Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mixy substancji
13.01.2025, 11:41
Ja lubię mixowac alfę pihp z Benzo jakiś np. pyrazolam i do tego zapalić ADB BUTINACA, zajebisty mix
Czuję taki spokój wewnętrzny, co jakiś czas przypalam alfę co jakiś czas zajebie (oczywiście mówię jak była)
Lubiłem też z ziółkiem sobie mixowac alfę.
Jedynie to po pigułach nie lubię żadnych mixów.
Obecnie to mefik i jakieś kanna a jak jest Benzo to zawsze sobie przywale choć 1 tabletkę nawet 6mg Bromka żeby lekko osłabić te skutki. I wtedy demonów nie ma chociaż.
Czuję taki spokój wewnętrzny, co jakiś czas przypalam alfę co jakiś czas zajebie (oczywiście mówię jak była)
Lubiłem też z ziółkiem sobie mixowac alfę.
Jedynie to po pigułach nie lubię żadnych mixów.
Obecnie to mefik i jakieś kanna a jak jest Benzo to zawsze sobie przywale choć 1 tabletkę nawet 6mg Bromka żeby lekko osłabić te skutki. I wtedy demonów nie ma chociaż.
13.01.2025, 11:45
Alficzka + benzo + kanna, z rana niczym smietanna...a potem sie dziwic ze kalifornia płonie cała
13.01.2025, 11:47
No to nie tak, że go polecam.
Ja po prostu go kocham
I może ktoś tu wpaść i pisać o jezuuu Benzo i alfa... No i co ja wiem już te opowieści co się dzieje ale jest na tyle dobry że wolę sobie wziąć.
Zdarzyło się 2 razy taki mix w całym życiu i nie uważam żeby było to coś złego raz na kiedyś
Ja po prostu go kocham
I może ktoś tu wpaść i pisać o jezuuu Benzo i alfa... No i co ja wiem już te opowieści co się dzieje ale jest na tyle dobry że wolę sobie wziąć.
Zdarzyło się 2 razy taki mix w całym życiu i nie uważam żeby było to coś złego raz na kiedyś
13.01.2025, 15:04
Kilka kartonów i dwie wrzuty z mki, a do tego skręty.
Uwielbiam zjebać taki mx raz na miesiąc. U mnie to już tradycja że co równy miesiąc robię sobie takiego tripa.
Hahaha!
Uwielbiam zjebać taki mx raz na miesiąc. U mnie to już tradycja że co równy miesiąc robię sobie takiego tripa.
Hahaha!
olenuitcki..