Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co robisz jak wstajesz rano? 11/01/25
11.01.2025, 17:56
Lifeisbrutal jak ja pamiętam swoje 10 lat temu pierwsze pite białka to pamiętam że ledwo do kibla dobiegałem bo miałem taki wulkan z dupy nie wiem czemu kiedyś tak na mnie to działało serio 😂 teraz jest wszystko cacy ogólnie zamawiam cały czas izolaty z firmy allnutrition lub javalabs i wszystko jest elegancko
Be objective and honest.
13.01.2025, 01:09
Marszcze Freda codziennie rano ału ału nie no swirki wariacie palę bucha za wasze zdrowie i lepsze dni
13.01.2025, 01:54
bombke lub sniffa, ale czesciej bombke, sniff ewentualnie na deser
5 apvp w 24h ( rajki 700-900mg co kilka h szły ) alfa za czasów legalu od Gienia jescze. 1150mg MDPHP na raz od kolka 11 LSD każdy po 250uq 14 tab ecstasy plus 2g amfy w 6h Szczury mefedronu po 2,5g z 3cmc Emka w krysztale 1000mg na raz Clonazepam 30tab 2mg TZF zjedzone na raz popite pół litra wódki ~ diabeu
13.01.2025, 02:19
Piję 500ml Tiger Wild strawberry i zjadam batona proteinowego a potem palę papierosa =)
olenuitcki..
13.01.2025, 07:28
A wlasnie w tym momencie jestem po porannej toaleci sporzywam sniadanko zapijajac goraca herbata
A co dalej to sie zobaczy
Kazdy dzisn jest inny ale w/w po podstawa gdy sie nie cpie a jak tak to wszystko poza sniadaniem . Takie tam na szybko jakis kefir czy inny nabial czy tam owoce ale to huj nie sniadanie bo sniadanie to najwazniejszy posilek dnia.
A co dalej to sie zobaczy
Kazdy dzisn jest inny ale w/w po podstawa gdy sie nie cpie a jak tak to wszystko poza sniadaniem . Takie tam na szybko jakis kefir czy inny nabial czy tam owoce ale to huj nie sniadanie bo sniadanie to najwazniejszy posilek dnia.
Pijem 17 surowych jajek niczym Rambo przed Wietnamem
Bogdan Boner sisiarz na stojąco czy siedzaco;-)!?
Bogdan Boner sisiarz na stojąco czy siedzaco;-)!?
13.01.2025, 08:23
Przesłuchuję wszystkie płyty.
A tak na serio to wiadomix. Poranna,toaleta, rozciąganie wszystkich partii ciała, oprócz jednej. Piję mojego mixa ziołowego z matchą słuchając HEMI SYNC np na otwarcie czakr lub zwiększenie percepcji. Jak mam wolne to od razu idę ćwiczyć jak mi ziółka wjadą. Jak nie, to jadę na robotę,i wtedy rozmyślam o życiu podczas podróży słuchając dalej HEMI SYNC.
A tak na serio to wiadomix. Poranna,toaleta, rozciąganie wszystkich partii ciała, oprócz jednej. Piję mojego mixa ziołowego z matchą słuchając HEMI SYNC np na otwarcie czakr lub zwiększenie percepcji. Jak mam wolne to od razu idę ćwiczyć jak mi ziółka wjadą. Jak nie, to jadę na robotę,i wtedy rozmyślam o życiu podczas podróży słuchając dalej HEMI SYNC.
Żyj w zgodzie z samym sobą,i pamiętaj. Nie ma półśrodków w drodze do celu.