Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
777 - kolekcje
11.01.2025, 15:23
apvp nie ma powinowactwa do serotoniny, wiec nie podbije ani nie zbije, pizgaj smialo, do odwaznych swiat nalezy, chetnie czytne trip raport
11.01.2025, 16:12
Lifeisbrutal własnie to jest piekny pomysl ja pizgalem nepa + kwas i bylo to cos pieknego
Wkurwia mnie to, że wciąż mam ochotę na Roksane. Xxx nie wiele pomaga. Nosa kurwa to libido jest tragiczne.
A w dodatku wydaje mi się, że ktoś bardzo lubi podglądać jak grzeszę.
Ok. Kończymy to powoli. Jeszcze sztuka alfy, kwas, piwo, wódka, klony, jaranie i weekend można uznać za udany m!
@SzttwynyMichał ten strzał dedykuję Tobie, żebyś nie myślałl kozaczyć
Błagam pomóżcie znaleźć namiar na jakąś loszke, bo zaraz panią co z Nią mieszkam zaatakuje, a to już 65+ lekko xD
Misza do pojemnika na kupę wyspałem z 50 mg co mnie tak poskładało i co najlepsze nie zamieszałem, nic się nie rozpuściło a i tak te 2ml mnie ojojojnęły. Mordeczko proszę uważaj. Takie uderzenia serca JEB PIZD też były. Nie o zawał ta zabawa!
Z 20-30mg i na dwa razy walę!!!!🐷
A w dodatku wydaje mi się, że ktoś bardzo lubi podglądać jak grzeszę.
Ok. Kończymy to powoli. Jeszcze sztuka alfy, kwas, piwo, wódka, klony, jaranie i weekend można uznać za udany m!
@SzttwynyMichał ten strzał dedykuję Tobie, żebyś nie myślałl kozaczyć
Błagam pomóżcie znaleźć namiar na jakąś loszke, bo zaraz panią co z Nią mieszkam zaatakuje, a to już 65+ lekko xD
Misza do pojemnika na kupę wyspałem z 50 mg co mnie tak poskładało i co najlepsze nie zamieszałem, nic się nie rozpuściło a i tak te 2ml mnie ojojojnęły. Mordeczko proszę uważaj. Takie uderzenia serca JEB PIZD też były. Nie o zawał ta zabawa!
Z 20-30mg i na dwa razy walę!!!!🐷
777 - Licencja na zażywanie.
12.01.2025, 00:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.01.2025, 00:04 przez SztywnyMisza.)
Turbochuj collabo no widze ze grubo u ciebie
Tej Sztywny Miszaa, ale oo co chodzi? to temat moich kolekcji. Więc jak coś nie ogarnąłem proszę o sprostowanie
KOCHANII RODZICE, DRODZY ĆPUNOKRACI I KLASO NIŻSZA TEGO NARKOMAŃSKIEGO PÓŁ ŚWIATKA: MAM PRZECZUCIE, ŻE IV KTÓRE SOBIE WYKONAM Z KILKU MG PVP MOŻE BYĆ MOIM POŻEGNANIEM. TAKŻE JAKBY CO TO NARA ĆPUNY XD
KOCHANII RODZICE, DRODZY ĆPUNOKRACI I KLASO NIŻSZA TEGO NARKOMAŃSKIEGO PÓŁ ŚWIATKA: MAM PRZECZUCIE, ŻE IV KTÓRE SOBIE WYKONAM Z KILKU MG PVP MOŻE BYĆ MOIM POŻEGNANIEM. TAKŻE JAKBY CO TO NARA ĆPUNY XD
Zarysowałem
777 - Licencja na zażywanie.