Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Chciała napisać SMS do dilera, napisała do policjanta
11.01.2025, 18:32
Heluuupiarz No jeśli wy dzwoniąc gadacie dokładnie wszystko na cacy gdzie się ustawiacie i po co to dokładnie mogą was jebnąć tak jak piszesz po głosie. Masz rację.
11.01.2025, 18:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.01.2025, 18:35 przez Heluuupiarz.)
Lifeisbrutal ty dzwonisz po dilerach i ich wpierdalasz na mine a nie ja ja nie uzywam telefonu do takich spraw
a pozatym myslisz ze jestes taki cwany ? oni maja swojego bieglego ktory i tak rozkmini o czym gadales wiec dzwonienie = przypal
a pozatym myslisz ze jestes taki cwany ? oni maja swojego bieglego ktory i tak rozkmini o czym gadales wiec dzwonienie = przypal
11.01.2025, 18:36
Heluuupiarz A w którym miejscu napisałem, że dzwonię do kogokolwiek w tej sprawie? Ja się z dillerami nie zdaje bo nie biorę nic z ulicy. A jak się ustawiam z ziomkiem to nawet o tym nie pisze bo zawsze wiadomo, że coś jest.
11.01.2025, 18:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.01.2025, 18:40 przez Heluuupiarz.)
Lifeisbrutal no tak samo ty piszesz do mnie w liczbie mnogiej ale serio lepiej napisac smsa niz dzwonic , kazdy ci to powie . A tak na marginesie to jeszcze pare lat temu sms nie byl dowodem w sprawie , nie mogli Ci udowodnic nic przez smsa , nie wiem jak teraz jest
11.01.2025, 18:40
Heluuupiarz Ok sorry nie miałem tutaj na myśli ciebie konkretnie tylko ogólnie. Może i lepiej faktycznie smsa napisać, nie wiem. I nie wnikam już w to głębiej bo ja jak pisałem nie robię tak bo nie mam takiej potrzeby.
11.01.2025, 18:46
na dobra sprawe jak Ci udowodnia, ze to Ty tego sms pisales/as .
Polaczenie to po glosie ale niewiem nie znam sie ja tu tylko sprzatam.
Polaczenie to po glosie ale niewiem nie znam sie ja tu tylko sprzatam.
11.01.2025, 19:40
Oni przypadkiem ją jebneli
A ja widzę tu ustalenia jak by brała 100gram albo kilo
Wiadomo że jak bierze cokolwiek to trzasną jak już mają na widelcu ale to przypadek, żeby dojść do tego od kogo chciała kupić
A ja widzę tu ustalenia jak by brała 100gram albo kilo
Wiadomo że jak bierze cokolwiek to trzasną jak już mają na widelcu ale to przypadek, żeby dojść do tego od kogo chciała kupić