Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Koszmary po ćpaniu
06.01.2025, 17:38
A to ciekawe jedynie pojebane sny jakie mam to po hydroksyzynie jeśli chodzi o leki. Bardziej nie ma pojebanych snów...
06.01.2025, 22:48
Koszmary? Ja kurwa mam takie przyjemne sny po cpaniu że chuj rozbudowane przygodowe i chuj wie co jeszcze 😂
Be objective and honest.
08.01.2025, 09:53
(06.01.2025, 17:44)EmStO napisał(a): Ja jak od razu sie przebudze i rozpamietam sen to go pamietam. Niech minie pare minut i niema huja, zebym go pamietal.
Tak to działa właśnie,jak zaczniecie sobie zapisywać w zeszycie co wam się śniło odrazu po przebudzeniu(najlepiej dalej będąc w łóżku) to pomoże wam zapamiętywać sny
08.01.2025, 10:05
Ja to bym chciał nie pamiętać snów, ale niektóre zostają mi w głowie na dość długo.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
Raz mi się śniło po jakichś baletach, że ogólnie była katastrofa samolotu . Jakby jakiś Boeing pasażerski rozjebal się o wodę. A my ze starym byliśmy na plaży zaraz obok no i wiecie stary wstał, ja wstałem no i wyławialiśmy roztarte na dżem ciała, wiecie takie bez rąk czy nóg , jacyś przypaleni, jacyś rozjebani w pół XD żaden sennik nie chce mi jednak odpowiedzieć co to mogło znaczyć :/