Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
777 - kolekcje
12.01.2025, 20:52
(12.01.2025, 13:12)Lifeisbrutal napisał(a): 777 Swoją drogą co ty masz taki rozpierdol na tej podłodze? XDD
A bo widzisz Sprajcik.Mimo alfa wycieńczeniu bez snu, cieszy i szamy posprzątałem pokój. To jest syf zza mebli, łóżka...
Trip End czas zacząć:
Plan ruszyć się przejść, zapalić małego lola, łyknąć z 2-4mg klonów, wypić piwo, 200mlbi popić sokiem pomidorowym. Bez tego nie wracam. (A no i alfy spokojnie na nockę zostało xD)
LAJFIK ODEZWAŁA SIĘ ROXA XD NIE ŚCIEMNIAM. MYŚLĘ, ŻE PRZY TAMTEJ TO TUTAJ JEST OGIEŃ I BONUS
Może przy samym początku bym się skusił jak libido mnie zabiło prawie xD
777 - Licencja na zażywanie.
12.01.2025, 21:05
(12.01.2025, 20:52)777 napisał(a): A bo widzisz Sprajcik.Mimo alfa wycieńczeniu bez snu, cieszy i szamy posprzątałem pokój. To jest syf zza mebli, łóżka...
Trip End czas zacząć:
Plan ruszyć się przejść, zapalić małego lola, łyknąć z 2-4mg klonów, wypić piwo, 200mlbi popić sokiem pomidorowym. Bez tego nie wracam. (A no i alfy spokojnie na nockę zostało xD)
LAJFIK ODEZWAŁA SIĘ ROXA XD NIE ŚCIEMNIAM. MYŚLĘ, ŻE PRZY TAMTEJ TO TUTAJ JEST OGIEŃ I BONUS
Może przy samym początku bym się skusił jak libido mnie zabiło prawie xD
No patrz baba z chujem. XDD
12.01.2025, 21:16
Inferno zrobiłeś mi przykro. Blagaj 9 wybaczenie, bo podam tej Pani twoje namiary, kawałek sznura i dużo wazelinki.
Zresztą kto powiedział, że ona ma zamiar kogoś tym dźgać? Przejdę się zapytam xD chyba
Zresztą kto powiedział, że ona ma zamiar kogoś tym dźgać? Przejdę się zapytam xD chyba
777 - Licencja na zażywanie.