać pefne rzeczy
samo to jak została skontruowana daje pole manewru, aby ogarnąć ten tekst w taki sposób - że towar serio był - ZAJEBISTY.
Nic tu więcej dodawać nie trzeba, co ma jebnąć 9/10? czy eufo/speed 40-60 ?
Spina jest przed tymi ( poniedziałkowymi ) kodami , że ja pierdole wie wiem, mnie tez ściska ale 3ba na luzie brać pefne rzeczy
mrrrrau
11.01.2025, 16:58
Mirosound
Pisząc takie coś musisz być gotowy na krytykę ze strony innych bo oczekujemy tu konkretów.
Gdyby w tym całym przepastnym opisie była choć garstka informacji, to ok.
Lubisz tak pisać, spoko, nic mi do tego.
Ale tam nie ma nic, zero, nul... żadnej informacji.
Bo chyba nie chcesz mi powiedzieć, że słowo "zajebisty" odzwierciedla jakiekolwiek dane nt działania substancji.
Pisząc takie coś musisz być gotowy na krytykę ze strony innych bo oczekujemy tu konkretów.
Gdyby w tym całym przepastnym opisie była choć garstka informacji, to ok.
Lubisz tak pisać, spoko, nic mi do tego.
Ale tam nie ma nic, zero, nul... żadnej informacji.
Bo chyba nie chcesz mi powiedzieć, że słowo "zajebisty" odzwierciedla jakiekolwiek dane nt działania substancji.
NIE dla OPIO !!!