Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Mefedron - C11H15NO
DarkSonia jak kotkreskowy napisze, ze dobrze mu sie uprawialo seks/walilo konia, to juz wnosi wiecej niz cala recka, nawet te glupie proporcje eufo do speeda wiecej mowia, nie mowie ze to ma byc tripraport profesjonalny, ale np. moja pierwsza recka na tym forum od razu zgarnela nagrode za post tygodnia, kurwa naprwade wystarczy sobie przeczytac jakakolwiek recenzje horsiiego, nie chce zawierac tu tez ze moja, ale zapraszam do czytniecia, kot tez pisze obszerne recki, ubrane w kolorki i emotki zeby sie mlodszym lepiej czytalo ( ) ale tez mysle ze mozna cos wyciagnac, i wziac po prostu przyklad - aha, tu napisane ze sie dobrze kruszy, a moj temat sie chujowo kruszy, to pisze ze sie chujowo kruszy i kropka
a jak typ po tusi recytuje swoj kryptowallet z pamieci i nie pisze w sumie nic to tez git, duzo jest tu recenzji typu "dobrze klepie" ale to ze ktos napisze wiecej niz 4 linijki nie oznacza, ze nalezy mu sie postawienie na piedestal XD!
i wiadomo, jedni pisza lepiej i wiecej, drudzy zawieraja mniej istotnych informacji, ja np. pierwsza recke pisalem z odpalona bodajze recenzja pudzilli czy horsiiego obok, albo jakas z reddita taka obszerna wlasnie z wiekiem/waga/wzrostem i uzylem takowej jako sciagawke i podstawilem pod to co czuje po owczesnym 3cmc mirror i jaki on jest, potem im wiecej sie napisze takich pod wzor z czasem wejdzie to w krew i bedzie sie pisac skurwysyny na 2 kartki a4 w druku calkowicie z pamieci
a jak typ po tusi recytuje swoj kryptowallet z pamieci i nie pisze w sumie nic to tez git, duzo jest tu recenzji typu "dobrze klepie" ale to ze ktos napisze wiecej niz 4 linijki nie oznacza, ze nalezy mu sie postawienie na piedestal XD!
i wiadomo, jedni pisza lepiej i wiecej, drudzy zawieraja mniej istotnych informacji, ja np. pierwsza recke pisalem z odpalona bodajze recenzja pudzilli czy horsiiego obok, albo jakas z reddita taka obszerna wlasnie z wiekiem/waga/wzrostem i uzylem takowej jako sciagawke i podstawilem pod to co czuje po owczesnym 3cmc mirror i jaki on jest, potem im wiecej sie napisze takich pod wzor z czasem wejdzie to w krew i bedzie sie pisac skurwysyny na 2 kartki a4 w druku calkowicie z pamieci
13.01.2025, 01:54
Mirosound
Słuchaj, fajnie piszesz, tylko ja wrzucisz kilka informacji co do dawkowania, czasu działania – będzie jeszcze fajniej.
Wiesz ludzie czytający potrzebują więcej szczegółów, bo wiele ludzi dobiera np. dawki na podstawie recenzji – co nie jest do końca odpowiednie bez wiedzy o tym, jaki „tester” to testuje. Co innego np. osoba 2 m i ważąca 120 kg, co innego gość 160cm i ważąca 60 kg.
Co innego ktoś na ciągu 6 miesięcznym na np. 3 CMC, a co innego jak ktoś zapodał linie futra zeszłego lata i do dziś jest czysty – inaczej receptory będą przetwarzały daną substancję.
To tak na marginesie.
Słuchaj, fajnie piszesz, tylko ja wrzucisz kilka informacji co do dawkowania, czasu działania – będzie jeszcze fajniej.
Wiesz ludzie czytający potrzebują więcej szczegółów, bo wiele ludzi dobiera np. dawki na podstawie recenzji – co nie jest do końca odpowiednie bez wiedzy o tym, jaki „tester” to testuje. Co innego np. osoba 2 m i ważąca 120 kg, co innego gość 160cm i ważąca 60 kg.
Co innego ktoś na ciągu 6 miesięcznym na np. 3 CMC, a co innego jak ktoś zapodał linie futra zeszłego lata i do dziś jest czysty – inaczej receptory będą przetwarzały daną substancję.
To tak na marginesie.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
13.01.2025, 14:29
Niech Będzie Pochwalony Jezus Chrystus !
Moi drodzy Parafianie ,
wierzący i nie wierzący ,
praktykujący i nie praktykujący ,
wierni i nie wierni ,
żyjący w cieniu ; zdradyyy , pychyyy , chciwości oraz nie naiwiści ! ! !
Czyż nikt z was w dzieciństwie nie marzył o spokoju świątecznym i po świątecznym....
Spokojuuu ! ! ! Spokoju w kolędzie ,
pana naszego trwającym do święta ofiarowania pańskiego ( 2 lutego )
Ludzie w Krajach Afryki wody nie maja !
Tyle krwi na dalekim wschodzie sie przelewa w obliczy wojny i zagłady !
Wyluzujcie .....
ubierzcie luźne szaty ,
luźne skarpetki , kabaretki ,
spodnie nie uwierające i nie cisnące was w pasie ,
luźne sukienki , spódniczki
a wtedy wszystko nie będzie tak spięte i napięte ,
Każdy pisze , i mówi to na co ma ochotę !
bądźcie pozytywnie otwarci na wszystko !
" Pieprzcie sie i rozmnażajcie sie abyście zaludnili ziemię lub inna egzo planete i uczynili ją sobie poddaną "
Bóg Zapłać !
Z Panem Bogiem !
Ks. Proboszcz Wielebny Diecezja Zamojsko - Lubaczowska
Moi drodzy Parafianie ,
wierzący i nie wierzący ,
praktykujący i nie praktykujący ,
wierni i nie wierni ,
żyjący w cieniu ; zdradyyy , pychyyy , chciwości oraz nie naiwiści ! ! !
Czyż nikt z was w dzieciństwie nie marzył o spokoju świątecznym i po świątecznym....
Spokojuuu ! ! ! Spokoju w kolędzie ,
pana naszego trwającym do święta ofiarowania pańskiego ( 2 lutego )
Ludzie w Krajach Afryki wody nie maja !
Tyle krwi na dalekim wschodzie sie przelewa w obliczy wojny i zagłady !
Wyluzujcie .....
ubierzcie luźne szaty ,
luźne skarpetki , kabaretki ,
spodnie nie uwierające i nie cisnące was w pasie ,
luźne sukienki , spódniczki
a wtedy wszystko nie będzie tak spięte i napięte ,
Każdy pisze , i mówi to na co ma ochotę !
bądźcie pozytywnie otwarci na wszystko !
" Pieprzcie sie i rozmnażajcie sie abyście zaludnili ziemię lub inna egzo planete i uczynili ją sobie poddaną "
Bóg Zapłać !
Z Panem Bogiem !
Ks. Proboszcz Wielebny Diecezja Zamojsko - Lubaczowska
13.01.2025, 14:51
wwojtuss ja nie twierdze, że ta recka to była recka 10/10 ani nawet nie pisze że jest zajebista czy nawet dobra
bardziej mi chodzi o to, że ..no po prostu ją dał - a pół forum na niego siadło jakby nie wiem, zdjęcie przyrodzenia tam wstawił zamiast jakiegoś opisu,
dał foty, całkiem ładne, trochę się tam napocił przy tym pisaniu, może był porobiony może nie nie wiem, każdy ma swój jakis tam styl, on może się uczy, strzelam że następną recke odwali prawilną a przynajmniej lepszą niż poprzednią, dajmy mu szansę, bo w sumie nic tam takiego nie ma żeby go cisnąć,
bardziej mi chodzi o to, że ..no po prostu ją dał - a pół forum na niego siadło jakby nie wiem, zdjęcie przyrodzenia tam wstawił zamiast jakiegoś opisu,
dał foty, całkiem ładne, trochę się tam napocił przy tym pisaniu, może był porobiony może nie nie wiem, każdy ma swój jakis tam styl, on może się uczy, strzelam że następną recke odwali prawilną a przynajmniej lepszą niż poprzednią, dajmy mu szansę, bo w sumie nic tam takiego nie ma żeby go cisnąć,
mrrrrau