Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co robisz jak wstajesz rano? 11/01/25
11.01.2025, 13:22
Lifeisbrutal
No mnie dopadła chyba grypa lub ostre przeziębienie, bo jednego dnia latałem z paczkami w koszulce, a niestety mocno wiało :/.
Ibuprofen niezawodny w każdej sytuacji przyjmuje.
No mnie dopadła chyba grypa lub ostre przeziębienie, bo jednego dnia latałem z paczkami w koszulce, a niestety mocno wiało :/.
Ibuprofen niezawodny w każdej sytuacji przyjmuje.
11.01.2025, 14:20
Zimny prysznic, biore od roku i dobrze dziala na poprawę nastroju, sok z cytryny i pomarańczy+kreatyna , do tego skrzyp+biotyna
11.01.2025, 15:25
SztywnyMisza o, i to jest konkret!
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
11.01.2025, 15:37
Muszę was rozczarować bo nie jestem ani chwytakiem światła, ani potężnym porannym masturbatorem, ani zdepresiałym władcą benzo.
Jako zwykły poranny żul otwieram okno by zwietrzyć gęstą po nocy atmosferę oraz złapać tlen, wyrzucając przy tym przez ten wyłaz od czołgu 231 kurew przypominając tym swoją frustrację i nienawiść do tego miejsca okolicznym kurwom.
Ide zaparzyć kawę a gdy woda na nią się kotłuje, siadam na tronie i soczyście drapiąc się po dupie oddaję się nikłej przyjemności jaką jest pierwszy poranny pieczący sik.
Myję swoją brzydką mordę razem z kudłami, płuczę zaschnięte gardło i po tym rytuale mogę wypierdolić się na łóżku niczym foka na skale popijając kawusie.
A jako, że mieszkając tu jestem wkurwiony już od samego rana jak tylko widzę ten kurwidołek, to kawusia jest tak naprawdę jedyną poranną przyjemnością.
Wtedy zapalam papierosa i mam kilkanaście minut na poranny przeglad waszego spamu
Jako zwykły poranny żul otwieram okno by zwietrzyć gęstą po nocy atmosferę oraz złapać tlen, wyrzucając przy tym przez ten wyłaz od czołgu 231 kurew przypominając tym swoją frustrację i nienawiść do tego miejsca okolicznym kurwom.
Ide zaparzyć kawę a gdy woda na nią się kotłuje, siadam na tronie i soczyście drapiąc się po dupie oddaję się nikłej przyjemności jaką jest pierwszy poranny pieczący sik.
Myję swoją brzydką mordę razem z kudłami, płuczę zaschnięte gardło i po tym rytuale mogę wypierdolić się na łóżku niczym foka na skale popijając kawusie.
A jako, że mieszkając tu jestem wkurwiony już od samego rana jak tylko widzę ten kurwidołek, to kawusia jest tak naprawdę jedyną poranną przyjemnością.
Wtedy zapalam papierosa i mam kilkanaście minut na poranny przeglad waszego spamu
![Podobno kultowa Podobno kultowa](https://dopal.org/images/smilies/drug2.png)
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
11.01.2025, 15:48
Idę pod prysznic
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości